ModeShopping

Fashion tips: hvad er der iført en denim skjorte?

En denim skjorte er en detalje af tøj, der kan findes i skabet af mange moderne damer. Vil du lære at bære denne ting fra solid amerikansk stof, så du kigger på med beundring? Vi bringer dig opmærksom på et par modetips, der hjælper dig med at bestemme selv, hvad de moderne kvinder bærer med en jeans skjorte.

Hvordan bære store denim shirts?

En af de mest relevante tendenser i sidste sæson er en stor størrelse skjorte. På spørgsmålet om hvad der bæres af en denimtrøje, der syntes at være taget fra andres skulder, er det svært at besvare utvetydigt, fordi der er mange flotte muligheder. På den ene side vil en sådan skjorte se harmonisk ud i form af en tunika med lyse eller mørke leggings. For at understrege figuren skal en sådan skjorte suppleres med en dejlig rem eller et lommetørklæde bundet i form af et bælte. På den anden side kan en sådan skjorte bruges som en kort kjole, også bandaget i taljen. En anden mulighed er at sætte på en stor skjorte af let stof, smalle mørke jeans og sko eller ankelstøvler. For dem, der ønsker at vide, hvad de bruger med en denim skjorte, og samtidig vælge en fri stil, kan vi tilbyde en alternativ mulighed - brede jeans og en stor skjorte med en kontrastfarve.

Hvordan man bruger jeans shirts med korte ærmer?

Sådanne skjorter vil skabe en fremragende tandem med korte sommer kjoler og sarafaner. Du vil gerne klare hvide, mørke eller lyse kjoler, samt kjoler og sarafaner med søde små tegninger eller udskrifter. En sådan skjorte kan også bæres og med enkle beige bukser med løs snit, som om ønsket kan erstattes med et smukt moderigtigt nederdel eller lys shorts lavet af tæt stof. Sidstnævnte, forresten, bør ikke være for kort - ikke mere end 12 cm over knæet.

Hvilken sko nærmer jeans shirts?

Spekulerer på, hvad de bruger med en denim skjorte, troede du sandsynligvis ikke kun om tøj, men også om sko. Optimale sko til jeans shirts - støvler, cowboy støvler, ankel støvler, grunge sko, vævede sandaler, sandaler eller lyse sko med hæle. Glem ikke, at sko ikke kun skal gå direkte til selve trøjen, men også til resten af dit tøj såvel som modetilbehør.

Kan jeg sætte denne skjorte på klubben?

Hvis du går til en klub eller fest, kan du også bære en denim shirt. I et sådant miljø ville det være særligt hensigtsmæssigt at se jeans shirt med et nederdel. En fremragende mulighed - et smukt nederdel af læder eller ruskind. Et sådant billede kan suppleres med en sort hat med smalle margener og sko i tone. Optimale tilbehør til et så dristigt og køligt billede - et læder eller ruskind bælte i tone til nederdel og mode smykker lyse farver. Lad os i øvrigt bemærke, at med en denim skjorte vil det være bedst at kombinere kostume smykker i scarlet, orange og koral farver. De samme farver vil være passende, når man vælger kosmetik, for eksempel neglelak, lipglans eller læbestift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.