FormationUngdomsuddannelse og skoler

Uddannelse i Storbritannien: systemet, især problemet

I de senere år er uddannelse i England vinder mere og mere popularitet i hele verden. Hvorfor sker det? Hvordan er det, at den viden, som den beskedne, efter nutidens standarder, de nordiske lande, er i så stor agtelse? Denne artikel vil forsøge at besvare alle disse spørgsmål. Desuden vil læserne lære mere detaljeret om skolens undervisning i England, om hans og principperne i organisationen. Faktisk vores land der er noget at stræbe efter.

generel beskrivelse

Det så skete der i Storbritannien uddannelsessystemet i mange lande er en slags standard. Selvom ikke alle er klar over, at det syntes mange århundreder siden, og i virkeligheden, i sin oprindelige form opstod i langt væk 11. århundrede.

Det skal bemærkes, at den britiske skole, som ingen anden, og den dag i dag er der "jern" disciplin, den pædagogiske proces finder sted på alle uddannelsesniveau, og holdt undervisningsmetoder fortjener særlig respekt. Ja ... Det er sikkert at sige, at den lange historie af uddannelse i Storbritannien har sat sit præg på næsten alle områder af moderne processen med at erhverve viden.

Blandt andet er det i britiske skoler studerende får mulighed for at opnå ikke kun førsteklasses viden, men også en elite uddannelse, samtidig indikerer erhvervelsen af verdslige manerer og gode relationer med den stærke og berømte af denne verden.

Det er ingen hemmelighed, at næsten alle velhavende og berømte familie, interesseret i en succesrig fremtid karriere af deres børn, først og fremmest forsøge at identificere dem præcist i den prestigefyldte britiske skole.

Samtidig, på trods af effektiviteten af uddannelse, navnlig uddannelse i Storbritannien indebærer en vis grad af fleksibilitet. I det, der det til udtryk? Sagen er, at i landet i dag er der så mange forskellige kurser, og skole og universitetsstuderende får mulighed for at vælge præcis, hvad de er virkelig interessant. Desuden valgte emner, hvis det ønskes, kan ændres, det tager ikke meget tid, og det er ikke nødvendigt at tegne en stak dokumenter. Efter vejning alle de "professionelle" og "ulemper", skal den studerende blot skrive en redegørelse og starte kurset på den nyligt godkendte tidsplan.

Der er nogen forvirring om, at uddannelse i Storbritannien i det engelske sprog bedre, end hvad der kan opnås, for eksempel i tysk eller fransk. Overhovedet ikke. Lokale lærere nærmer deres arbejde med hele del af ansvaret, så uanset hvilket sprog de studerende vil blive forsynet med al den nødvendige viden i den valgte retning.

Førskoleundervisning

Grundskole i Storbritannien for unge englændere og englænderinder begynder (i den alder), når russiske børn bare gå i børnehave. Klasser er tre-års studerende er ikke meget forskellige fra børnehaven - så præsentere den samme til at udvikle kreative spil og den samme gruppe arbejde. Men de gør er der kun 3 timer om dagen. Længere lektioner forbudt på det lovgivningsmæssige plan. Hvorfor? Sagen er, at lokale eksperter enige om, at barnet i denne alder bør være tid til spil, sjov og gåture i den friske luft.

Til et barn indskrevet i en børnehaveklasse med dokumenteret folkeskole, skal bestå en række optagelsesprøver tests, som ved den måde, i hvert eneste region i Albion forskellige midler, skal de fremstilles separat og på forhånd.

Uddannelsessystemet i Storbritannien er, at næsten overalt myndighederne kræver forældrene til at søge om optagelse i året før en alder af tre. Hvis en eller anden grund dokumenterne blev sendt til det forkerte tidspunkt, vil barnet højst sandsynligt ikke få en plads i klasseværelset og vil blive optaget i den såkaldte liste overhovedet.

Det er utænkeligt at forestille sig, at uddannelsen i nogle regioner i England barn kan starte med to år. Men dette gælder primært for private børnehaveklasser. kravet om anvendelse i sådan en privat institution, kunne dog kaste sig ud i chok! Dokumenter i et antal klasser, bør forældre anvendelse, selv før barnets født! For os, er det vanskeligt at forestille sig, for ikke at nævne det faktum, at sådanne "pleje" Nogle moderne forældre fra Rusland kan finde det et dårligt varsel. Vi har endda nødvendigt hygiejne poster ikke forsøger at erhverve op til levering.

