HobbyHåndarbejde

Betegnelse loops når strikning nåle. Legend loops: table

At flygte fra hverdagens problemer, hver person vælger noget for enhver smag. I dag er meget populær blandt elskere af håndarbejde nyder strikning. Betegnelse loops for denne type håndarbejde anses næsten universelt accepteret kun med nogle mindre præciseringer. Men hvis du mestrer de grundlæggende muligheder for de grafiske sløjfer, læsning ordninger har ingen problemer. Det vil kun nødt til at holde under kontrol antallet af arbejdsdage sløjfer og med jævne mellemrum kontrollere mønster.

Søg ordningen - i begyndelsen af strikning

Find strikke diagram for et mønster af enhver kompleksitet i kælderen. Erfarne strikkere, og ikke, er næsten altid villige til at dele deres hemmeligheder. For deres fællesskab har individuelle websteder organiseret specielle fora, udgiver forskellige magasiner, hvor du kan finde ikke kun kredsløbet, men også billeder af færdige produkter, samt tips og tricks. Men for at gentage mønstret med sine egne hænder, er det nødvendigt at forstå betegnelsen af løkken. Eger vyvyazyvayut kun tre større loops og deres betegnelser vil blive overvejet i denne artikel.

For strikning ordningen er afgørende, men som for andre typer af strikning. De giver repeterbarhed bestemt mønster. Kun få mennesker formår at nøjagtig gengivelse uden grafisk billede. For at gøre dette, er du nødt til at have tilstrækkelig erfaring og en god fantasi. Og derudover, med henblik herpå, det vil næsten helt sikkert nødt til at opløse prøven er tilgængelig. Men det fjerner muligheden for fejl. For hvis noget går galt, så rette op på situationen vil være ganske vanskeligt. Derfor er brugen af kredsløb, når strikning er den mest enkle og foretrukne udførelsesform.

Der kan argumenteres for, at uanset i hvilken rækkefølge kilden blev fundet ordningen, alle, der kender legenden om løkker, i stand til at udføre et mønster. Selvom brugen af udenlandske ressourcer, og læse kommentarerne til gennemførelsen af strikning er ikke mulig (på grund af den sproglige barriere).

De vigtigste typer af løkker

For at forstå det grundlæggende i strikning, du har brug for at mestre alle tre typer af vigtigste sløjfer: den forreste, ryggen og sc. Alle forskellige mønstre sker på grund af dem i forskellige kombinationer og udførelsesformer. Overvej en fælles betegnelse i eksemplet tabellen nedenfor.

Hver type af loops, trods det faktum, at der kun er tre, har dens hovedformål. Hvis forkert hovedsagelig anvendes til at udføre den omvendte side af produktet, eller fremhæve visse elementer, den forreste loop - er hjørnestenen for strikning. Variationer af denne sløjfe, der betragtes krydses, proyavyazannye samtidig to eller tre sløjfer, sænkes, forlænges. De kan være tilbøjelig til højre eller til venstre, det hele afhænger af kompleksiteten og symmetrien i figuren. Og endelig, sc - det bruges, når du har brug for at tilføje et bestemt antal loops, samt for åben-arbejdsmønstre.

Den forreste sløjfe

Vi begynder ved at overveje den enkleste og mest populære type af sløjfer - den ansigtsbehandling. Denne art er den mest almindelige, fordi det er med ansigts sløjfer udført et stort antal indstillinger, som giver mulighed for at få en række forskellige mønstre. De bruges, når du udfører de enkleste muligheder: for strømper og strømpebånd strikning, samt til oprettelse af meget komplekse mønstre.

Men kompliceret mønster viste sig ved første øjekast, at gentage sine præstationer flere gange, kan der arbejdes videre bogstaveligt på det intuitive niveau. Mens næsten overalt betegnelse sløjfer når strikning er ens, nogle detaljer stadig værd at huske.

