TravelingHoteller

"Alish Hotel 4', Kusadasi - fotos, priser og anmeldelser

Hvis du beslutter at tilbringe din sommerferie i ferien regionen Tyrkiet under navnet Kusadasi, i et budget og komfortabel indkvartering muligheder for at tilbyde at gennemgå Hotel Resort & Alish Spa er 4 *. Det afventer gæsterne, og vi vil tale videre.

Placering og beskrivelse

Dette hotel blev bygget blot to år siden. I den forbindelse forventer gæsterne overnatning i et behageligt og moderne hotel. Det er Alish Hotel 4 * syv kilometer fra Kusadasi. Du kan nå byen på bussen, orlov fra uden for hotellet. Den nærmeste lufthavn er Izmir i en afstand af 90 kilometer. Denne måde, det normalt tager omkring en halv time.

Hotellet "Alisha" har 130 værelser standard og familietype. Alle er udstyret med aircondition, tv, badeværelse, køleskab, pengeskab. På hotellet er der en restaurant, bar, svømmebassin, solterrasse. Hertil kommer, at hotellet har til sin rådighed en privat strand.

priser

Omkostningerne ved ophold på hotellet kan kaldes gennemsnit. Så vil dagen udstationering her koste dig mellem $ 3 til 8000 rubler (afhængigt af rummet kategori og sæsonen).

Alish Hotel 4 *: anmeldelser af russiske rejsende

Hvis du er blandt de mennesker, der når man planlægger en tur til et land, valgte hotel ikke alene på grundlag af sin officielle beskrivelse, men også under hensyntagen til erfaringerne fra andre turister, der allerede har besøgt det, så det element af denne artikel vil helt sikkert være nyttige for dig . Så har vi udarbejdet en oversigt over deres kommentarer til russerne ferie i et fire-stjernet hotel "Alisha".

Udtalelse om placeringen og hotellets egen

Ifølge vores landsmænd fra lufthavnen til hotellet kan nås på cirka en halv time (afhængig af bus ankomst og i andre hoteller). Mange turister siger meget behageligt klima Kusadasi. Så ophold her er ikke kun behageligt, men også godt for helbredet. I nærheden af Alish Hotel 4 * ligger hovedsageligt mindre hoteller og villaer. Alle er omgivet af grønne områder og blomster, så gå rundt i nabolaget er meget rart. I nærheden af hotellet er der et supermarked, hvor du kan købe alt hvad du behøver, og et busstoppested. Tæt ved er også indkøbscentre og basar. Det store plus på dette sted er dens relative nærhed til en af de største attraktioner i Tyrkiet - den antikke by Efesos. Du kan nå det, selv om bussen. Af den måde, mange af de turister, der kommer her, ofte gør det for at besøge Efesos, mens ikke bruge et par timer på vejen.

Territory "Alisha" er meget kompakt. Så ud over den beboelsesbygning og spa, er der en swimmingpool, en udendørs restaurant terrasse, grøn græsplæne, en lille solterrasse, en bar og en lille legeplads med et par gynger.

Anmeldelser af boligmassen Alish Hotel 4 * (Kusadasi)

Ifølge vores landsmænd, fordi hotellet er forholdsvis ny, alt her er frisk og i god stand. Ikke-gæster syntes små og badeværelser er lidt for stram. Men ulejlighed det ikke leverer. Men dem, der boede i det rum af familietype, siger, at badeværelserne i deres lejligheder var meget rummelige, og desuden var der en sjæl i dem og jacuzzi.

I hvert værelse, i henhold til de gæster, en møbleret balkon (i nogle lejligheder på endda to). Wi-Fi-signalet er svagt i de fleste rum. Hvis du har brug for en god internetforbindelse, kan du bruge det i lobbyen. Ifølge vores landsmænd på tv, er der to russisk-sproget kanal. Så hvis du vil, kan du altid se nyheder og overførsel. Lejligheden har en temmelig stor pengeskab (installeret i kabinettet). Det kan nemt klappes ikke kun penge og pas, men om nødvendigt og tabletter. Du kan bruge det gratis.

Med hensyn til rengøring på værelser Alish Hotel 4 * (Kusadasi), så holdt det hver dag. Regelmæssigt skiftende håndklæder. Men ifølge beboere, nogle gange tjenestepiger eller anden måde har glemt at komme ud af nogle af værelserne. Men i dette tilfælde, en appel til modtagelse er i stand til hurtigt at løse problemet.

Indtryk af mad og hotellets personale

Restauranten "Alisha" hotellet har både en indendørs og en terrasse med udendørs siddepladser. På højden af sæsonen, ifølge nogle rejsende, er det vanskeligt at finde en fri plads. Med hensyn til maden, i almindelighed, gæsterne var tilfredse med det. Ifølge dem, var kød retter givet lidt: oftest have kylling, kalkun og fisk på menuen. Også altid på bordet var der en række side retter, snacks, frisk frugt og grøntsager, gode kager og slik. I almindelighed, ifølge de fleste af turisterne, maden er ingen dikkedarer, men sulten og du vil ikke være utilfredse.

Som for personalet Alish Hotel 4 *, derefter, på anmodning af turister fra vores lands russisk-talende personale er næsten ingen. Derfor er det ønskeligt at have et grundlæggende kendskab til engelsk eller tyrkisk. Periodisk hotellet er der en russisktalende repræsentant for det rejsebureau, så vi kan forsøge at løse eventuelle problemer med det, hvis det er nødvendigt.

Generelt personalet på hotellet, i henhold til rejsende, god: al den venlige og opmærksomme. Især gæsterne roste tjenere og bartendere. Ifølge dem, de gør et fremragende stykke arbejde med deres arbejde. Administratorer i receptionen er altid forsøger at imødekomme gæster hurtigt, at indse, at de var trætte efter flyvningen og turen fra lufthavnen. Som for animation, de positive rejsende taler kun om en af dem. De andre, efter deres mening, er ikke meget søgt kvalitativt underholde turister.

Kommentarer til badeferie og fritid "Alisha"

Ifølge beboerne, for at nå sin egen private strand Alish Hotel 4 * (Kusadasi) kan være så lidt som ti minutter ved en adstadigt tempo. Han er lille, men liggestole og parasoller, som regel er alle mangler. Der er et brusebad. Beach er helt ren, fint sand, let skrånende i entry vand. Mellem stranden og hotellet er der en lille vand park, hvor du kan bruge din tid. Beach håndklæder er udstedt og forandring på hotellet gratis (for denne bør gå til spa). Nogle gæster klagede over, at der er ingen bar på stranden.

Som for underholdning på hotellet, så for eksempel voksne animation for de fleste gæster ikke forårsage meget spænding. Børnene, i henhold til turister underholdt meget godt.

Mange gæster Alish Hotel 4 * tilfreds med den kendsgerning, at hotellets spa. Desuden er saunaen er inkluderet i prisen. Også mange gæster roste lokale hammam og store massage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.