Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Avl håndvægte stående: indvirkningen på delta, tips og tricks

Det første, der fanger øjet, når de evaluerer atletisk atlet - er bredden af skuldrene. T-formen af kroppen - er den telefonkort af atleten. Og den vigtige rolle i denne form skuldre. For dem er skønheden i et behov for at uddanne de relevante muskler - den øverste trapez, og den gennemsnitlige delta. Hvis Trapeze giver højden af skuldrene, den smukke og afrundede delta fremhæver atletiske og soliditet. Til pumpning den sidste øvelse er ideel, da den fortynding af håndvægte stående. Denne øvelse vil øge den gennemsnitlige delta og dermed understrege skulder linje.

fordelene ved motion

Avl håndvægte stående - det er en stor isoleret øvelse, der vil bidrage til at udvikle medium beam deltaer, samt være i stand til at forhindre et sådant problem, som stivhed skulderleddene. Motion giver gode belastning skuldre og afrundet form dem. Derfor bør det ske regelmæssigt.

Teknik øvelser

1. I første omgang er behov for at tage en håndvægt i dine hænder, deres fødder skulder-bredde fra hinanden. Ryggen skal være flad, med en afbøjning i en talje. Hænder med håndvægte lidt kontakt med fødderne og samtidig vendte sig mod dem med hænderne. Palmer står udad lidt små fingre. Albuerne let bøjet. Hagen skal være parallelt med gulvet, skal du kigge lige frem, helst i spejlet for at overvåge deres bevægelser og til at rette fejl i øvelsen.

2. Så snart den indledende position besat af højre, dræning muskler i midten af deltaet, nødt til gradvist at hæve håndvægte op til skulderhøjde, dvs. til hænderne parallelt med gulvet. Børster bør ikke være højere end albuerne. Små fingre der skal udstationeres opad, som om vand hældes fra hænderne. På dette tidspunkt, du har brug for at holde i hånd, for at opnå den maksimale belastning. Forsinkelsen bør ikke være længere end et sekund. Så også nødt til gradvist at sænke dem til udgangspositionen.

De nuancer af øvelsen

Så snart hænderne ned, skal du gøre det hele igen. Ved sænkning armene behøver ikke at røre ved deres fødder og slappe af, da det aflaster musklerne og motion effektivitet falder. Hænder hele tiden er nødt til at bevæge kroppen i flyet. I den aktive fase af øvelsen, der er, med en håndsoprækning, du har brug for at foretage en jævn ånde, og når sænkes - glat udånder. Rygmuskler og pressen bør altid være på tæerne. For at hjælpe ryggen, kaster en håndvægt, er det ikke nødvendigt. En sådan snyd anvendes, når den atlet har brug for at opnå fuldstændig muskeltræthed, er, at arbejde for kapacitet. Begyndere nødt til at tage en lille håndvægt vægt, der ville lette den korrekte teknik og sikkerhed. Hvile mellem sæt bør ikke overstige to minutter. Antallet af gentagelser - 10 til 15 gange så lille håndvægt vægt.

Alternativer motion

Der er flere muligheder for at udføre sådanne øvelser som fortyndingen af hænder stående med håndvægte. For eksempel:

1. Raising hænder til siderne i blokkene. I denne udførelsesform dumbbell erstattet håndtag af kabler fastgjort til de nedre blokke. Motion udføres, samt avl af stående håndvægt. Vægt bestemmes i blokke, men igen, skal det være lille. Før du starter øvelsen reb med håndtag er vendt, dvs. højre arm til venstre arm og venstre arm - til højre. Kabler vil være i stand tværs. Denne mulighed ville give hele tiden for at holde den gennemsnitlige spænding i deltaet, fordi når man arbejder med en håndvægt i slutningen af tilgangen atlet ufrivilligt slapper hænder og giver dem en pause på et sekund, hvilket mindsker effektiviteten af øvelsen.

2. Avl af håndvægte i hånden stående skiftevis. I denne udførelsesform hævning og sænkning af håndvægt fremstilles først med den ene hånd, og - en anden. Det vil sige, skal du først gøre den rigtige mængde reps på højre hånd, og det samme antal gentagelser, men på den venstre hånd. Teknik er den samme som i de vigtigste øvelse. Kun her du har brug for en fri hånd til at holde fast i en eller anden form for stress, så for ikke at overanstrengelse og ikke lade fortiden for at trække dumbbell gentagelser på grund af bevægelse af kroppen. Hvile mellem sæt bør der ikke være mere end et minut, så længe at arbejde med den ene hånd, de andre ligger derfor brug for mindre hvile.

3. Avl af håndvægte stående med fokus i ryggen. Denne form for motion for sin præstation teknik gentager alle kravene i klassiske fortyndinger af dumbell stående på én betingelse, at mens den kører backs nødt til at strække til en vis støtte. Denne udførelsesform udelukker enhver unødvendig bevægelse og snyd, og muligheden for skade. Og som en konsekvens, vægten skal vælges mindre.

4. Avl sidder med håndvægte hænder. Denne indstilling fjerner alle belastningen i øvelsen til taljen, samt forhindrer de endelige tilgange, når kræfterne coachet muskler i slutningen at hjælpe hans ryg, kaste håndvægte. Teknik gentager den klassiske teknik med fortyndinger af håndvægte i hånden, mens stående.

Muskler, der er inkluderet i jobbet, når du udfører øvelserne

Når en fortynding af håndvægte stående (fotos for eksempel er præsenteret i artiklen) eller alternative øvelser til at arbejde disse muskler grupper:

  • deltoids (markeret med grønt);
  • supraspinatus musklen (rød);
  • Trapez (fremhævet med lyserød);
  • Front serratus (markeret med gult).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.