Hjem og familieTilbehør

Voks farveblyanter - live billeder

Voks farveblyanter er kunstneriske materialer, forenet under den almindelige betegnelse for "pastel". Anvendes i maleri og tegning pastel er en voksagtig, fedtet og tør. Denne klassificering er bestemt af fremgangsmåden til fremstilling af materialet. Det er ikke vanskeligt at gætte, at basen for de beskrevne farveblyanter er voks, som tilsættes farvepigmenter. Disse blyanter bedste kvalitet produceret kun af naturlige ingredienser og vegetabilske farvestoffer.

Hvordan du kan bruge voks farveblyanter

Der er nogle store teknikker, der giver unikke resultater. Den klassiske måde - med en skitse tegning. Den er lavet af farvet blyant, som er den vigtigste figur i området. Dernæst i omrids anvendt nuancer. Kridt voks (olie og tørre pinde, ved den måde, anvendes på dette trin på samme måde) anvendes i figuren ved første mørke, så lys. Strokes, som vil ligge på toppen, du behøver at gøre meget omhyggeligt for ikke at forstyrre den voks har allerede sat på papir.

Fremgangsmåden til sgraffito

Oversat fra italiensk - "ridset" billede. Den udføres i kunsten at gravering. Kræve farveblyanter vokspapir og en kniv. På et ark papir påføres tykt pastel - første lys, så mørke. Kniv ridset konturer.

Metode farves emalje

Vi bliver nødt til at bestanden op på-grid stativ. Under det er nødvendigt at placere en brændende stearinlys, og på det - metal eller porcelæn tallerken, hvorpå vil blive baseret på et stykke papir (under det eksperterne rådgive sætte en avis). Betydningen af fremgangsmåden består i, at der i processen med at trække voks overflade konstant skal opvarmes. Farveblyanter er smeltet på den varme papir og skabe en dejlig emalje effekt.

encaustic

Dette er også en måde at trække den smeltede voks, men det sker på en anden måde. Det udskrevne billede er tre-dimensionelle, "live". Den anvendte metode også af de gamle egyptere. Brug voks farveblyanter, tykt pap, faste (ingen huller til damp) jern. I den opvarmede strygesål påføres let farvet linje til enheden og presses let dreje den til utyuzhok papirkartonoverflade. Vi får smukke skilsmisser, som kan omdannes i et realistisk bakker, bjerge og floder, og i de mærkelige abstrakte landskaber. Mere subtile og fine linjer kan være fremstillet af jern eller næse kant.

sløre metode

Finde ud af meget mystisk og gennemsigtig, hvis du opretter en voks farveblyanter slørede billeder terpentin. Det syntetiske børste, tage en dråbe opløsningsmiddel og lette slag på tegningen drev.

Voks farveblyanter til børnenes kreativitet

Farveblyanter i forskellige former og farver leverer hidtil uset kreativ glæde og børn. Linjer og slagtilfælde resulterer maling og nødhjælp, og værktøjet ikke kræver konstant skarphed. Forskellige tekstur papir gør det muligt at skabe usædvanlige designs og kompositioner. Meget maleriske malerier ser at skabe at bruge akvarel og voks farveblyanter. Foto på denne side viser en vidunderlig teknik. På akvarelpapir , først gøre "voksagtig" billede, og derefter male det med farver.

Det andet liv i voks farveblyanter

Izrisoval til kort spids og en brudt kridt kan vendes til en dejlig souvenir eller et nyt værktøj til kunstneren. Resterne er placeret i varmebestandige forme og bages i ovnen i to eller tre minutter, afkøles og fjernes. Hvis farvede fragmenter blander før proceduren, en ny kridt får usædvanligt farverige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.