SundhedSund kost

Vi organiserer ordentlig ernæring før træning og efter

Du mobiliseret og besluttede at begynde at holde en sporty livsstil? Denne prisværdigt initiativ og er nu det vigtigste - at observere den formelle rigtighed af den valgte uddannelse. Hvis dette er træning i gymnastiksalen, så et sæt af øvelser for at nå bestemte mål vil hjælpe dig med at vælge en personlig træner. Hvis denne gruppe lektioner, din opgave - at udføre bevægelser på samvittigheden og ikke Skive. Men ud over den sportslige proces er meget vigtig mad før motion og efter det. Efter alt, du går til gymnastik for at "bygge" en smuk krop, ikke?

Først - vi spiser, så - køre ... eller slæbe rundt stolpen

Fødevarer - byggematerialet af kroppen. Det kan være vores ven og allierede på vejen til en perfekt figur eller står fjenden står i vejen. Lad os se, hvordan kan udøve indflydelse på de resultater, som vi vil vise i klassen.

Det første, der skal sikre fødevarer - det er nok energi til fysisk aktivitet. Du ønsker ikke at dø af træthed og manglende styrke under træning?

Den energi, vi leverer komplekse kulhydrater, og proteiner hjælper forlænge følelsen af mæthed i lang tid. For ikke at føle sig sulten, men ikke hoppe, løbe med en fuld mave, er der behov for 1,5-2 timer før klassen. Dette kan være grød på vandet med grøntsager, røræg med fuldkornsbrød, pasta, yoghurt og frugt - der er rig på kulhydrater og protein produkter med et minimumsindhold fedt.

Når man planlægger måltider før motion, huske og karakter klasser. Hvis du gå til gymnastik for vægttræning, så en halv time, før de kan tilføjes at drikke en protein shake eller spise lidt ost. Vi har brug for dette for at træde ind i kroppen aminosyrer umiddelbart anvendes til proteinsyntese og muskelvækst. Umiddelbart før aerobic klasser er bedre ikke at spise noget, bare drikke noget vand. Af den måde, at genopbygge reserverne af væske er nødvendig under uddannelsen processen.

At spise eller ikke at spise - det er spørgsmålet!

Du har nu og produktivt færdig studerer i hallen, og da han kom hjem, følte en svag følelse af sult. Hvad skal man gøre? Behøver jeg at spise umiddelbart efter en træning, eller ventetiden værd? Igen, det hele afhænger af dine mål.

Har du lyst til at opbygge muskler - spise inden for de første 20-30 minutter efter træning. Det faktum, at de kataboliske processer (aktiv muskel opdeling) begynder i denne periode, hvilket er i strid med dine ønsker. Det fungerer i gymnastiksalen ikke var forgæves, er det nødvendigt at spise letfordøjelig protein (æg, for eksempel) og hurtige kulhydrater. Med den første alt er klar, men hvorfor kulhydrater? De fremmer anabolske hormon insulin, som forhindrer udviklingen af destruktive processer i musklen. Det er også nyttigt at drikke mælk efter en træning, fordi det indeholder kasein og valle, der bidrager til den hurtige genopretning af muskler.

Hvis vi øge vægten ikke er i dine planer, og den ultimative drøm er fint strammet figur, i den første time efter træning ved at spise bør opgives, og derefter spise noget lys og magert. Det bør være langsomme kulhydrater og protein. En stor mulighed - fedtfattig fisk eller hvidt kød kylling og grøntsager garniture.

Som du kan se, fodring før motion og efter det varierer afhængigt af typen af fysisk aktivitet, samt de mål, vi forfølger, gå til gymnastik.

Sammenfattende kan vi formulere følgende regel: kraften før en træning bør være under alle omstændigheder er det ønskeligt - for et par timer før klassen. Efter at styrke øvelser har brug for en halv time (hurtig anvendelige proteiner + kulhydrater), og efter den aerobe - tidligst en time (fedtfattig protein + komplekse kulhydrater). Spis godt og nå deres mål!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.