Uddannelsessystemet i Storbritannien. Indledende offentlige skoler

På trods af den mangfoldighed af principperne om grundskoleuddannelse i offentlige skoler, de mest almindelige er at lære børn fra 4 til 11 år.

Det første år i skolen kaldet forberedende klasser. Hvis forældrene rettidig indgivet en ansøgning (seks måneder før begyndelsen af semestret), barn af børnehaveklassen får til folkeskolen.

På trods af det store udvalg af rimeligt gode folkeskoler, for at få et sted er ikke så let i en af institutionerne. Selv i førskoleundervisning klasse på en elite skole garanterer ikke adgang til sit barn. Uddannelse i USA og Storbritannien med hensyn til dette punkt er meget anderledes. I Amerika er et barn, der er uddannet fra en elite børnehave automatisk krediteret den samme skole.

Et andet vigtigt kriterium for optagelse af et barn i skole er bopæl for familien: jo tættere er etableringen af huset, jo større er sandsynligheden for optagelse på en given uddannelsesinstitution. Men det er ikke det centrale punkt på vej til en god uddannelse. Eksisterende kriterier for optagelse til hver skole kan variere betydeligt. Derfor skal forældrene først lære reglerne for optagelse.

Uddannelse i Storbritannien i folkeskolen forudsætter visse faser, hvilket er til at tale mere detaljeret:

  1. Fase I - fra 4 til 6 år. Forberedende klasse er erstattet af en førsteklasses, og i seks år, børn går i den anden.
  2. Trin II - begynder i en alder af 7 og fortsætter indtil slutningen af barnets seks klasser.

Primær uddannelse. private skoler

Systemet med uafhængige uddannelse begrebet førskolen og primære kvaliteter er næsten den samme, men navnene er lidt anderledes. Således er børnehaveklasser kaldes dopodgotovitelnymi og grundskoler - forberedende.

Regler for optagelse i forskellige private skoler kan være radikalt anderledes. Så om optagelse på en række dopodgotovitelnyh klasser kan du gøre en simpel registrering af barnet i skolen (selvom, skal det gøres i forvejen); i de andre institutioner optagelsesprøver procedure er strengt nødvendigt.

Den ubestridelige fordel af den uafhængige grundskolen er et turbaseret indtægter mulighed. Desuden for hver alder kan disse eller andre forslag og det eksisterende system af sådanne skoler involverer den vellykkede fortsættelse af den pædagogiske proces for næsten alle børn.

Hvad er den ungdomsuddannelse i landene i Albion?

Ellevte fødselsdagsfest for dit barn er en ny periode i sit liv - en fase af high school.

På trods af, at der i Storbritannien er der både offentlige og private skoler, de alle deler de samme uddannelsesmæssige standarder. Hertil kommer, at staten giver ret til at studere i gymnasiet til børn op til 16 år, det vil sige. E. Det skal bemærkes, at gratis uddannelse i Storbritannien ikke kun efterspørgslen, men også meget populær blandt forskellige sociale lag.

Ved afslutningen af uddannelsen studerende bestå den afsluttende eksamen og modtage et certifikat, som dog ikke garantere optagelse på universiteterne, men giver ret til muligheden for at arbejde.

Offentlige skoler - fri, kan de også blive trænet af udlændinge i alderen 8 til 18 år (forudsætning - forældre, der bor i England).

Uddannelse i den prestigefyldte friskoler. De er generelt kun engelsk skoleelever (85%). Gode private skoler råde hundredvis af hektar jord, hvor der er alle former for uddannelsesinstitutioner, sundhed, sport og rekreative boliger.

faglig uddannelse

Ud over skoler, Storbritannien har også de institutioner, der udbyder specialiseret sekundær uddannelse. Forskellen mellem disse to systemer ligner russiske skoler, den fulde gennemførelse af som kræver indlæggelse på college, og derefter - til instituttet og erhvervsskole - institutioner, hvor børn får en bestemt profession. Sådanne institutioner i England kaldet Tertiær Colleges. For dem er karakteristisk for en bestemt ændring i uddannelserne og kvalifikationer.

Sidstnævnte yderligere prædestination kandidat afhænger i høj grad. Så NVQ kvalifikationer omfatter kun det praktiske arbejde inden for erhvervslivet. Men en multi-niveau-system, og i princippet giver den nødvendige viden til at fortsætte videre uddannelse. Det har fem niveauer. Tjen hver af dem kan, viser i praksis ved at udføre arbejdet i et vist niveau.

ND - en slags videregående uddannelsesinstitutioner, uddannelse, der afsluttes med udstedelse af det internationale niveau af eksamensbeviset. Således før modtagelsen erhvervsuddannelse, barnet og hans forældre er nødt til at overveje nøje, og vælge den rigtige løsning.

