SundhedSund kost

Hvad får fedt? Produkter fra hvilken fedt. Hvorfor franske kvinder ikke får fedt

Fra da få fedt og hvad du skal gøre for at tage på i vægt? Dette spørgsmål er ikke kun relevant for moderne kvinder, men også for repræsentanter for de stærkere køn, og selv børn. Overraskende, de fleste mennesker definerer det selv og, selvfølgelig, kan ikke finde det korrekte svar på grund af hans inkompetence. I den forbindelse anbefaler vi, at du kontakter en erfaren ernæringsekspert, der kender deres virksomhed og kan helt sikkert fortælle dig, at fra hvad får fedt og du kan ikke tabe.

Desværre er det ikke alle mennesker har penge tilovers til at besøge en specialist. Det er grunden til dette spørgsmål, vi forsøger at besvare i denne artikel.

Hvad får fedt?

Der er flere faktorer, hvorfor en person begynder at tage på i vægt. Og de fleste mennesker forstår, hvad det var bundet deres fuldstændighed. Men sandsynligheden for svigt af deres foretrukne vaner, hvilket gør dem næsten "blind". Derfor er vores opgave er at åbne øjnene på opfedning mennesker, der ønsker at finde slank og sexet figur.

underernæring

"Fra hvad får fedt, hvis du spiser lidt og sjældne?" - dette spørgsmål patienter henvender sig ofte til en erfaren diætist. Men hvis alle tests af den person, i rækkefølge, og han ikke tage nogen hormonpræparater, eksperten er skeptisk over dette udsagn. Efter alt, mennesker, der fører en sund livsstil, vil herunder at spise rigtigt, aldrig få de ekstra kilo. Men de fleste mænd og kvinder mener stadig, at de bruger er ikke så mange produkter til at vokse fedt.

Ernæringseksperter kalder denne effekt af selvbedrag. Efter alt, objektivt nødvendige for at tælle antallet af snacks og måltider spist om dagen, da det viser sig, at der er flere gange flere kalorier end nødvendigt for mennesket. Så lad os finde ud sammen, hvad der bidrager til fylde.

Produkter på hvilken opfedning

Absolut alle moderne produkter indeholder elementer såsom proteiner, fedt og kulhydrater. Disse stoffer er afgørende for en normal udvikling og eksistens af det menneskelige legeme. De fremmer væksten af muskler og knogler, er ansvarlige for sund tilstand af organer og så videre. Men alt er godt, at i moderate mængder. Efter alt, kan disse elementer enten hjælpe din krop og ødelægge det.

kulhydrater

Oftest de produkter, hvori får fedt, indeholder store mængder af kulhydrater. Disse omfatter vores favorit wienerbrød, pasta og bagværk samt frugtsaft, sukker og andre søde og mel ingredienser. Det er derfor, under kosten, anbefaler eksperter blankt afvise de anførte ingredienser. Men hvad nu, hvis ikke kun proteiner og fedtstoffer, men også kulhydrater til normal udvikling af kroppen behov?

Den omstændighed, at sidstnævnte opdeles i to grupper: simple og komplekse. Kulhydrater kaldes monosaccharider, hurtigt at øge blodsukkeret, som påvirker ikke kun sundhed, men også på dens form. Sofistikerede samme elementer fordøjes langsommere, og deres fordøjelse kræver mere energi. Så hvordan tror du, er de kulhydrater indeholder alle de ovennævnte produkter? Selvfølgelig, de helt bestå af monosaccharider og hurtigt føre til fylde.

Fra brød at få fedt eller ej? Dette spørgsmål er også meget ofte spurgt af ernæringseksperter. Det skal bemærkes, at fra bageren produkter folk få fedt oftere (efter konfekture slik). Men det er kun i tilfælde af, at dette produkt er det mest friske og lavet af høj kvalitet hvede. Hvis du ikke er helt kan opgive brød, anbefaler vi, at du vælger rugkiks eller særlige føden brød.

Også værd at bemærke er, at honning får fedt ikke mindre end sukker. Efter alt, denne ingrediens, omend et nyttigt produkt, men er næsten visse kulhydrater. Oftere end ikke anbefales at bruge honning til dem, der virkelig ikke kan leve uden den søde, og bringe hende figur i orden er nødvendigt så hurtigt som muligt. Samtidig er der ikke skulle være sammen med brød og smør, kan du kun spise et par skeer til morgenmad eller frokost. Af den måde, at misbruge dette produkt, du kan ikke kun skade deres egen figur, men også sundhed. Fordi honning er et stærkt allergen.

fedtstoffer

"Fra fedt får kun dem, der spiser det fedt" - at vittighed mange ernæringseksperter. Med hvad det er tilsluttet? Det er kendt, at fedt - det er 100% fedt. Og hvis de ekstra kulhydrater, få i det menneskelige legeme, der først omdannes til triglycerider, og først derefter deponeres på maven, flanker og lår, repræsentation af elementerne er ikke nødvendig, Nika undergår kemiske reaktioner, finder han straks et afsides sted i disse dele af kroppen. Det er derfor, fra sådan en velsmagende og duftende produkt, du også bør opgives.

