HobbyHåndarbejde

Lær at lave en tank med hænderne

Små børn elsker legetøj, men de hurtigt kede sig af dem. For at motivere dem og inspirere, kan du forsøge at gøre noget selv. En god løsning i dette tilfælde er en tank lavet med deres egne hænder. Gør det alle vil være i stand til, ved at anvende kun en lille indsats og tålmodighed.

Hvilke materialer kan bruges til at gøre tanken?

Som i forbindelse med opførelsen af tanken passer noget. Dette kan være en ler, tændstikæsker, træ, pap, eller almindeligt papir. Alle kan vælge selv, at han ville være interesseret og komfortable. Sommetider ide at lave en tank med hænderne, kommer uventet, og derefter i løbet er en række forskellige materialer, som var under et nother.

Den første mulighed - Papir Tank

Ikke nødvendigvis gør en stor og robust tank. Du kan hente et par småting og gøre slagmarken. For at gøre en sådan tank med hænderne, skal du bruge et landskab ark papir firkantet 9x9 cm og tape til at forsegle detaljer. Først skal du folde et ark papir i halve på langs. Der er behov for at rotere lodret i en venstre side og en bøje vinkel til den lange side af der er længere. Derefter arket er nødvendigt at udvide og gentage det samme for de andre 3 hjørner. X bør få top og bund. Efter dette, skal du tage den venstre og højre side af X og foldes til en trekant. Gør det efter behov, og i den anden ende. Små trekanter, som modtog top og bund, er det nødvendigt at vende sig væk til venstre. Efterfulgt af en bøje til midten af figuren, der blev dannet på højre, og fold det tilbage. På den anden side skal gøres alle de samme. I sidste ende vise sig tanken spor. To lille trekant nødt til at bøje til toppen af en stor. Præformlegemet skal vendes og trække sig tilbage den øverste kant. Trekanter fra bunden til at folde sammen og bøje dem i sammenligninger siden. Alle bøjninger skal stryges. En trekant i bunden har brug for at tanke op på dem, der forblev i toppen. Dannet tårn. Folds på siderne skal spredes. Det vil være en larve. Pladsen er nødvendigt at vride til et rør og tætne med tape. Det viser sig tønden, som indsættes i den nederste del. Sådanne modeller af kampvogne, lavet med sine egne hænder, er perfekte til spillet. De, der er interesseret i origami, at indsamle sådanne håndværk er ikke svært.

Anden udførelsesform - tanken improviseret

Lav et stykke legetøj beholder kan være fra en hvilken som helst af de tilgængelige værktøjer. I dette tilfælde, brugte rør fra toiletpapir i mængden af 4 stykker, 2-3 tændstikæske -størrelse papir A4 rør fra saften, lim og saks. Den første ting at lime 3 rør. På toppen af dem bør holde tændstikæsker. Det vil have en pyramide form. Top nødvendigt at lime den lille tårn trimning af toiletpapir rør. I denne form er ikke særlig rart hack. Tank med deres hænder skal være helt pels PVA og dækket med almindeligt papir. Fra røret fra saften til at gøre næsepartiet. Med henblik herpå bør det pakket ind i papir og limet til tanken. Det færdige produkt kan være farvet. Med hjælp fra maling produkt vil være som en rigtig tank.

Tredje udførelsesform - tank fra bølgepap

Tank lavet af bølgepap har vist sig smukt, hvis du bare bruge farven præforme. Det er nok til at tage to kontrasterende nuancer. Til at begynde at lave lange strimler 1 cm brede. De kan være blå og grøn. Først er det nødvendigt at vride de to små og to store hjul til ét spor, og det samme for den anden. Dernæst skal du tage en anden farve karton, skåret fra bred fratage ham og gøre larve med hjul indeni. Derefter kan platformen fremstilles. Det er nødvendigt at lave et rektangel med rynker på begge sider. Det limet larve. Til en tank med hænderne limet, viste sig smukt, kan blive hængende på toppen af to blå striber. I midten af tårnet er lavet af rullet karton pistol. Denne tank vil være meget stærk.

Den fjerde mulighed - en tank med et konventionelt karton

Lav en tank lavet af pap med deres egne hænder er ikke svært. Først er det nødvendigt at skære ud to lange strimler 2 cm brede. De skal limes til ringen. Som grundlag håndværk skal tyk rektangulært ark af pap. Det er nødvendigt at lime to parallelle ringe. Det vil være en larve. På grundlag af behov og stok platform. Det skal være placeret i midten og den rigtige størrelse. Ovenfra, er det nødvendigt at lime lille tårn af samme plade. Har du brug for, og pistolen. For at gøre dette, bør et stykke pap bliver til et rør. På den ene side kan det skæres, bøjet på alle sider og limes til tanken tårn. Det er fortsat kun at farvelægge de resulterende håndværk. Denne tank vil blive installeret på platformen, kan det blive sat på en hylde eller til at give til en person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.