Kunst og underholdningLitteratur

I. S. Turgenjev, "The Bear". Kendetegn Biryuk

Denne historie er en del af en cyklus af værker af Turgenjevs "Noter af en Hunter". For bedre at beskrive emnet "Egenskaber Biryuk" need to know en god historie, men det er bundet til det faktum, at jægeren tabt i skoven, pludselig overhalet af et tordenvejr. At vente ud dårligt vejr, han gemte sig under en stor busk. Men så tog han en lokal skovfoged Kuzmich og Thomas kørte til sit hjem. Der er en jæger så elendige ly af sin redningsmand, og på samme tid, han havde to børn: 12-årig pige og en baby i en vugge. Kone i Huset var ikke, hun løb væk fra ham til en anden, der forlader sine børn.

Turgenjev, "The Bear": karakteristika Biryuk

Denne surly Forester folk kaldte Biryukov. Han havde en bred ansigt og figur, uden at vise nogen følelser. Når regnen holdt op, gik de ud i gården. Og så var der lyden af øksen, skovfogeden indså straks, hvis han bliver hørt, og snart trak en våd fyr, der tiggede til overs. Hunter tog straks medlidenhed med den stakkels bonde, og var klar til at betale for det, men en alvorlig ensom ulv, og han lod ham gå.

Som det ses, Biryukov karakterisering vanskelig, Turgenjev viser helten, selvom fattige, men vel vidende hans pligt, som er "ingen vin, ingen penge" til at tage kan ikke være. Han forstår tyven fyr, der forsøger at en eller anden måde sno sig ud "af sult." Og så det viser konflikten mellem heltens pligtfølelse og medfølelse for den stakkels mand, og dog han besluttet sig for medfølelse. Foma Kuzmich - en person, hele og stærke, men tragisk, fordi det har sin egen mening om livet, men nogle gange han, en mand af principper, de har til at gå på kompromis.

Kendetegn Biryuk

Forfatteren påpeger, at der er nævnt tyveri som noget naturligt og almindeligt i midten af det nittende århundrede, de fleste af de bonde mennesker. Selvfølgelig er dette fænomen har ført til alvorlige sociale problemer: manglende uddannelse, fattigdom og umoral.

Men det var en ulv i modsætning til de fleste af disse mennesker, selv om en tigger, ligesom alle andre. Hans hytte bestod af ét små rum, lave og tomme. Alligevel er han ikke stjæle, selv om han gjorde det, ville det være i stand til at give en bedre hytte.

Pligt og medfølelse

Kendetegn Biryuk siger, at han ikke stjæle, og en anden ikke gør, fordi det er godt klar over, hvis alle ville gøre det, vil det kun blive værre.

Han er så sikker og så fast i sin beslutning. Men, som beskrevet af en skitse, dens principper er undertiden konkurrere med de følelser af medlidenhed og medfølelse, og denne gang er hele hans liv. Efter alt, forstår han den, der ved sin fortvivlelse er at stjæle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.