Videregående uddannelse i Storbritannien

For at opnå en bachelorgrad i England og Wales har brug for at lære tre år. Hvis læring indebærer praktisk uddannelse, så derfor den periode stiger. Specifik specialitet, som tilfældet design og kunsthistorie, foreslog passagen af grunduddannelse, efterfulgt af tre års specialisering. For at få den medicinske uddannelse i Det Forenede Kongerige eller at blive, for eksempel, vil arkitekten nødt til at studere i mindst syv år.

Alle kurser er opdelt i grader, henholdsvis den højere den er, jo mere værdifuld kandidat.

  1. Bachelor bliver efter 3-4 års studier. Det er bemærkelsesværdigt, at den engelske studentereksamen er meget værdsat ikke kun derhjemme, men også rundt omkring i verden.
  2. Intermediate niveau. Dette niveau er en slags et springbræt til videre uddannelse.
  3. En kandidatgrad er opdelt i to kategorier (afhængigt af orienteringen af uddannelsen): forskning og professionel.
  4. En doktorafhandling. For at få en videregående uddannelse i England, skal eleven være aktivt engageret i forskningsaktiviteter, som varighed er 2-3 år. Resultaterne af det arbejde Resultaterne er publiceret i videnskabelige rapporter og tidsskrifter. En doktorgrad tildeles umiddelbart efter beskyttelse af videnskabeligt arbejde - afhandling.

Kostskoler UK

Drømmen om alle forældre - en succesfuld og veluddannet barn. Tusindvis af kærlige hjerter er villige til at betale meget af hensyn til at træne sit barn i en engelsk privatskole.

Det ser ud til, intet kompliceret, fordi de private skoler i Storbritannien er enorme. Og her er det - det vigtigste fangst! Det er ikke så nemt at vælge en god agentur, der vil passe til ikke kun forældre, men først og fremmest et barn.

I dag, engelske skoler er glade for at acceptere børn fra Rusland og SNG-landene. For at fjerne enhver tvivl med hensyn til kvaliteten af undervisningen og akademisk uddannelse, er der ratings af private skoler. Denne skelsættende deles af de fleste forældre.

Bedømmelserne er opgjort på grundlag af læringsresultater. Så hvis kandidaterne demonstrerer fremragende resultater, og dermed markant øge niveauet skole. Men for at gøre det er ikke så let. Evnen af barnet skal være over gennemsnittet, og for deres beslutsomhed det skal bestå en optagelsesprøve eller test.

En vigtig faktor for russiske forældre bør være den procentdel af russisktalende børn i skolen. End deres mindre er mere og mere effektive barn perfekt taler engelsk (dette gælder også for de elever, der hjemme blev undervist i skoler med intensiv undersøgelse af sproget).

Student liv i Storbritannien

Troen på, at livet i England er næsten den dyreste, er ikke ualmindeligt. Men er det sandt? Er der nogen enfoldig studerende tricks til at spare penge? Er det muligt at en eller anden måde at overvinde problemerne med uddannelse i Storbritannien? Nå, selvfølgelig!

Studerende i England før starten på det første studieår af sit liv til at tage sig af valg af boliger. Optimale to muligheder: at leje et enkelt værelse, overnatning i et herberg. Praksis viser, at fjernelsen af rummet vil spare en elev mindst 25 pounds! For billigt at købe deres egen mad, såvel som i Rusland, er du nødt til at køre, spørge om prisen og derefter gemme formentlig sikret.

Faktisk, hvis du ønsker hver elev kan spare. Transport, underholdning, shopping - hvis du ikke være doven og forsøge at finde den mest rigtige beslutning, så succes og en ekstra hundrede pounds garanteret.

Krav til udenlandske ansøgere

Det nuværende system med uddannelse i England tillader ikke studerende fra Rusland og SNG-landene i gymnasier og universiteter umiddelbart efter skole derhjemme.

For at tilmelde dig i den engelske universitet, du har brug for mindst 2 for at fuldføre kurset derhjemme institution eller gennemgå en særlig uddannelse i England.

De er opdelt i to kategorier:

  • A-niveau på 2 år giver mulighed for at tilmelde sig alle universiteter i landet. Begavede studerende kan gå igennem det samme program på bare et år.
  • Basen (eller Foundation) - en periode på 1 år. Den kondenserede program tilbyder adgang til et begrænset antal universiteter.

Sådanne forberedende systemet er nøglen til dem, der ønsker at forfølge en videregående uddannelse i Storbritannien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.