SundhedMedicin

Beskrivelse af "Magadan" sanatorium (Sochi, pos. Loo). Sanatorium "Magadan": anmeldelser af turister

Beliggende i Lazarev distriktet i Sochi, i landsbyen Loo, sanatorium "Magadan" anderledes speciel atmosfære. Det føles hver såkaldte ånd af tiden, fordi den storslåede park, som er omgivet af et sanatorium, tidligere var en del af de hertugelige godser Sheremetyevo. Forbløffende historiske situation af disse år stadig minder om sine forskellige detaljer, og rige flora og fauna er en fryd for øjet. Særligt bemærkelsesværdigt er en dejlig dam med akvariefisk, som ikke kan, men beundre. Generelt Loo landsby - det er en af de mest rolige og venlige miljømæssigt Sochi byen. Det er virkelig muligt at nyde skønheden i sjælen af verden.

Historien om "Magadan" sanatorium

Bygget i Loo sanatorium "Magadan" er med succes i drift siden 1947, hvilket betyder, at det har næsten halvfjerds års erfaring i at arbejde med klienter. Denne rige erfaring i sig selv meget sigende. I 1996 er den udvej blevet renoveret, og siden 2005 rutinemæssigt udføres kosmetiske reparationer, så alle kroppen og udvendigt og indvendigt er i god stand og opfylder moderne standarder for bekvemmelighed og komfort.

"Magadan" - et tværfagligt sundheds- og turist-kompleks, som nyder en uberygtet. Giver resort "Magadan" behandling i følgende retninger:

 • sygdom og sygdom i kredsløbssystemet;

 • sygdomme i bevægeapparatet;

 • dermatologiske sygdomme;

 • en række lidelser i nervesystemet;

 • Respiratorisk sygdom;

 • gynækologiske sygdomme.

Metoder til behandling af disse sygdomme anvendes den mest avancerede, hvad der ellers vil blive diskuteret i detaljer.

Attraktioner & underholdning

Selvfølgelig er en af de største attraktioner, der er placeret i den berømte Loo sanatorium "Magadan", er et hav af sand og stenstrand, en længde på omkring 100 meter, Sortehavskysten. Det var der, surf endelig bringer vacationers i en helt anden verden, langt fra deres arbejde og huslige pligter. Stranden er udstyret med alt det nødvendige for et behageligt ophold. Denne omklædningsrum, drikker springvand, sommer brusere, skyggefulde aerary, vask ben. Gæsterne kan også nyde den udvej har komfortable senge. Mange siger, at "Magadan" er meget nemt at nyde fuldstændig afslapning, privatliv og ro, virkelig slappe af og glemme alt om alle dine oplevelser. Alt dette er naturligvis meget gavnlige virkninger på sundheden og forklarer, hvorfor millioner af turister hvert år tiltrækker ferie i Sochi.

Sanatorium "Magadan" tilbyder alt hvad du behøver for fremragende rekreative væk fra travlhed. Dette billard, motionsrum, boldbaner, bar, café, diskotek, karaoke, Betalt sikker parkering og mere. En anden udflugtsskranken arrangerer for gæster Sanatorium individuelle ture i bekendtskab med de lokale attraktioner. Du kan også gå frit på det område af den udvej på egen hånd, såsom at besøge ruinerne af en gammel fæstning placeret på en af bakkerne. Og for elskere af aktiv marine rekreation mulighed for vandski, banan båd, jet ski, eller scooter. Der er også en mulighed for at engagere sig i havfiskeri eller dykning. Hertil kommer, kun få skridt væk fra det område af sanatorium er en fantastisk arboret, hvor du kan se mere end 200 arter af sjældne subtropiske planter, bogstaveligt fortryllende med sin ekstraordinære skønhed. I umiddelbar nærhed af den udvej er markeder, caféer, restauranter, shopping og nat diskotek-bar i landsbyen Loo. Og i det tilstødende hotel «Aqualoo" vandland med indendørs og udendørs siddepladser. Således vil sanatorium "Magadan" være i stand til at behage folk i alle aldre med forskellige interesser og behov i relation til sundhed. Der er virkelig rige og levende atmosfære, hvad, dog, og den berømte Krasnodar-regionen.

