HobbyHåndarbejde

Julen ged trop med sine hænder. Børns Nytår kostume geder

Sådan imponere nytår ferie? Selvfølgelig, de originale kostumer! Snowflake, Sne Maiden, kaniner og tætninger - en voldsramte udgave, men børnenes nytår kostume geder ikke alle vover at sætte på, og det er netop denne måde kan du slå, så det vil fange ånden. Man behøver blot at drømme lidt - og idéen om den oprindelige kjole vil blive vist af sig selv. I denne artikel vil vi fokusere på, hvordan man laver en dragt med hænderne geder med minimal finansielle omkostninger. Nogen vil måske sige, at karakteren ikke er standard, men i virkeligheden kan det være en stor fordel påklædning. Det hele afhænger af, hvordan du underviser og udfører. Efter alt, hvad en ged Dragten er ikke populær betyder ikke, at han ikke har ret til livet. Men hvis du nærmer processen med den skabende fantasi, kunne resultatet overgå alle forventninger. Så hvad kan være et billede af en ged?

Udvælgelse af ideer

Dette kan være den formidable ged skod, at alle børn, der ikke lytter til mor og ikke ønsker at spise grød. En anden mulighed - en slags mumie af den berømte eventyr "The Seven små børn". Eller ironisk måde, som vil underholde ikke kun børn, men også andre. En ged kan være glamourøs med smarte lange øjenvipper, hvide krøller, kunstige negle og en krone. Idéer bare en enorm mængde, og muligvis, vil barnet være i stand til at fortælle, hvad der præcist er et kostume. Af den måde, kan oprettelsen af dragten være en glimrende mulighed for co-creation, hvor barnet vil være i stand til at vise deres kreative evner.

detaljer billede

For at gøre kostume geder med sine egne hænder, skal du først overveje alle elementer i kjolen, fra hornene og hove slutter. Så her er de grundlæggende elementer i kjole:

  • grundlag af dragten;
  • horn;
  • tilbehør.

Her er det vigtigste - et godt afsløre hvert element, picking up alle mulige versioner.

Hvordan man vælger en basis for dragten

For at sy smukke ged trop med deres egne hænder, du har brug for at finde den rigtige stof. Til dette formål, ideel til velour, fløjl eller pels med en tynd krøllet lille bunke. Det er bedst at give fortrinsret til godt elastisk materiale. Med dem med at klare selv nybegyndere mestre, da landing på det tal på alle fejl skåret lidt maskeret grund til at strække stoffet. Det skal også bemærkes, at der er en særlig nål til trikotagestof nødvendige for symaskinen. Uden det, er det usandsynligt, at føre de rette linjer uden huller og huller i stoffet. Et andet plus strik er, at det ikke bør bruges til at sy, lige nok til at ryste godt skåret til den beskadigede randen bunke smuldret. Dette stof er let at sy, ikke kun på maskinen, men også manuelt.

Grundlaget for dragten kan bestå af kjoler, nederdele eller bukser med en bluse. Fremragende vil se stramme leggings med bred elastik i taljen, og hendes korte nederdel tutu. Til kantsyning eventuelt uafhængigt jakke, kan du vælge hvid eller højhalset bluse, som bæres over kappen.

Hvordan til at sy et fundament

For at gøre en dragt geder med sine egne hænder, vil være behov for mønstrene. Hvordan laver dem? Den nemmeste måde - at skære omkring konturen af babytøj og få leggings skabeloner bryuchek eller kjoler.

At gøre skørtet, er det nødvendigt at skære en strimmel af stof, forbinde kanterne og top, topstitch eller gummi til at snøre foringsrør. Hvis du planlægger at nederdel tutu, vil det tage 6-7 meter af tyl, der går på strimler af 10-15 cm og er bundet til en tæt elastisk længe taljen af barnet.

Cape også skære en rektangulær lærred. Dens kanter kan putte eller proces rørsystem, top klud kapper foldet omkring 1,5 cm inde ud og bane sømmen hul vdevayut satinbånd bredde på 3-5 cm. For et barn at uheld trak snoren fra løbegang i kanten af basisstoffet kan være vedhæfte bløde buboes. Til dette stof skæres cirkler med en diameter på ca. 10 cm, langs kanten af elementet er syet og træk sammen, påfyldning bubo syntetisk polstring. Lav ged trop med deres egne hænder er simpel - lidt fantasi og udholdenhed vil give resultatet.

