ComputereComputerspil

Snyd "Sherlock Holmes: Forbrydelse og straf": evnen Holmes

Det er svært at forestille sig et spil, hvor hovedpersonen ville være en Sherlock Holmes, men det ville ikke have tilhørt søgen genren. Selvfølgelig kunne du gå vejen for den berømte film, hvor tegnet er blevet nytænkes og glimrende spillet Robertom Dauni Jr., men i de fleste tilfælde, edb-projekter følger stadig de klassiske linjer. Må ikke afvige fra det blev, og den seneste tilføjelse - "Sherlock Holmes:. Forbrydelse og straf" I dette spil vil du spille rollen som Sherlock, men du vil have mulighed for at skifte mellem de to tegn, henholdsvis, vil du være i stand til at besøge og som Watson. Hvad er usædvanligt venter spillerne i dette spil vil være til salg for nylig - kun i efteråret sidste år? Først og fremmest er det værd at bemærke, at afleveringer "Sherlock Holmes: Forbrydelse og straf", vil bestå af nogle få tilfælde, der er knyttet sammen af en enkelt historie. For mere information om, hvordan netop du nødt til at løse dem, vil det blive skrevet i denne artikel.

Seks sager Holmes

De fleste computerspil der påvirkede temaerne værker af Sir Artura Konan Doyle, er du inviteret til at blive medlem af et stort eventyr, efterhånden løse forskellige gåder. Næsten altid var det en lineær og monoton passage af spillet. "Sherlock Holmes: Forbrydelse og straf" - et projekt, der er klar til at tilbyde brugeren mere end blot en søgen, som er forskellig fra de hundredvis af andre lignende kun at det indebar en sådan velkendt karakter. Dette spil består af seks sager.

"Pointen med Black Peter" fortæller om mordet på en tidligere sømand. Her vil du nødt til at udvikle tre versioner, som hver især tager dig til forskellige mistænkte - Hartley Neliganu og Cairns. En af dem er skyldig - du vælger. Den anden sag - "Mysteriet om manglende toget" - vil være langt mere usædvanligt. Her bliver du nødt til at undersøge forsvinden et tog med chilenere. Der er også flere afslutninger - mexicanere druknet chilenske tog eller dets bjergomgivne i beton; måske chilenerne simpelthen stjal prototypen; Robinson dem indrammet, og han viste sig at være et bedrageri. Den tredje ting - "Blood Bath" - ikke give dig et stort antal af mistænkte, men giver frihed til at vælge motivet og mordvåbnet. Killer - Pitkin, men han kunne forhindre beslaglæggelse, i en tilstand af paranoia, eller blot for at tage hævn, og mordvåben kunne være enten sølv eller iskolde kniv.

I tilfælde af "Mord i Abbey Grange", kan du bebrejde bande i at begå forbrydelsen, sætte alt ned til vold i hjemmet , eller at komme til sandheden og skylden Croker. Men i "Drama i Kew Gardens," der er forskellige versioner af, hvem der dræbte Dunn - det kan være medlemmer af Guds syndikat, Albert White, og Hamish (den korrekte version). Du kan dog også tilskrives Albert White eller assistere Hamish og også bebrejde dem. Nå, den sidste ting - "Walking i måneskin" - først du tilbyder de forkerte indstillinger - et dobbelt mord eller et røveri, men så skal du finde ud af sandheden - det var hævn Foley. Som du kan se, afleveringer "Sherlock Holmes: Forbrydelse og straf" er en temmelig ikke-lineær og bestemt ikke almindelig.

fantasi

Så i dette spil, din karakter - det er ikke bare en helt med teksturer berømte detektiv. Det er virkelig Sherlock Holmes, der er udstyret med ufattelig mentale kapacitet, hvilket afspejles i spillet i form af tre færdigheder, som er til rådighed for din karakter. Den første af dem - det er fantasi, som er forårsaget ved at trykke på F. Du vil bemærke, at afleveringer "Sherlock Holmes: Forbrydelse og straf" ved at bruge denne chip vil være ikke blot lettere, men meget mere interessant. Hvordan denne evne? Hvis du finder et sted, der gør dig nogle spørgsmål, for eksempel, du tror, at i det samlede billede af noget ikke er nok, kan du altid bruge fantasien. Og hvis noget ikke gør, så fantasien hos Holmes trækker objektet på skærmen skematisk. Dette er meget praktisk evne, der ikke bare hjælpe dig ud og give en fordel i forhold til kriminelle. Som du kan se, spillet "Sherlock Holmes: Forbrydelse og straf" er allerede meget forskellig fra de andre projekter. Men, som det er blevet sagt før, er der kun tre evner, og er blevet beskrevet eneste.

talent

En talentfulde person er dygtig i alt ... Det siges specifikt om din karakter i spillet "Sherlock Holmes:. Forbrydelse og straf" Og i den sandeste betydning. Den anden færdighed kaldes "talent" og kaldes af knappen T. I dette tilfælde er det en smule lettere - at finde spor i de mest almindelige steder. Hvor en normal person ser et spor af en boot, Holmes finder og mund størrelse, og typen af gåtur, og track recept. Generelt vil det talent tillade dig at finde nye spor, så vil være i stand til at bruge det geniale i Sherlock Holmes. Spillet vil tilbyde dig den mest interessante og den evne, der altid har været kendetegnende for Holmes.

fradrag

Hvis du trykker på knappen B, vil spillet pause, og du vil blive vist et nyt vindue, som vil indeholde de allerede opdaget beviser, der kan betjenes Sherlock Holmes. Spillet er på nogle måder minder om den berømte spil kaldet "Alkymi" - du skal vælge to spor og kombinere dem sammen for at få et bestemt resultat - motivet, undersøgelsen, tid, sted og andre vigtige oplysninger. Ved at kombinere godt med hinanden, og de beviser, der opnås ved den deduktive metode de data, kan du gradvist komme til svaret på det vigtigste spørgsmål af hver enkelt sag: "Hvem er morderen" Enig, denne tilgang ser mindst ekstraordinære og er det, der adskiller dette projekt sammenlignet med andre spil Sherlock Holmes.

Andre træk ved passage

Som du kan forestille dig, vil disse funktioner ikke tilbyde dig nogen gratis spil. "Sherlock Holmes: Forbrydelse og straf" - et projekt, der vil koste dig så langt i de tyve dollars, men vil helt fordybe sig i den mørke og mystiske verden af kriminalitet. Udover vysheoboznachennyh teknikker til at optrævle de seks tilfælde vil hjælpe dig og andre funktioner - evnen til at skifte mellem karakterer, ændre typen af den første og tredje person, der fremhæver de elementer, som du kan interagere, og meget mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.