Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Biceps 40 cm - er det normalt?

Smukke hænder terræn ser altid en vinder. Få mennesker kan prale af dem, men næsten alle gerne vil have det. Lang og hård træning, korrekt ernæring, og i nogle tilfælde, og sport kosttilskud at hjælpe med at opnå det ønskede resultat.

Forbedring af din krop, vil du ikke kun akkumulere værdifulde erfaringer, men også tilføje på positive følelser og punkter i statskassen af hans selvværd. ressourcer i organismen er mangfoldige, og ved en tilstrækkelig motivation personen er i stand til at flytte bjerge. Derfor er det meget vigtigt, før du starter uddannelsen processen til at tune ind produktivt arbejde på din krop.

Blandt unge mennesker er nu en populær tendens i den smukke krop. Og det er ikke kun de modelparametre for både mænd og kvinder, og kroppen med høj kvalitet muskelmasse. Når folk har et ønske om at aktivt at udvikle sig til at være sund, smuk, velplejet og bare nyde livet, har de ikke tid til negative tanker.

Som for overkroppen, er det meget vigtigt. De stærke muskler i hænderne på mænd og smukke, smarte former for kvinder - en utvivlsom fordel for begge.

biceps

Til at begynde at forstå, hvad biceps. Det er kendt, at de såkaldte biceps. Ingen har en god muskel ved fødslen. For at nå gigantiske proportioner og høj kvalitet muskelmasse, krævede mange års træning.

Golden sektion for nybegyndere atlet biceps er 40 cm. Hver mand, der har et ønske om at øge størrelsen af biceps, skal vide, at armmusklerne omfatter mere og triceps. Hvis ordentligt arbejde på disse områder, at ønsket om en smuk relief af skulderen vil blive opnået ved dig.

For en mand, Biceps 40 cm - dette er normalt. Billeder af disse atleter - ikke ualmindeligt for denne gang. Med behørig vedholdenhed, kan de rigtige øvelser og passende kost opnå gode resultater.

I dag kan selv teenagere prale muskuløse arme. Biceps 40 cm i 14 år - er ikke vildskab. Det er helt normalt, moderat motion, har en sådan størrelse biceps, selv i denne alder.

Triceps og dens rolle i mængden af hænder

Forestillingen om, at biceps danner volumen af hånden, er fejlagtig. Fordi den vigtigste muskelmasse tager triceps, som kaldes triceps. På grund af den udviklede triceps systemet skaber en stærk hånd. Men nogle mennesker tænker om det, ikke er opmærksomme på dets udvikling. Som nævnt ovenfor, mængden af muskelmasse i triceps mere end bicepsmusklen. Derfor, hvis du gør en indsats for at udvikle både, resultatet er ikke lang tid at vente.

Ud over styrketræning for at øge muskelmasse, kan atleter bruge en række sport kosttilskud at have biceps 40 cm. Det er fint, hvis du har til hensigt at træne seriøst. Hvis du er fortrolig og originale basen kan henlede opmærksomheden på nogle af dem. Listen over tilsætningsstoffer:

 • Kreatin.
 • Protein.
 • Vitamin C og E.
 • Zma.
 • Phosphatidylserin.

Disse stoffer kan købes i specialbutikker sportsernæring. Vitaminer sælges på apotekerne. Alle disse elementer bidrager til at øge styrken. For eksempel er det protein påføres før og efter træning, med en hastighed på 3 til 1, hvor 3 - er gram, og enheden - kilogram vægt.

Arm øvelser

Det er kendt, at muskelmasse stigning i antallet af drift vægt. Det betyder, at jo større vægt, som du arbejder, jo bedre resultater vil du få. Processen med at øge mængden af langsigtede hænder: Må ikke komme i en fart at pumpe biceps 40 cm Dette er en masse spildt tid og kræfter, som du har lagt i fundamentet til opførelse af en smuk krop ..

En af de mest effektive øvelser for at styrke musklerne i hånden er den franske presse. Efter denne øvelse, vil du se reelle ændringer over tid. Men det er nødvendigt at tænke på rigtigheden af ydeevne, fordi systemet er meget traumatisk for albuerne.

Teknik øvelser "fransk presse"

Denne øvelse er nu meget almindeligt i fitnesscentre. Næsten hver eneste af dem kan du møde en mand, der kører det. Piger også er ikke bange for at gøre det.