Hvordan til at vælge farven

Til ged tøj var harmonisk, er det nødvendigt at vælge den rigtige farve. Mor-ged kan pynte i nationaldragt og tilføje et tørklæde med mørke eller lyse horn, men for de glamourøse geder kan bruge en kombination af pink og hvid. For eksempel, lyserøde horn, hove, klove, og midt ører, hvide hårstrå, en blid bue eller blomst på et øre eller en lille tiara. Formidable ged kan gøres i nuancer af grå og sort, og iført sy ikke kun hornet, men dens ansigt med den tilsvarende udtryk. Til nytår kulør geder, lavet med sine egne hænder, var en interessant og opsigtsvækkende, er du nødt til at tænke grundigt alle detaljerne i billedet.

Sådan laver hornene

Horn i form af geder - en af de vigtigste dele. De kan gøre papmache, og derefter male den almindelige akvarel eller sy brunt stof og fyldt med syntetisk polstring. Tekstil poster, der skal skæres fire (to foran og to på bagsiden) til dannelse af de foldede horn og skåret ud med forstærkningen for sømmen (1 cm). Dernæst par sting emnet, dreje og fylde fyldstof. Ved foden af hornet pænt syet op en skjult søm. horn størrelse kan være meget forskellige. små horn er egnede til glamourøse geder, som er knap synlige i håret, men for den formidable ged - store og snoet, indhente på frygt.

Som base anvender fælg klip "krokodiller" tekstil bandage eller hætte. Tæt på bunden af hornene kan sy små ører af samme stof som selve kjolen.

Hvordan mødre ged trop med deres egne hænder, at ingen havde nogen tvivl om den valgte karakter? Big horn i dette tilfælde bør være knyttet til tørklædet og supplere outfit forklæde og en lang nederdel.

Tilbehør til kostume

Til en karneval kostume geder, med deres hænder bundet, hun kiggede elegant, og billedet er afsluttet, skal du huske at tilføje tilbehør: perler med en klokke, armbånd, blomster eller kronen i hendes hår, hale, hvide hårstrå i håret og endda hove og pels poter. Disse interessante elementer levende og giver gejst sammen.

Hårstrå kan købes på markedet, eller lav dit eget. Det er nødvendigt at tage satinbånd 5 cm bred og klippe det til den ønskede længde. For hvert klip vil have to segmenter. Bånd klæbet til de varme lim hårnåle og opløse dem fra bunden op til tilslutningspunktet. Som et resultat, går perfekt krøllet hår, som kun vil løse i håret under det naturlige hår.

Disse ben kan være fremstillet af almindelig paryk med krøller, der er let at købe på markedet.

Sådan laver kloen

Det er klart, at barnet er på matinéforestilling obuet Gym sko eller sko, men hvis korrekt arrangere benene, kjolen er simpelthen fantastisk. Så hvordan man kan gøre ged trop deres egne hænder med hove? Hvis basen sammen med leggings eller trusser, bør de gøres på anklen afbrændt ved ca. 10 cm. Nedjusteringen skal sy en strimmel af mørk klud. For ekstra effekt, kan du foretage to semi-ovale dele, fyldt med syntetisk fyld og syet til bunden af bukserne. En sådan detalje vil se meget imponerende.

Claw kan gøres ikke kun på buksebenene, men også på ærmerne.

Kreativ tilgang - et fremragende resultat

Julen ged trop, lavet med deres egne hænder - en god idé til et karneval aften. Og lad nogen kan synes, at den karakter er ikke meget populært, men det kan kun være et plus. Inddrag barnet i processen med at skabe en kjole, bede om at vælge vejen og slog alle detaljer. Lad barnet vision vil blive taget som udgangspunkt, og så vil han helt sikkert være tilfredse med måde. Fantasy er den vigtigste assistent. Til inspiration, overveje præsenteres i papir arbejde, komme op med noget af deres egne, og til sidst se, at tøj gik fremragende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.