TravelingHoteller

"Ukraine" et vidunderligt hotel. Adresse i Moskva kendt

Den bedste blandt de bedste, ikke kun i Rusland, men også i Europa anses for at være hotellet Ukraine, adressen i Moskva, som er kendt af mange, da det er placeret i en af de syv berømte Stalins skyskrabere". Understreger Majestæt af den antikke by, denne bygning rejser sig højt oppe over Moskva-floden. Det er en milepæl af kapitalen i det XX århundrede.

Placering af hotellet "Ukraine"

Til hver gæst, der bosatte sig i hotellet kunne nyde utrolig smuk udsigt, se højtidelighed og impressiveness af kapitalen, hotellet "Ukraine" (adressen i Moskva Kutuzovsky Prospekt 2/1), som ligger i et meget interessant sted, som betragtes som den vigtigste af sin værdighed.

Lige forbi hendes vægge er båret af tunge trafik på den nye Arbat og Kutuzovsky Prospekt. Beliggende i centrum af byen, i izluke Moskva-floden, nær Dorogomilovo, hotel "Ukraine" (adressen i Moskva - metrostationen "Kiev", og så du kan navigere) vender facaden til floden.

Strukturen ned til stranden kan du gå ned de elegante pladser, hvor de 70-erne af det sidste århundrede åbnede et monument over Taras Shevchenko. Hotellets gæster elsker at gå langs den smukke promenade, foret med granit, kommer til vandet i en velholdt trapper, gå til Novoarbatsky Bridge.

Ganske nærheden er regeringsbygninger, ambassader nogle lande, shopping og business centre. Blot et par minutter væk med metro at komme til Bolshoi-teatret Tretjakovgalleriet, Den Røde Plads og Kreml.

Et par interessante fakta

En underlig historie om fødslen af ideen om "Stalins skyskrabere" i Moskva. Den er opstået efter returnering af en af de delegationer fra New York. De undrede at oversøisk byen, dens skyskrabere. Og så blev det besluttet at bygge et højhus i Moskva, så at sige, for ikke at blive ladt tilbage.

ekspertteam blev oprettet i henhold bestyrelsesposten i Arcadia Mordvinova, leder af Akademiet for arkitektur ved Sovjetunionen. En af de førende designere var en fremragende og talentfulde Vyacheslav Oltarzhevskaya. Han studerede omhyggeligt en teknologi erektion af etageejendomme, som beskæftiger sig med udvikling og deltog i opførelsen af bygninger til midlertidig indkvartering. Gæstfrihed byggeprojekt i Dorogomilovo (som oprindeligt planlagt til at kalde fremtiden for hotellet) var en af de mest interessante ting for ham.

I 1953 begyndte han at udvikle projektet og byggeriet, hvor mere end to tusinde arbejdere var involveret. En 25 maj 1957 smukke hotel åbnede dørene for de første besøgende.

Hotel "Ukraine" - et mesterværk af arkitektonisk kreativitet midten XX århundrede

Hotellet "Ukraine" (Moskva) imponerer med sin størrelse. Det er den største højde (206 meter fra den 73-meter spir, som vodruzhon hammer og segl), ikke kun i hovedstaden i Rusland, men også i Europa. Det samlede gulvareal er ca. 89.000 m2. Og på trods af dette, den fascinerende delikatesse og lethed af den bygning, der har 34 etager.

Bygningen består af tre dele. Den vigtigste tårn med to ni-sider omgivet med en fantastisk udsigt. De blev oprindeligt beregnet til permanent bolig.

Chic interiør, med sin parketgulvet, bronze lysekroner, massiv træmøbler, mange malerier af berømte kunstnere og facade med elegant udsmykning af altid forbløffet gæster med sin luksus.

De anvendes i konstruktionen og dekoration, miljøvenlig og ikke fra den kategori af billige materialer.

Siden 1987 er det anses for at være beskyttet af staten historisk og arkitektonisk monument.

Hotellet "Radisson Royal Hotel" Moskva

Hotellet "Radisson Royal Hotel" (Moskva) - så i dag kaldes hotellet "Ukraine". Adressen er stadig den samme, men der var en særlig mester i Moskva. Ved afgørelse af regeringen i hovedstaden i 2005 blev hotelkomplekset solgt. Men den vigtigste forudsætning for bud er en komplet restaurering af bygninger med bevarelse af den gamle type som facaden og interiør.

I samme år restaureringsarbejdet af den ydre del, og i begyndelsen af 2007, blev hotellet lukket for en fuld-skala restaurering af interiøret blev udført. forbedring af tekniske anlæg er blevet udført, arbejdet med forbedring af området omkring hotellet.

I 2009 blev hotelkomplekset overført til selskabet The Rezidor Hotel Group, en af de førende i verden af hotelbranchen, som i dag styrer det.

Som en følge af de korrigerende værker på hotellet for at holde stemningen af "Ukraine", men moderne tekniske struktur, giver en høj grad af sikkerhed er blevet etableret, og en stor trøst.

Hotel "Ukraine" i dag

I dag hotellet "Ukraine" (adressen i Moskva - Kutuzovsky Prospekt, 2/1) er en af de bedste hoteller, ikke kun i Rusland, men også i hele verden.

Denne unikke kompleks er en del af den nødvendige infrastruktur, som giver komfortabel indkvartering sine gæster.

Et tilstrækkeligt antal barer og restauranter med varieret køkken og top-klasse gør det muligt at placere alle dem, der ønsker at spise.

Højt niveau af udstyr af banket og konferencesale, vil bibliotekerne hjælpe med at løse mange problemer, der opholder sig i et hotel.

Butikker, skønhedssaloner, spa og fitnesscenter, en stor indendørs swimmingpool med en vidunderlig design og meget mere - alt dette inkluderer "Ukraine" hotel i Moskva. Nummer listen er også meget forskelligartet. De er på 505. Du kan vælge fra de sædvanlige klassiske og deluxe-værelser. Der kan anbefale ikke-klasse udøvende og grand udøvende magt. Handicappede vil også føle sig godt tilpas i værelserne er udstyret til.

Meget stort udvalg af lejligheder, afhængigt af behov og økonomiske formåen, skaber også et positivt billede af hotellet.

Hotellet "Radisson Royal" i dag

Hotellet stoppe forretningsfolk, kunstnere, ærede gæster i Moskva og Rusland. På trods af at en kontingent af besøgende er konstant på rejse rundt i verden, stoppet i de bedste hoteller i verden, uvægerligt medfører beundring af hotellet "Ukraine" (Moskva). Gæstevurderinger tyder højt kvalificeret personale, er den klar til omgående løse alle problemer på noget tidspunkt. Service - på et meget anstændigt niveau.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.