HobbyHåndarbejde

Hvordan at strikke raglan korrekt

Fans vil sætte pris på de usædvanlige tøj relateret Raglan. For dem, der ikke er velbevandret i snittet af ting: Raglan - er en måde at gøre tøj, hvor muffen er strikket sammen med skulder og ryg. Faktisk denne ting gør problemfri. En sådan beklædning ser usædvanlig og enestående.

Det er let at udføre. Du kan ret hurtigt finde ud af, hvordan man strikker raglan krog. Det kan udføres på egerne. For dem, der ikke ønsker at arbejde krogen, vil denne artikel fortælle dig, hvordan man strikker raglan via eger.

Så først skal du finde den rigtige tråd. Vælg blød pels, så hun ikke stikke. Det vil være mere praktisk, hvis du allerede har haft en aftale med hende, at der ikke var nogen ubehagelige overraskelser. Vælg den relevante farve. Hvis du regne, så tag et par farver.

Dernæst vælge de nåle, fortrinsvis cirkulære. Med deres hjælp binde miniature model af fremtiden for produktet og gøre prøven for at tilpasse sig og ikke lave fejl. er stadig det nødvendigt at beregne det nødvendige antal sløjfer i bredde og højde. Pre-måle dimensionerne for syning sweatere: højde, livvidde, hals omkreds, ærme længde. Selvom du vil gøre montering, er det bedre at kende de oprindelige værdier. Og til at tænke, om du vil gøre en sweater i ét stykke eller strimmel (med knapper eller lynlås). Hvis den første mulighed, skal antallet af loops være et multiplum af fire (fx 32 eller 28). Hvis du ikke ved, hvordan man strikker raglan bund, det næste element, du ikke kan lide det: det er nødvendigt at knytte den første række. Hvis tegningen ikke er hensigten, er det nødvendigt at gøre det stå over for en glat overflade. Dernæst opdele sløjfen i fire lige store dele og markere partition space tråd med en anden farve. Nu har du fire sektorer. Fortsæt strikkes cirkel i henhold til "5 s. 1 fm, 2 n. 1 fm." Gentag fire gange. Den næste runde skal være uden fm. Fordi gennem tilsættes et nummer til 2 sløjfekredsløb erhverver følgende formular: "7 n, 1 fm, 2 n, 1 fm .." Og så - "9 n 1 fm, 2 n, 1 fm ..", Etc. 2 af hver 2 rækker. Det er en mulighed for , hvordan man strikker raglan nemt. To løkker danner en linje fra halsen til armhulen, i alt fire linjer: to foran og bagtil. De danner en muffe. Fortsæt med at strikke som en del af raglan vil ikke konvergere med montering.

For bedre at forstå, hvordan man strikker raglan, så gør det et par gange, praksis og test muligheder gør. Det betyder ikke noget, hvis du først binder ordentligt, fordi du altid kan opløse løkken. Når linjerne mødes, fastgør dem under armen.

Nu sy foran og bagpå. Derefter strikkes ærmerne. Hvis det ønskes, kan de være ekstraordinært problem. Efter at have set gennem mapper, er det nemt at finde interessante muligheder. Af den måde, kan du lave en trøje med mønster. Det vil være praktisk og jakke med en rem.

Tænd din fantasi og gøre din trøje enestående og unikt! Forhåbentlig denne artikel har hjulpet dig med at forstå, hvordan man strikker raglan. Hvis du følger de gode råd, har du en vidunderlig produkt. Denne trøje er rart i øvrigt er det let at bære. Han er praktisk, sammen velegnet som en gave. Dine venner og familie på en sådan gave ville være ekstatisk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.