Sanatorium "Magadan" er også placeret i hotellets gårdhave fantastisk udendørs swimmingpool, ved siden af, som er udstyret med komfortable til afslapning og solbadning terrasse. I de fleste af hotelbygningen har en indendørs pool. Hertil kommer, en komplet hvile for krop og sjæl giver en luksuriøs spa-center. Blandt dem de mest populære:

 • Karbad "Ocean";

 • thalassoterapi;

 • Hubbard bad;

 • boblebade;

 • Whirlpool "Cascade";

 • balneoterapi bad "Laguna";

 • "Niagara" helbredende bruser.

massage salon, tyrkisk bad, hammam og sauna arbejder også for sundhed og skønhed af resort gæster. Der er ingen mindste tvivl om, at her alle kan finde præcis, hvad han ville være.

betingelser

Sanatorium "Magadan" (Sochi) har flere tårne, hvori kan komfortabelt rumme en pause. Denne fire 3-etages og en 9-etagers bygning med elevator. Disse huse omfatter mere end 400 separate værelser står over de frodige grønne haver eller kystlinje. Hotelværelser er inddelt i følgende kategorier: konventionelle enkelt- og dobbeltværelser, dobbeltværelser med et højt niveau af komfort, doubler og blok værelser for familier. De fleste af dem er leveret af tilstedeværelsen af en balkon. Alle værelser er fuldt møbleret og omhyggeligt forberedt til et behageligt ophold i dem. De er udstyret med satellit- og kabelkanaler, køleskab, telefon, aircondition og andre nødvendige enheder, uden hvilken det er vanskeligt at forestille sig livet i det moderne menneske. Også i byen for alle rejsende har adgang til trådløst internet, hvilket gør det muligt at løse en bred vifte af forretningsmæssige problemstillinger, og kommunikere med sine kære. Områdenumre kan variere fra 11 til 36 kvadratmeter.

De fleste bygninger væk fra havet tager kun et par minutters gang væk, og for dem, der bor for eksempel i 9-etagers bygning, organiseret en særlig shuttle service til stranden. Vejen til havet er gennem en grøn park med en vidunderlig vegetation, som også er placeret komfortable bænke.

Detaljeret beskrivelse værelse

Af sanatorium "Magadan" Sochi byder gæsterne velkommen i følgende rum:

 1. Enkeltværelse af den første kategori. Dens areal er 11 kvadratmeter. Rummet har en balkon med komfortable møbler til afslapning og badeværelse med bruser. Rummet har en seng, en rummelig garderobe, toiletbord, køleskab, telefon, tv, værdiboks på værelset, hårtørrer og radio.

 2. Dobbeltværelse af den første kategori. Dens areal er 12 kvadratmeter. Rummet har et badeværelse med bruser. De to seng værelse er to sengeborde, klædeskab, telefon, TV, køleskab, aircondition og radio.

 3. Dobbeltværelse overlegen første kategori. Dens areal er 18 kvadratmeter. Rummet har en balkon med de nødvendige møbler til afslapning og et badeværelse med bruser. De to senge er plads skab til retter, kosmetik og sofabord, sofa, kommode, værdiboks på værelset, køleskab, aircondition, hårtørrer og telefon.

 4. Dobbelt rum i den anden kategori (2 + 2), kombineres. Dens samlede areal er 26-36 kvadratmeter. Rummet har en balkon og et badeværelse. to senge, to borde, kosmetik og sofaborde, køleskab, aircondition, telefon og tv i rummet.

 5. Dobbelt toværelses første kategori overlegen. Dens overfladeareal kan variere fra 26 til 36 kvadratmeter. Rummet har et separat soveværelse, stue, badeværelse med bruser. Rummet har en dobbeltseng, to natborde, klædeskab, obuvnitsa, kosmetik og sofaborde, sovesofa, mini-safe, skænk med retter, aircondition, køleskab, telefon og tv.

