HjemlighedVærktøj og udstyr

Vandrette fræsemaskiner: specifikationer og tips til at vælge den

Hvis du mener, at de vandrette fræsemaskiner er ret sofistikeret enhed, så du er forkert.

beskrivelse

Disse enheder er nogle af de enkle og ukomplicerede elektrisk værktøj. Sammenlignet med andre enheder, i dette tilfælde foringen er fastgjort på akslen af den elektriske motor, så indretningen er fritaget for bælter, gear og tandhjul. Kraftværket enhed kan have en høj effekt, som kan sammenlignes med de parametre, der ligger i stationære maskiner, men hovedvægten udviklere gør hastigheden af bevægelsen af udstyr, og der er en direkte overførsel cutter giver dig mulighed for at overclocke op til høj hastighed. Hyppigst vandrette fræsemaskiner er til hjælpeudstyr, som giver mulighed for produktiv og nøjagtig prøve levering her nævnes klemmer, skabeloner, vejledninger og stopper.

Vigtige funktioner

Horisontale fræsemaskiner kan anvendes ikke kun til behandling af træ, men også at arbejde med plast, plexiglas, ikke-jernholdige metaller og kompositter. Underordnet dette værktøj er en kunstig sten og andre materialer. Afhængig af destinationen, samt en række designelementer, der er flere former for værktøj, nemlig faste, stang, kant og specialiseret, som er cut-off. Nylige designet til drywall, slips låse, flise forarbejdning. Men det mest almindelige og er universelle submersible bevægelige stang formalingsindretning. I dette tilfælde hovedenheden bevæger sig op og ned langs styrestængerne, er stift forbundet med den understøttende sålen.

Grundlæggende specifikationer

Hvis du er interesseret i en horisontal fræsning maskine, er det vigtigt at være særlig opmærksom på den elektriske komponent. Hoveddelen er en motor med håndtag, samt en spændepatron klemme. Strømforbruget kan pege på enhedens ydeevne. Hvis flere watt under skroget, er anordningen forsynet med en større kutter, som muliggør hurtig og dyb tilførselspassagen uden overophedning spolerne. Men høj effekt kan forårsage vægtstigning og dens enhedsstørrelser. Blandt andet kan pålægge drejningsmoment være korrekt i tandem med følsomt udstyr. På grundlag af denne vandrette fræsning maskine kan henvise til en af klasserne. Hvis det kommer til lysanordninger, er deres magt ikke overstige 700 watt fra gennemsnittet model, denne parameter varierer fra 700 til 1500 watt, men med professionelle muligheder, der er tung, kan magt være mere end 1500 watt. Nogle producenter bruger ikke i færd med at produktionsteknologi, der ville foreslå produktionen af nemme værktøjer. De udbydes til salg med el-værktøj, hvilket svarer til 2,3 kilowatt. Skæredybde af sådanne indretninger kan nå 70 centimeter, og vægten er 6, 1 kilogram. Blandt andre funktioner på sådanne anordninger kan skelnes imponerende antal omdrejninger per minut, der kan nå 22.000, hvor spændepatronen størrelse er lig med 12 millimeter. Hvis sammenligningen, den tabel over vandret fræser, en effekt på 900 watt, vejer mindre end to gange, og forarbejdning dybde formindskes til 57 millimeter.

Anbefalinger om valg af model, afhængigt af spindelhastighed

Dette tal producenterne fastholdes i intervallet fra 20 til 30 tusind omdrejninger i minuttet. Når det kommer til kant maskiner, kan dette tal være lig med 35.000 omdrejninger i minuttet. Når du vælger en enhed er vigtigt at overveje, at det ville være i stand til at udsende en høj hastighed, der afhænger af strømmen på imponerende displayenheden diameter. Delvis frekvens muligvis mestre i tilfælde af behov for at behandle et metal eller plast, der gør det muligt at undgå overophedning af arbejdsområdet.

Hvordan vælger værktøjet afhængigt af hastigheden

Når fagfolk eller handyman vælge konsol vandret fræser, vil de være opmærksomme på hastigheden. Jo højere score, jo mere selv vil kunne gøre kanterne af behandlingen, og jo lettere vil det være at arbejde med en temmelig faste materialer. Hvis du kræver høj præcision, og materialet er karakteriseret ved viskositet, giver det mening at anvende en lavere frekvens. Af disse grunde, mange værktøjsmaskiner tillader den forudindstillede omdrejningshastighed til særlige betingelser og materialer, hvor sidstnævnte har forskellige tætheder. Den mest almindelige frekvenskorrektion produceres af bevægelseshastigheden eller trinløs hjulet. Hastighed udvælgelse vil blive afholdt af skibsføreren, men udviklerne gøre tip peger numre på fræsemaskiner eller pas.

Produkt udvælgelse af de mekaniske egenskaber

En vandret fræser kan have en sål med forskellige karakteristika. Støttepuden er fremstillet af ekstruderet aluminiumlegering eller metal. Den sidstnævnte mulighed gælder for budgetmodeller. Den beskrevne element er en væsentlig bestanddel af indretningen. Støbt ydersål - et tegn på en avanceret enhed, fordi det er kendetegnet ved en klar geometrisk form og fremragende kontakt med overfladen. Ved base support anbragt flige til fastgørelse af føringsindretninger, dette gælder for en revolverende anlæg hvor fast lodret stang. I processen med udvælgelse værktøj, skal du være opmærksom på, at kvaliteten af enheden den nederste overflade af basen platformen af dækpladen, er det element lavet af lakeret træ eller plastic.

Anbefalinger fra markeringen

Enheden er vandret fræser er beskrevet i artiklen med ham, kan du se, hvis du læser passet. Når du vælger en enhed af den beskrevne type, bør ikke sættes i centrum for magt, dette gælder specielt i tilfælde, hvor mere relevant manuel brug. For at udføre almindelige arbejde høj effekt synes allerede klar fordel. Ifølge eksperter er det vigtigt, at tilstedeværelsen af hastighedskontrol og arten af dens gennemførelse. Kontakten skal være placeret på et sted, der ikke er mesteren afskediget ham ved et uheld. Slider eller hjul skal flyttes trinvis eller temmelig stram.

Yderligere vejledning om udvælgelse

Du er nødt til at analysere, hvad den reelle dybde kutteren dykke, dette tal afhænger af de særlige kendetegn ved spændepatronen. En fremragende udførelsesform er tilfældet, når patronen når bunden af den understøttende sål. Hvis det står for det grundlæggende design, er det endnu bedre.

Denne funktion vil påvirke funktionaliteten af enheden, men kiggede ind i passet, vil du kun se lederen af kurset, ikke flyvningen af sålen.

Det er vigtigt at bestemme diameteren af skæret, der skal anvendes i en bestemt enhed, er det nødvendigt at matche geometrien af åbningen med en diameter i lejet området med åbninger, som ligger på linie kompas og kopieringen ring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.