Mad og drikkevarerSupper

Kål suppe kost - en kost som en mulighed

Sandsynligvis alle ved, at kål er en af de mest kalorielette fødevarer. Ud over det faktum, at det indeholder få kalorier, er det også rige på fibre og rig på vitaminer. Derfor er en række forskellige retter tilberedt fra dette bladgrøntsager, der bruges i en række forskellige diæter.

For eksempel, en temmelig velkendt suppe eller Bonn kost. Suppe slankende i denne procedure er vægten lettelse og vigtigste naturligvis er parat fra kål.

En stor fordel ved den suppe kost er, at hovedretten, så er der en kål suppe kost, kan du spise ubegrænset antal. Selv tværtimod, menes det, at jo mere spiser, jo mere intens være vægten af nulstillingen. Derfor er denne særlige kost anbefales til de mennesker, der har svært ved at modstå sult.

Selvfølgelig er der også grænser, og ganske hårdt i denne metode til vægttab. Ud over de vigtigste måltider om dagen får lov til at spise en hel del af andre, veldefinerede produkt. For eksempel anbefales den første dag til at spise kål suppe kost, og frugt, og højt kalorieindhold bananer og vindruer er kommet under forbuddet. Således kalorieindholdet i en daglig kost er lav, selv om Vægttabet folk spiser hele panden af kål suppe.

Og hvordan man kan forberede kål suppe kost? På internettet kan du finde mindst en halv snes forskellige opskrifter, men deres essens er den samme. Suppen er kogt på vand uden tilsætning af fedt i sin sammensætning kun grøntsager. Formuleringen er nødvendigvis er til stede kål og løg, selleri, grøn peber, tomater. Alle grøntsager er skåret og kogt i vand indtil de er møre. Konsistensen af det resulterende suppe skal være tyk, mere ligesom en gryderet. Tilladt at tilføje nogen krydderier og salt.

Der opskrift grøntsag suppe kost med forbedrede mængder af ingredienser. Ud over disse grøntsager, det indeholder gulerødder, grønne løg og grønne bønner. forberedelse af princippet forbliver det samme - kun vand og grøntsager, uden en dråbe olie.

Spis kål suppe til vægttab, som allerede nævnt, kan være mange. Dog bør dele være små, det vil sige, sidde ved bordet kan du mindst tyve gange om dagen, men det enkelt stykke bør ikke overstige 250 gram. Selvfølgelig er der suppe uden at være afhængig brød og creme fraiche.

Kost kål suppe bør ikke vare mere end en uge, da en sådan magt er ikke kroppen får alle de nødvendige for livet af stoffet. Ud over suppe det tilladt at bruge en hel del af mad, distribuere dem gennem dagen.

Som allerede nævnt, den første dag lov til at diversificere menuen af frugt. På den anden dag der kommer et tidspunkt grøntsager undtagen stivelsesholdige, dvs., bønner, ærter, majs, kartofler - ikke. På den tredje dag af en mere varieret menu, ud over suppen, kan du spise og frugt og grøntsager respekterer alle tidligere begrænsninger.

På den fjerde dag mad suppe er nødvendigt at "smide" i kroppen af kalium, så på denne dag får lov til at spise 4 bananer (ikke i et møde, og distribuere dem i løbet af dagen), og drikke en halv liter mælk med lavt fedtindhold.

På den femte dag, tilføje til kosten af protein, er denne lov til at spise op til tre hundrede gram kogt kød (kylling) eller fisk. På en side parabol til kød - friske tomater. Sjette dag som proteinet. Det tillod den samme mængde kød med en side skål af grønne grøntsager. På den sidste dag i vores kost får lov til at spise frugt og grøntsager (fra den tilladte liste) og lidt kogt ris. På nøjagtig overholdelse af denne diæt for en uge er det muligt at "forlade" fra 3-8 ekstra pounds. Men hvis du ikke gå på en sund og afbalanceret kost efter kost færdiggørelse og begynde at spise en masse fede og sukkerholdige fødevarer, mistede ikke undlade at vende tilbage.

I princippet på kål suppe kost er en forholdsvis enkel og ikke-faste, men kan det bruges ikke for alle. Hvis en person viser eventuelle afvigelser i mave-tarmkanalen arbejde, så før at anvende ovennævnte procedure, bør du konsultere en læge. Kontraindiceret sådan kost for unge og gravide eller ammende kvinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.