Da hovedparten af musklerne i hånden falder på triceps, så øvelsen er rettet mod dets udvikling og uddybning. Følg trinnene i proceduren nedenfor, du opbygge muskler, stramme huden og isolere biceps, vil udvikle fleksibiliteten i hånd muskler.

For at gennemføre den planlagte skal du bruge:

 • bænk;
 • EZ - hals.

Det menes, at denne øvelse er ikke så svært teknisk, men nogle gange er der skader den, mens den kørte. Før du begynder at det, læse instruktionerne grundigt.

Trin for trin vejledning til gennemførelse af øvelsen

 1. Udgangsposition - gå tilbage til bænken. Så ANTAG hals. Hold dine arme lige ud vinkelret på positionen af kroppen. Du hæver på jorden pause.
 2. Inhale og langsomt bøje dine albuer og nakke, når kommer til panden, udånder og presse vægten tilbage. I skulderleddene, mens de udfører denne handling skal forblive immobile - er involveret i arbejdet på kun triceps.
 3. Retur hånd over baren til startpositionen. For at komme i gang, skal du blot gøre 4 sæt af 10 gange.

Den mest almindelige øvelse er de Dips med vægte. Det er en veludviklet muskelmasse. Efter at have afsluttet den franske bænkpres øvelse er meget nyttigt, fordi det er et perfekt supplement til ovenstående. Den udføres kun ved tilstedeværelse af uddannede leddene. Når smerte under arbejdet - sætte uddannelse.

Du skal bruge:

 • stænger;
 • skaller til komplikationer;
 • god forberedelse af leddene.

Under alle omstændigheder, ikke forsømme ordentlig øvelse teknik. Før den første tilgang, skal du sørge for, at alle de skaller er forsvarligt fastgjort.

Trin for trin guide til at implementere øvelser på forskudt barre

 1. Sæt skallen for komplikationer. Tag på de parallelle stænger stående stilling, hælder på hænder og torso bør være vinkelret på gulvet.
 2. Bøjelige arme i en vinkel på 90 grader i albuen, med målte ryk op og ned hæver og sænker huset.
 3. Bare køre 5 gange i 5 gentagelser. Denne norm er for begynderen, forudsat at vægten er relativt lille: ca. 10 - 15 kg.

Denne øvelse er muligt at udføre ikke kun i hallen. Hvis du har en husmur barer, så er det muligt at fastgøre pladerne. Ved tilstedeværelse af pandekager, til holdbare bælte og reb bygge en virkelig belaste projektilet.

Øvelse bænk smal greb

Når du udfører denne øvelse fungerer triceps, pectoralis major og forreste delta. Motion har en gennemsnitlig kompleksitet faktor. Antallet af gentagelser og tilgange afhænger af dit køn:

 • Mænd - 3 sæt af 10 gentagelser med 30 kg;
 • Kvinder - 3 sæt af 10 gentagelser af 15 kg.

For at øvelse blev udført som det skal, skal du have baren, bænk og pandekager.

Hvordan til at gøre bænkpres?

Når der udføres en bænkpres, placere dine albuer så tæt som muligt til kroppen. Indeks fingre skal placeres på den indre hals sektion.

 1. Sænk stangen langsomt og afhente kraftigt.
 2. Ved hjælp af denne teknologi opbygge muskler muskuløse biceps, kan du opnå det ønskede resultat.

dips

Princippet i denne øvelse svarer til, hvad man kunne lære i dips med vægte. For at udføre skal du have bestyrelser. Denne øvelse angår også en række processer, der vil øge muskelmasse overarme.

Betingelser for motion

 1. Hold dine arme og overkrop.
 2. Ned på hånden til en vinkel på 90 grader i albuen. Ved afslutningen af handlingen armen helt ikke værd at rette. Corpus holde lige, ikke caving.
 3. Det er nødvendigt at udføre denne øvelse i et roligt tempo, uden ryk for at få biceps 40 cm. Gennemsnitlig og konsekvent holdning til motion og en lang, kedelig robot vil bringe det forventede resultat.

forholdsregler

At gennemføre enhver øvelse på udviklingen af biceps, du har brug for at komme med en stor del af ansvaret. Hvis du behandler uagtsom i deres egen sundhed og krop, resultatet af denne adfærd er ikke lang tid at vente. Som ville være trist som det kan lyde, men den manglende overholdelse af grundlæggende sikkerhedsregler i øvelserne, kan forårsage alvorlig skade.