Medicinsk center "Magadan" sanatorium

Som allerede nævnt i del, at "Magadan" hvile i Loo udvej giver en række medicinske og sundhedstjenester i forskellige retninger: fra behandling af nervesystemet og hjerte-kar-system til tandpleje. Der basen er højt kvalificerede og værdige menneskelige egenskaber, der beskæftiger personlig genopretning af den enkelte patient. Desuden er den udvej er udstyret med den bedste moderne udstyr, der bidrager til effektiv diagnose og behandling. Mange positive anmeldelser har allerede indsamlet anvendes i sanatorium mudder, til særlige indiske system af Ayurveda og massage, der virkelig hjælper glemme alt om træthed og lindre spændinger. Selv i "Magadan" gælder drikkevand behandling, fysioterapi, balneoterapi, speleotherapy, indånding, øvelsesterapi, hirudotherapy, psykoterapi og andre progressive og populære metoder til udvej medicin.

Betingelser for familier med børn

Den udvej kan slappe af nogen, herunder forældre med børn fra 4 år. Til behandling af sanatorium tager børn fra 7 år. For de yngre gæster, et kursted i "Magadan" har en særlig børnepool, en sikker legeplads, et spillerum med en advarsel og samvittighedsfuld pædagog, samt børnepasning. Desuden et professionelt team af animatorer, der arbejder i byen, er vært for en bred vifte af underholdning begivenheder, filmforevisninger, koncerter, diskoteker og meget mere.

power Features

Sanatorium "Magadan" Sochi giver afbalancerede måltider tre gange om dagen, organiseret en buffet med mere end 45 navne på forskellige retter. Morgenmad, frokost og middag serveres i den hyggelige atmosfære i restauranten. Menuen er lavet i overensstemmelse med de enkelte profil behandle rejsende. Den daglige kost er altid inkluderet kød, friske salater, nyttige småretter, kager, tærter. Kosten mad omfatter juice, frisk frugt og grøntsager, vitamin salater. Resortet har en café-bar "Fregatten", hvor besøgende tilbydes valget af et udvalg af snacks og drikkevarer samt levende musik. Selv i "Magadan" der er en lille strandbar og en juicebar, som gav de medicinske receptpligtig gæster tilbydes mineralvand fra underjordiske kilder Sochi.

omkostningerne ved tilladelsen

Udgifterne til tilladelsen i sanatorium "Magadan" omfatter indkvartering, medicinske og wellness-behandlinger anbefalet af din læge, mad, bibliotek, legeplads, fitness, strand udstyr og lagerfaciliteter, samt kulturelle og underholdning begivenheder. I tilfælde af indkvartering i værelser med et højt niveau af komfort, som de særlige tjenester: sauna, diagnostik på maskinen "Valeoskan" og ekstra mad. Ekstra løbet af afhjælpende foranstaltninger i Matsesta.

På den officielle hjemmeside kan du se den komplette liste af wellness og terapeutiske behandlinger til rådighed i sanatorium. Selv her kan du finde ud af den nøjagtige omkostninger af tilladelser og pre-book dem. Loo ( "Magadan" sanatorium) priser giver tilstrækkelig fleksibilitet. For gæster på sanatoriet som en rabatordning, som kan findes i detaljer på den officielle hjemmeside. For eksempel, for rejsebureauer giver et sanatorium "Magadan" rabatter i særlig størrelse. gælder Selv rabat til børn fra fire til tolv år, som bor på et sanatorium i nogle steder.

For at booke en tur i "Magadan" sanatorium telefon websted er opført følgende: 8 (8622) 257-130. Du kan også bruge ekstra telefoner:

 • 8 (928) 33-88-188;

 • 8 (495) 645-95-28;

 • 8 (918) 744-44-22;

 • 8 (800) 2000-750;

 • 8 (495) 64-99-500.

vigtige funktioner

For at leve på et sanatorium, skal du have følgende dokumenter: billet, pas og sygesikring. Også til formålet og passage af spa-behandlinger brug sanatorium-kort og et uddrag fra historien om sygdommen. For børn, der vil også blive givet behandling, er det vigtigt at forberede et sanatorium kort, undersøgelsen epidokruzhenii, et bevis for de foretagne vaccinationer, fødselsattest.