Fra grød fedt? For at besvare dette spørgsmål, må vi håndtere det faktum af, hvad der er i denne skål. Som en generel regel, det omfatter korn, mælk og krydderier, herunder sukker. Hvad angår det første produkt (boghvede, ris, semulje, hirse, havregryn, etc.), det indeholder Oftest komplekse kulhydrater, som er godt for kroppen og næsten aldrig have negativ indvirkning på figuren. Men som du ved, en grød lavet med mælk, og i sidste ende også tilføje et stykke smør. Det er disse fede komponenter kan svigte, og du, som de klart bidrager til, at du igen vil få ekstra vægt. I denne henseende ernæringseksperter anbefaler madlavning grød udelukkende på vand og uden tilsætning af simple kulhydrater som sukker.

Kulhydrater + fedtstoffer

Som vi forklaret ovenfor, disse to komponenter er de mest forfærdelige fjender af vores tal. Så svært at forestille sig, hvad der ville ske, hvis de går sammen.

Lad os huske, hvad de daglige retter vi elsker mest. Disse omfatter:

  • kager, kager, slik, chokolade og andre konfektureprodukter;
  • pasta nautisk, salater baseret på mayonnaise og grøntsager, kartoffelmos med stegt og fedt kød, pølsehorn, burgere, pommes frites, sandwich med smør, ost og andre hovedretter;
  • fede suppe med kartofler, ris, nudler og dumplings og så videre. d.

Hvis vi ser på disse produkter i mere detalje, kan vi roligt sige, at hver dag du spiser en dødelig kombination af kulhydrater og fedt. Det er fra denne og alle dine problemer med overvægt.

Fra kaffe at få fedt eller ej? Svar på spørgsmålet klart ganske vanskeligt. Og før du gør det, er det nødvendigt igen at finde ud af om, hvad der præcist den pågældende drikkevare. Hvis du er vant hver dag for at drikke kaffe med fløde og sukker, så ja, med alle midler denne kombination, du vil tage på i vægt. Hvis du er en tilhænger af den sorte drik uden mælk eller sødestoffer, intet truer dig.

Således kan vi roligt konkludere, at vores tal ødelægger unormal og ensidig kost, som ofte består af en kombination af en sådan morderiske, kulhydrater og fedt.

proteiner

I modsætning til de to andre elementer, behøver proteiner ikke påvirke den menneskelige figur. Det er derfor, i dag en ret stor populære kostvaner, der er baseret på produkter, der hovedsageligt består af indsendt materiale. Sådanne ingredienser omfatter magert kød, fisk, bønner produkter (ærter, kikærter, bønner, sojabønner), skaldyr, mejeriprodukter og så videre. Men sikkert hver af os forstår, at sådanne komponenter er også i sin sammensætning skadelige elementer. Efter alt, svært at forestille ost, mælk eller fedtfri hytteost. Selv i dag er der produkter, der er den dårligst stillede af stoffet.

Dog skal det bemærkes, at i modsætning til kombinationen af kulhydrater og fedt, triglycerider og proteiner er ikke befordrende for en hurtig og betydelig vægtforøgelse. Især hvis du spiser dem i moderate mængder.

Funktioner af nationen

Hvorfor franske kvinder ikke får fedt? På det tidspunkt, blev spørgsmålet i spidsen for et meget interessant og spændende bog. Men for at besvare dette spørgsmål, er det ikke nødvendigt at genlæse denne udgave igen og igen.

Faktisk menes det, at de franske er ikke omfattet af fylde. Men det er sandt, kun delvis. Efter alt, at den vane at spise en masse junk food er født fra den meget fødsel. For eksempel har russerne altid været dem, der elskede at spise lækre og rigelige. Man behøver blot at huske, hvordan historikere har beskrevet kongens bord, der var dækket til ferien og fester. Som for den franske, er deres nation stadig forbundet med en målt og forsigtig. Måske er det derfor, de er betyder spisevaner og aldrig tillade dig selv at spise for meget.

Hvordan man ikke at tage på i vægt?

Hvis du har tendens til at være overvægtige, så skal du være særlig opmærksom på din kost. Efter alt, kan en ekstra stykke kage bidrage til, hvad der allerede et par uger vil du ikke være i stand til at komme ind i en favorit kjole eller bukser. Det anbefales at udvikle en separat menu, som vil være væsentligt forskellige fra kosten af dine venner og slægtninge. Selvfølgelig, i første omgang, at afholde sig fra dine livretter, vil du være ganske vanskeligt, men efter et par uger af kræfter, vil denne vane forsvinde af sig selv.

Aktiv livsstil

Et andet svar på spørgsmålet om, hvorfor folk får fedt, kan det godt virke som en mangel på bevægelse. Efter alt, at få mennesker i dag, der er involveret i sport, men foretrækker igen sidde ved computeren eller fjernsynet. Men at finde en smuk og sexet figur, bør disse vaner altid afvise. Efter alt, er der intet, der brænder overskydende fedt, som jogging eller banale gåtur i parken. Det skal også bemærkes, at hvis de kalorier, der kommer ind, vil du være mange gange større end antallet af kraftenheder, som du bruger under fysisk bevægelse, så vil du aldrig tabe. I den forbindelse bør man altid huske om balance og vide, hvornår de skal stoppe, mens man spiser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.