SundhedPræparater

"Vagikal" (candle): indikationer, brugsanvisninger, analoger

Drug "Vagikal" - et lys, har anti-inflammatorisk og antibakteriel virkning. Medicinen tilhører en gruppe af lægemidler af naturlig oprindelse. Anvendes i gynækologi.

vidnesbyrd

"Vagikal" - stearinlys, som anvendes til behandling af almindelige sygdomme i vulva og vagina. Medikamentet aktivt klare problemer såsom vaginitis, coleitis og bakteriel vaginose. Præparatet indeholder de aktive komponenter, fjerne betændelse forårsaget af streptokokker, enterokokker, eshehiriyami, stafylokokker. Tilstedeværelsen af disse organismer i kvindens krop rigelige beviser udflåd og intens kløe og brændende fornemmelse i teknikken.

"De vaginale" - stearinlys, naturlig oprindelse, er en fremragende hjælp i behandlingen af cervikal erosion.

Sammensætningen og egenskaber af lægemidlet

Den vigtigste aktive bestanddel af værktøjet er Calendula officinalis, kan have en anti-bakteriel og anti-inflammatorisk virkning. Derved det heler og regenererer slimhinderne, og eliminerer inflammatoriske processer.

Calendula - en plante, der har i sin sammensætning mange nyttige aktive ingredienser. En kraftig antimikrobiel virkning opnås ved sådanne komponenter såsom organiske syrer og æteriske olier.

Biologisk aktive bestanddele af præparatet syntesen stoppes ondsindede hormon lipider, som er involveret i inflammation og dannelse processer.

Stearinlys i gynækologisk betændelse "Vagikal" indeholder aktive carotenoider, accelererende granulering og helingsproces for kvinder cervikal erosion.

Hvordan

Den ved udførelsen af stearinlys begynder hun at opløses i vagina, men understreger de gavnlige aktive bestanddele. Det træder i kraft efter et par minutter efter administration.

Sammensætningen af denne formulering indbefatter hjælpestoffer - makrogoler. This termoplastiske polymerer opløses let i væsken. Dette materiale er ofte brugt i fødevareindustrien som fortykkelsesmiddel. Det stof er det område, det bruges aktivt til at skabe salver, geler og afføringsmidler. Ifølge producenten macrogoler ikke have en dårlig virkning på kroppen. De påvirker ikke de særlige kendetegn ved de positive aktive komponenter er ikke involveret i stofskiftet og ikke ændrer pH-værdien i kvinder.

dosering

Stearinlys bruges i gynækologisk inflammation ved intravaginal administration. Til det aktive lægemiddelstof fordeles ensartet over alle væggene i vagina før indtastning stearinlyset, anbefales det at fugte kogt vand ved stuetemperatur.

Bemærk, at dette stof kun kan bruges til voksne kvinder, efter samråd med gynækolog. Kun kan han indstillet korrekt diagnose og ordinere behandling. Normalt "de vaginale" (lys til intern administration) blev anvendt til syv til ti dage for én-to stearinlys på daglig basis.

Du bør ikke bruge stoffet under menstruation. Vent denne periode er overstået, og bare holde den tildelte behandling.

Tilfælde med en overdosis af lægemidlet blev ikke observeret, men stadig læger anbefaler at bruge det til udpegede længere tid.

Brug under graviditet og kontraindikationer

Stearinlys "Vagikal" kan bruges under graviditet, men under streng medicinsk kontrol. I dette tilfælde til selvmedicinering i hvert fald umuligt.

Hvis du har en overfølsomhed over for de komponenter agent er blevet set, så fortæl din læge og vælge et andet lægemiddel.

"Vagikal" stearinlys: Pris

Dette produkt indeholder naturligt forekommende komponenter, derfor ikke skadeligt for kroppen som helhed. Når det bruges korrekt, har resultaterne ikke tage lang tid at vente. "Vagikal" stearinlys, prisen varierer fra 300 til 400 rubler, kan nemt købes på ethvert apotek som et middel til temmelig populær og effektiv.

yderligere oplysninger

Stearinlys "Vagikal" - en produkt af høj kvalitet lavet i Polen. Dens konstituerende calendula - er helt sikkert ingrediens, der er egnet til næsten enhver kvinde. "Vagikal" - stearinlys, instruktioner, for hvilke der nærmere i denne artikel, har en holdbarhed på tre år med korrekt opbevaring og transport. anbefales Store lægemiddel ved en positiv temperatur op til 25 grader. Skjul emballagen væk fra børn.

Det betyder, at du kan købe uden recept. Placeret i kartonen. En æske indeholder to blister (ti stearinlys).

"Vagikal" stearinlys analoger

Lægemidlet har mange analoger. Overvej de mest populære.

"Vagisan" - vaginale kapsler, i stand til at genoprette mikrofloraen i skeden. Hjælper med at fjerne skadelige bakterier og svampe, det fylder det sure miljø i fordelagtige mælkesyrebakterier.

"Terzhinan" - meget effektiv og gennemprøvet middel mod vaginitis. Den indeholder imidlertid store mængder af aktive stoffer i kemisk oprindelse.

"Hexicon" - et godt værktøj at have antibakterielle og svampedræbende effekt. Den største fordel ved dette produkt er dets ejendom ikke overtræder den vaginale mikroflora.

"Polizhinaks" - er en anden effektiv og populært middel. I løbet af sin brug hos kvinder blev det set udmærket effekt i en forholdsvis kort periode.

Stearinlys "Vagikal: 'anmeldelser

Mere end halvfems procent af kvinderne er enige om, at disse stearinlys har en god terapeutisk virkning for en kort periode, og hjælpe til at klare sygdomme som vaginitis, trøske og andre.

På trods af at behandlingsforløbet er omkring ti dage, de fleste kvinder mærke en betydelig forbedring efter tre dages brug af lægemidlet.

Der kan ikke behage den næsten fuldstændige fravær af kemikalier i sammensætningen, samt rimelig pris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.