ModeShopping

Sådan binde en bandana eller tørklæde lidt magi

Hvis vi mener, at historien om mode, næsten alle hatte er på grund af fremkomsten af en fjern fortid. Desuden blev caps, hatte, turbaner og kasketter oprindeligt brugt ikke blot som en mode touch til at skabe tøj ensemble. Hvert af disse objekter til at udføre visse funktioner i forbindelse med status, besættelse af ejeren. Undtagelsen er ikke, og nu en populær hovedbeklædning i form af et lille lommetørklæde. Spansk hyrder anvendes brogede væv stykke som beskyttelse mod støv under kørsel af de mange husdyr. Nu er denne hat ind i modebranchen som en spektakulær stykke klædeskab. Om de tidligere tilbehør til mode tilbehør til svære hverdage garvet hyrder minder en levende kombination af farver og klangfuld navn "bandana" (fra det spanske "banda" - at binde). Men hvordan man binder en bandana , så det mindste element ikke serveres en slags hilsener fra fortiden og elegant flød ind i en moderne elegant look?

Den sædvanlige måde

Bandana, mange er forbundet med en lille firkant klud stof, stramt bundet på hans hoved og dækkede hans pande. I mellemtiden, hovedbeklædning, som blev især populær denne sommer, kan bruges i en række forskellige måder. I de fleste tilfælde et alternativ til Panama bandana, beskytter dit hoved fra solen. En sådan anvendelse af tørklædet sædvanlige måde begrænset binding: Bandanna foldes til en trekant, de frie ender knyttede hængende over hjørnet kile. For at få en elegant knude, er det nødvendigt at tage hensyn til tætheden af vævet. Hvis du ved, hvordan man binder et tørklæde, selv med at bære tørklæder ingen problemer. I nogle tilfælde er det tilstrækkeligt at konstruere en enkelt node. Men hvis stoffet er kendetegnet ved en glidende konstruktion, dobbelt-vævning tørklæder uundgåeligt ender. Fordi før du binde en bandana på hovedet, være opmærksom på elasticitet og andre egenskaber af materialet.

farve Strip

Forestillingen om, at den bandana - det er en bestemt måde at bære et tørklæde, er fejlagtig. Faktisk kan denne lille skrot af regelmæssig geometrisk form stof bruges på forskellige måder. Så modedesignere tilbyde denne sæson for at bruge dette tilbehør, ikke kun med jeans og shorts. Foldet i en bred stribe tørklæde anbefales at kombinere med lyse sommer kjoler. Sådan binde en bandana på hovedet i form af den oprindelige kant, viste Dolce & Gabbana designere. Farverige tørklæder skødesløst bundet på toppen af hans hoved glat kæmmet hår, perfekt suppleret den afslappede sommer kjoler og andre lyse outfits fremtrædende mærke i det sidste modeshow.

Stilfulde muligheder med bandana

Hvis du ikke ved, hvordan man binder en bandana, ikke at gøre det til en improviseret hat, kan du følge disse retningslinjer stylister. For eksempel vride den ind i et bundt og binde på panden. Og ved at binde en knude på siden, bagud, kan du oprette en række billeder, der spænder fra sport og slutter med sensuel og romantisk. En anden original løsning til at bære bandanas på hovedet - er at bruge det i stedet for elastikker til håret. Binde hendes fundament "hestens hale", er det muligt at understrege stil af tøj, fortynde ensemble af friske farver. Men hvis du ikke ønsker at bære tilbehøret på hovedet og give det op, du ikke ønsker det, er der intet tilbage, hvordan man binder en bandana om halsen. Picking den rigtige farve og diskret abstrakt tegning, kan harmonisk passer ind i halsen tørklæde ganske respektabel virksomhed ensemble. For at understrege det frie og let stil, nok til at binde dem til at håndtere poser eller linning. Effektivt ser og stilfuld bandana bundet på sit håndled. Som du kan se, en masse muligheder. Vi kan kun lære nogle enkle færdigheder iført dette stilfulde tilbehør eller måske komme med deres egne usædvanlige måder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.