 • Må ikke haste, når du udfører øvelserne.
 • Alle bevægelser skal være glat og udføres under tilsyn af en specialist.
 • Vær sikker på at være opmærksom på de trænere, deres kvalitet og korrekt gennemførelse af teknikken.
 • Under alle gym bør være toldfrie instruktør, som du vil være i stand til at forklare nuancerne for at arbejde på kroppen.
 • I betragtning af den usikkerhed i de kræfter er bedre ikke at overbelaste kroppen.
 • Ved ildebefindende, stoppe med at gøre øvelserne.
 • Inden vi går til gymnastik på en standalone basis, omhyggeligt læse metoder til at opnå det ønskede resultat.

Proportioner, der har brug for at være opmærksom

Udførelse arbejde om omdannelse af kroppen, skal du ikke forvente hurtige synlige resultater. Læg mærke til, hvad din højde, vægt og andre vigtige egenskaber. Hvis du deltager i konsekvent og korrekt at spise, er det meget muligt at have biceps 40 cm højde 180, vægt 100 kg -. Gode indledende parametre for de mænd, der kommer til klassen for første gang. Men dette er ikke at sige, at have forskellige proportioner, behøver du ikke har adgang til fitnesscentret.

Korrekt ernæring også er ikke blevet annulleret. se altid din daglige kost og ikke springe måltider. Vi - hvad vi spiser. Denne enkle sandhed kan hjælpe dig, hvis du tager det for givet. Ved første øjekast, er vores krop dannet kun på grund af den fysiske anstrengelse. Men efter at have studeret reglerne for bodybuilding ernæring, vil du blive overrasket over, at det afhænger ikke kun af motion.

Med biceps 40 cm, højde 180 cm og en tilstrækkeligt tynd talje, vil du altid være fordelagtigt udseende. Alt er smukt i moderate mængder, så få dig selv til den gyldne middelvej.

Begrebet idealer enkelte, så du skal ikke drage forhastede konklusioner, men blot arbejder hårdt for deres egen fordel, at pumpe biceps 40 cm Højde 170 cm, vægt 80 kg -. Det er den gennemsnitlige mands højde og vægt, med det, det er virkelig en kort tid ordentligt måde at arbejde armmusklerne.

Transformation før og efter

Ethvert organ parametre, som du ønsker, og er i stand til at ændre sig, kan du tage et billede og sætte op til offentlig debat. Moderne atleter er glade for at vise biceps 40 cm: et foto før og efter intens træning kan ses hyppigt. Selv regelmæssige folkemusik kan prale sin fornyede krop. Om dette emne, er der en masse af anekdoter og vittigheder, fordi renheden af eksperimentet ikke altid kan kontrollere. For eksempel har nogle svindlere bruge andre folks konverteringer og transformationer, og derefter give folk råd. Som regel skal en sådan handling skal betales, men der er ikke noget nyttigt og gavnligt. Måske vil du lære det samme, og endnu mere, hvis du ikke være doven og lære specifikt emne selvstændigt.

Historie slankende britiske tv-vært

Ganske motiverende transformation er konverteringen historie ekstern Kler Nasir. Det er umuligt at passere forbi hendes udholdenhed og hurtighed, når det kommer til en smuk krop og en lang arbejdsdag på det.

Efter graviditet, Claire temmelig vundet vægt, cellulite kunne åndenød. Når en kvinde fødte, kunne hun ikke tro de frygtelige ændringer der er sket i hendes krop. Både Claire hævder, at det inspirerede deres egne billeder taget på stranden længe før graviditeten. Hun begyndte at arbejde på hans krop i 40 år. Efter 4 måneders hård træning og invaliderende Claire ikke kun komme i form, men også til at bygge deres drøm krop relief.

Historien om hendes omvendelse var en stor succes. Kvinden indspillede DVD-egen kurser. Han fortalte om de korrekte split måltider 5 gange om dagen, som klæber til i dag. Intet er umuligt, hvis du ønsker at gå til mål!

I dag er det ingen overraskelse atletisk. En ud af fem har været i hallen, spise rigtigt og har ingen dårlige vaner. Men aldrig for sent at starte. Byg din krop ordentligt, ikke jage ingen andre. Som et resultat, vil du blive glædeligt overrasket over resultatet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.