HjemlighedHavearbejde

Blåbær forte - en plante af familien Solanaceae, og yucca i agave familien

I denne artikel, vil vi overveje to absolut ens mellem planterne selv, blåbær forte og yucca. Men de er til gartnere og blomsterelskere er opmærksomme på dem.

Blåbær forte af familien Solanaceae

Du har sikkert stødt på apoteket netværk med et stof, der forbedrer synet, kaldet "blåbær-forte". Vid, at til denne bær det har intet at gøre!

Blåbær forte - en plante, der hører til familien Solanaceae og er stadig omtalt som natskygge Sunberry. Det i begyndelsen af det 20. århundrede. bragte Luther Burbank krydsede Guinea og europæisk afgræsses og få en hybrid, vedholdende kaldt i folkemunde blåbær forte.

Denne årlige plante ikke mere end to meter i højden, der har en høj modstandsdygtighed over for frost og tørke transporterer nemt. På den ene busk, som i øvrigt ikke kræver strømpebånd kan indsamles næsten en halv spand stor som kirsebær, sorte bær. Blåbær forte - anlægget er ikke meget velsmagende frugt, men på grund af dem, men det viser sig god marmelade, der minder om en drue. Han selv tilskrives antihypertensive egenskaber.

Friske bær har ringe afførende virkning, forbedre fordøjelsen, hjælpe med opdræt af orme. Hvis Sunberry bær udelade et par minutter i den varme sirup, de skal smage ligesom rosiner og med regelmæssig brug forbedrer synsstyrke. Som terapeutisk bruger frugter, skud og frø af planten blåbær forte. Plant, så det er sikkert muligt at rangere som stoffet, hvilket bringer store fordele for den menneskelige krop.

Og ifølge nyere forskning, har forskerne konkluderet, at Sunberry bær bremse aldringsprocessen, forbedre hukommelsen og koordination. Denne bær hærder neuroser, hovedpine og endda grøn stær. Derfor blåbær forte - en plante, der er at være i haven eller i haven, hver at tage sig af hans helbred menneske. Desuden er det er en meget flot udsigt over en busk, der supplerer dit websted.

Yucca. Reproduktion og pleje

Denne indendørs anlæg hører til familien af agave. Da fra Yucca regnskovene i Nordamerika. Men det er også fundet i Mexico, og Jamaica, og Bermuda.

Det menes, at huset Yucca bringer lykke, held og lykke i erhvervslivet og fredelige familierelationer. Måske er det derfor, det er en smuk stedsegrøn plante er så populær blandt avlere.

Voksende yucca, må vi huske, at det er meget let. Hvis det er muligt, en gryde med sommer det udsættes for åben himmel: en altan eller terrasse. Og i koldt vejr er det bedst at holde tæt til vinduet.

Yucca - en blomst, der elsker meget vand, men det er vigtigt at overholde foranstaltningen, da stagnationen i vandet i sumpen kan føre til rodbrand. Om vinteren, dets vandes mindre hyppigt end om sommeren. Du er nødt til at følge et mønster: jo lavere temperatur, jo mindre vand kræver yucca.

Bladene er gnides med en fugtig klud, ikke sprinkling. Det er værd at gøre, hvis din blomst er i nærheden af de centrale varmerør.

I foråret og sommeren yucca behov for regelmæssig fodring af kompleks gødning. På samme tid, kan du foretage og transplantation planter. Til disse formål er det bedre at købe færdiglavet jordovn blanding. Glem ikke, at for dette hjem træer brug for store potter eller baljer.

Formering Yucca subsidiære forretninger, som er forskårne og fastholder i fugtigt sand.

Vi ønsker dig til at nyde skønheden i din have og hjem!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.