LovOverholdelse om regulering

Hvor gammel du kan gå om natten: lovgivning

Til dato, begrebet "nat-tid", der opererer i Rusland, som regulerer forekomsten af mindreårige i en forbudt periode. I henhold til denne lov, kan teenagere ikke bo natten på de offentlige områder uden de ældste. Hvis du overtræder denne regel, forældre bøde. Derfor er mange spørger sig: Hvor gammel du kan gå om natten? I løbet af denne periode, er folk lov til at være kun 18 år gammel.

Mange lande har lignende love, når børn er forbudt fra at være på gaden om natten uden en voksen. Denne regel er nødvendig for at sikre en normal udvikling af unge og reducere kriminalitet. Det er vigtigt at overholde reglerne, ellers en straf er fastsat.

tidspres

Night er perioden fra 22:00 til 06:00. Mindreårige kan ikke være på offentlige steder om natten uden en voksen. Denne regel blev vedtaget for at sikre sikkerheden for børn, som i natten begået mange ulovlige handlinger. Disse rettigheder er underlagt forfatningen for Den Russiske Føderation. Der er også angivet, med hvilken alder kan gå om natten.

Den vedtagne lov til at reducere kriminalitet i landet. Men selv om man tager højde for dette, kan regionerne ændre fristerne afhængig af situationen. Ofte er der følgende regler:

  • 16 år teenagere får lov til at være på gaden uden en voksen til 21:00 timer;
  • og børn under 18 år - 11:00.

Hvor gammel kan du gå om natten ved loven? Denne ret er 18 år gammel. De lokale myndigheder kan officielt øge sanktionerne og for at reducere den aldersgrænse. Når frigivet det relevante dokument, reglerne er obligatoriske for alle.

Psykologisk udgangsforbud

Nu overvåger hver region myndigheder overholder denne lov. For at gøre dette, politiet inspicere værfterne og gader til at identificere mindreårige efter 23:00. Mange forældre havde ikke tænkt på, fra hvilken alder kan børn at gå natten. Men med vedtagelsen af loven situationen begyndte at blive bedre. Efter sådanne ture er forbundet med fare, samt sandsynligheden for tvangsbøder.

Men vedtagelsen af loven har forårsaget en bred resonans i samfundet, fordi mange borgere fandt det en begrænsning af menneskerettigheder og frihedsrettigheder. Men ikke alle forsøger at overholde disse regler. Så fra hvilken alder kan du gå om natten i Rusland? Det kan kun gøre personer, der har nået en alder af flertal. Resten af denne ret bevares kun med forældrene. Og op til 18 år er der stadig en begrænsning.

lov Hviderusland

I mange andre lande, er der også sådanne begrænsninger, kun timingen og ansvar for overtrædelser kan variere. Næsten alle teenagere forbudt at være på gaden om natten alene. Hvor gammel du kan gå om natten i Hviderusland? Dette bestemmes af den nationale lovgivning. Her udgangsforbud hvorefter personer under 16 år ikke kan være på gaden om natten uden opsyn af en voksen. I stedet forældre er ældre slægtninge og bekendte.

ansvar

Ikke alle forældre ved, om barnet endsige natten kan være. Selv om dette er tilfældet, er kravet ikke er opfyldt, det giver for ansvar. Hvis et barn blev anholdt uden for hjemmet i en forbudt tid, straffes i fin form.

Og forældrene skal betale, samt den institution, hvor han var mindreårig. Gentagen overtrædelse af loven fastsatte en forhøjelse af straffen. Hver region har ret til at etablere sanktioner for manglende overholdelse at sikre en normal udvikling af barnet på forskellige områder. I dette tilfælde den fastsatte sanktion nyttiggørelse fra:

  • forældre eller personer i loco;
  • de personer, der er ansvarlige for de aktiviteter med børnene.

Typer af offentlige steder

Teenagere forbudt at komme ind efter 23:00 på følgende steder:

  • på gaderne, i parkerne;
  • i skoler og børnehaver;
  • i gange og på trapper;
  • sportspladser;
  • i internetcaféer;
  • i bytransport.

På grundlag af denne lov kan fag reducere aldersgrænsen, men ikke mere end 2 år.

Regler for loven

Den overvåger overholdelsen af loven patrulje politiet outfit. Medarbejderne skal udføre teenager hjem. Selv hvis han ikke var kendt for at hvilken alder kan gå om natten, udstedte han en bøde. Hvis barnet ikke taler din adresse, telefonnummer og ringe information til deres forældre, så det er leveret til politistationen.

Duty sæt barns bopæl. Ifølge loven kan 03:00 teen være på politistationen. Hvis du finder en bopæl virkede ikke, så barnet overføres til de sociale ydelser.

Retshåndhævende myndigheder anfører, at med indførelsen af loven reduceret antallet af forbrydelser begået af unge. Nu er det ikke alle forældre kan give slip på barnet på nat gåtur. Dette forhindrer børn fra mange uovervejede handlinger. Forældre er vigtigt at kontrollere tilstedeværelsen af deres børn. Specielt at overholdelsen af reglerne vil bidrage til at redde familiens budget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.