ModeSmykker

Hvordan at rengøre sølv hjemme

Alle os før eller senere står behovet for at rense sølv ting. Men sølvet kan renses, så den har erhvervet sit oprindelige udseende, og det ikke forårsage skade på overfladen af et produkt? Selvfølgelig, hver familie har sin egen hemmeligheder sølv rengøring, som undertiden gået i arv fra generation til generation, men der er fælles, universelle metoder og værktøjer.

Hvordan at rengøre sølv til at skinne

Du kan bruge traditionelle metoder, som er kendt for alle, og der er næsten ethvert hjem. Disse omfatter den berømte sodavand, tandpasta eller pulver, hydrogenperoxid og ammoniak. Alle disse værktøjer hjælper til effektivt at fjerne plak med sølv og returnere dem til det oprindelige udseende. De kan bruges både individuelt og når de blandes med hinanden. Hvordan at rengøre sølv derhjemme? Ja, alt er enkel: Bland alkohol og hydrogenperoxid, og læg den i en opløsning af emnet i et par minutter. Efter dette, gnide det tykke bløde klud til at skinne. Det er alt. Små genstande kan rengøres ved hjælp af soda. Hæld det på hånden til at dryppe vand og placere objektet. Gnid lidt mellem dine hænder og - "Voila!": Dekoration - ligesom butikken.

Hvordan at rengøre sølv i hjemmet: pooriginalnichaem?

Ikke alle metoder til rengøring sølv smykker kan kaldes traditionel. Der er de oprindelige midler. En af dem kan kaldes forbindelse salt og soda. Det er nødvendigt at hælde dem i folie og sted i den resulterende blanding af sølv bagatel. Et par timer bliver det skinnende og helt slippe af plak.

Lige så original, nævnes, og en fremgangsmåde til rengøring: bland tandpulver, sodavand og ammoniak. Denne gyllen skal anvendes til, og gnid med en blød klud eller fingrene. I øvrigt, det er - den bedste mulighed for rengøring af stærkt sværtede produkter. De får oprindelige skønhed i lang tid og ikke mørkere.

At vælge det rigtige værktøj

Nu ved vi, hvordan man rent sølv derhjemme. Her er hvordan man vælger det rigtige værktøj, således at virkningen var glad, og produktet ikke forkælet? Her er det nødvendigt at kende sølv prøve og tage hensyn til graden af forurening. I lav kvalitet tilsat sølv urenheder af andre metaller. Og fordi de sædvanlige midler er ikke egnede. Hvis plak erhvervet en grønligt skær, de urenheder i sølv kobber. For at rengøre dette produkt har brug Trilon opløsning B. Det hjælper til at opløse den grønne patina, og efter at du kan rense objekt sodavand eller tand pulver. Hvis du er bange for at beskadige sølv produkt, giver det at rense guldsmed. Der er særlige værktøjer bruges til at hjælpe med at gøre din sølv skinnende og funklende, og ikke skader det. Men for at rengøre produktet så lidt som muligt, er det nødvendigt at forhindre deres forurening. Efter sølv mørkner ved forhøjet fugtighed eller kontakt med præparater indeholdende svovl. Så hold den væk fra hjemmet kit og husholdningskemikalier. Selvfølgelig, med tiden, sølv er stadig mørkere, men det vil ske meget senere.

Nå, nu ved du præcis, hvordan man rent sølv derhjemme. Og lad dine smykker og familiens arvestykker glæde dig i mange år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.