Kom godt i gang Strikning en ny, ukendt mønster, strikker udfører en lille prøve. Det hjælper beregne det nødvendige antal loops for produktet, samt give mulighed for at forstå mønsteret tegning teknik. Forreste sløjfe er generelt vist med lodrette streger eller en tom celle.

betegnelse Egenskaber

Kredsløb normalt udarbejdet i lyset af den visuelle billede. Derfor er det ofte for den visuelle repræsentation kræver udvælgelse af områder på kredsløbsmønster til som ikke har nogen praktisk værdi. Og så de tomme celler identificeres netop sådan et sted. Det bør erindres, på grund af manglende overholdelse af denne nuance ikke kan udføres korrekt strikning. Figur virker ikke, fordi løkkerne ikke vil komme til at sætte dem et sted.

forkert løkke

Den anden mest almindelige form for loop anses for at være forkert. Den er repræsenteret i skema vandrette bjælke. Denne udpegning løkker på ordningen minder dem en reel slags strikning. Som allerede nævnt ovenfor, og i ansigtet, loop og forkert er lige vigtige, når strikke, fordi brugen af de forskellige muligheder og kombinationer giver mulighed for at opnå alle slags, ganske forskellige mønstre.

sc

Og den tredje type af loop strikning betragtes fm. Faktisk løkke det kan kaldes meget betinget. Det er bare en snor kastet over nål til yderligere strikning af hendes løkke. Diagrammerne han nævnt simpelthen cirkel. Når du kører et sammensat produkt ofte bruges teknikker som indsnævring af produktet og ekspansion. Og i dette tilfælde, kommer til den støtte, fm.

En anden nakida anvendes til strikning fishnet mønstre. På grund af det faktum, at det er der hvor der før var en løkke, det giver en vis lethed og skørhed mønster. Og hvis den rigtige kombination er opfyldt tråd tykkelse og diameter eger er muligt at opnå ekstremt smukke, bare vægtløse produkter.

Optioner strikning ansigtet sløjfer

Som bemærket ovenfor er der forskellige muligheder for at kombinere de vigtigste sløjfer når strikning nåle. Ordninger mønstre undertiden indeholde betegnelser, der er forskellig fra den foregående.

For eksempel, hvis design kræver hældningen af løkker til højre eller til venstre, så hovedsløjfen provyazyvayutsya af nogle regler. deres strikning teknik vil afvige lidt.

For den forreste hængsel hældning til venstre, skal du først fjerne en neprovyazannoy arbejdskraft nål, derefter strikkes næste, strække den gennem skud. Og for at opnå et hængsel hældning til højre, skal du indtaste en nål under den anden sløjfe, og ved at opfange det, og den foregående, mens de strikker. Det skal bemærkes, at gennemførelsen af en sådan kombination af skråninger, især for utilstrækkeligt erfaren herre, er ikke let. Jeg er nødt til konstant at rådføre sig med kredsløbet mønster. Og det faktum, at udpegningen af sløjfer i strikkepinde er universel, forenkler processen med opfattelsen kredsløb.

De samme teknikker kan anvendes med mere end én, og for par provyazyvaniya sløjfer.

I diagrammet disse muligheder er henholdsvis hældningen i den retning, hvori de skal udføres. Meget mindre disse skråninger betegnet trekant angiver retningen af skråningen.

Ved hjælp af understøttende eger

Der er stadig et meget vigtigt punkt for at forstå, hvordan udpegningen af løkker, når strikning. Eger kan ikke udføre alle de muligheder sløjfer. Undertiden anvendes til dette formål yderligere arbejder nåle, stifter eller krog. De hjælper ikke at miste hængsel, der skulle provyazyvatsya efter dem, der yderligere underbygger eger.

Tre barer, med et fælles toppunkt, siger, at tre sløjfer også provyazyvayutsya speciel måde. Tilsvarende skråninger, er én sløjfe fjernes neprovyazannoy. Derefter to sløjfer langs fronten og provyazyvayutsya trækkes gennem skud. Således opnår vi en pyramide med en enkelt toppunkt, som svarer til symbolet i diagrammet.

værdi skema

Således kom vi til den konklusion, at hver løkke i strikning proces spiller en rolle. Derfor særlig betydning er identifikationen af sløjfer i strikning. Efter alt, kan kun en streng overholdelse af ordningen tilvejebringe et bestemt mønster på det færdige produkt.

Strikning - dette er ikke blot produktionen af en lang række ting med deres egne hænder, er det også en kreativ proces. Det er svært at forestille sig, at for sådan et stort udvalg af mønstre kan gennemføres ved hjælp af forskellige udformninger af alle tre vigtigste sløjfer. Hver strikker under kraft til at komme med sin egen særlige udgave af mønstret (af praksis allerede eksisterende). Og så, måske er det din præstation diagram vil anbefale hinanden elskere af håndarbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.