Før byen Sochi fra udvej omkring 20 km. For at komme til udvej og tilbage kan nemt og hurtigt nok. Offentlig transport i begge retninger kører regelmæssigt. Afstanden til lufthavnen er 40 km, og togstationen Loo afvikling - kun 1.5 km.

Hvis du komme til udvej med tog, skal du gå til stationen "Loo Village" og derefter med bus til stop "Magadan". Men hvis flyve i feriebyen med fly, kan du nå Adler, derefter med bus til banegården i Sochi, og fra da af toget til "loo" station og bus eller taxa til "Magadan".

Anmeldelser om hvile og behandling i "Magadan"

Før med henblik på forbedring at gå til nogen udvej destination, er det nødvendigt at komme i nærkontakt med udtalelse fra dem, der allerede har været der. Selvfølgelig, alle er forskellige, og deres præferencer for en god hvile og behandling kan variere meget. Hvad utilfreds med hinanden, kan, tværtimod føre til glæde. Men læse anmeldelser af mennesker stadig ville være meget nyttigt. Det er så du kan stifte bekendtskab med nogle kursteder med sine forskellige sider og gøre for sig selv i det mindste et generelt billede af, hvor godt det er, hvad der er bemærkelsesværdigt, og hvad den har ulemper.

Det er bemærkelsesværdigt, at sanatoriet "Magadan" Loo anmeldelser indsamler overvejende positiv. Mange siger, at her alt er gennemtænkt til mindste detalje og bidrager blot en fabelagtig ferie. Ren luft, fyldt med aroma af fyrrenåle og havet, har gavnlige virkninger på sundhed og humør. Walking gennem den smukke park, rig på sjældne planter, de giver en masse behagelige oplevelser, følelser og leve et godt udbud af energi, som adskiller ferie i Sochi. Sanatorium "Magadan" er også berømt og fremragende mad, som mange feriegæster reagere med oprigtig begejstring. Gæsterne ros sanatorium lokale kokke og fejre en stor variation i valget af retter.

Du kan ofte finde prise en forskellige plejehjem personale, fra sygeplejersker og læger til administratoren. Folk fejrer deres respektfulde og opmærksom holdning og professionalisme. Særlig ros høres i adressefeltet afholdt i "Magadan" terapeutiske foranstaltninger. Så mange mennesker udtrykke deres oprigtige taknemmelighed for kvaliteten af massage, mudder terapi, hydroterapi og mere. Hundredvis af mennesker dele oplysninger om, at efter behandlingsforløbet i sanatorium er forsvundet ledsmerter, ryg, forbedrer den generelle sundhed, styrker immunforsvaret og så videre. Ifølge mange anmeldelser er det klart, at i "Magadan" virkelig velkommen gæster og de ved, hvordan at behage dem, og hvordan man kan hjælpe. Leveret af kvalificeret behandling giver konkrete resultater, bidrage til at forbedre kvaliteten af sundhed.

Selvfølgelig, at komme i nærkontakt med de erfaringer, som andre mennesker - er én ting, men at se med egne øjne, og få din egen uforglemmelig oplevelse - er en helt anden. Under alle omstændigheder er der ingen, der ville blive urørt sanatorium "Magadan". Adresse, hvor det er placeret: Rusland, Krasnodar, Sochi, Loo landsby, gade, Dekabristov 161. Aktiviteter udført her, for sikker på at du vil huske med den bedste hånd. Du får en masse positive følelser så meget som muligt her er gennemtænkt og bragt til perfektion selv, at der i andre ferieområder betragtes som en bagatel. Smuk natur, Sortehavet, komfortable værelser, en sund og varieret kost, kvalitet behandling mest effektive og avancerede medicinske og ikke-medicinske metoder - alt dette venter dig i "Magadan". Enhver, der har besøgt her, altid keder sig og ønsker at vende tilbage til den fremherskende fredelig atmosfære her og erfaring fuldstændig hvile, fuld af alle slags underholdning for enhver smag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.