InternetBlogs

Hvordan til at binde "Instagram" a "VC": en detaljeret vejledning

Et stort antal brugere af sociale netværk er ikke godt forstået mange aspekter af arbejdet med nogle programmer. Begyndere eller amatører forstår ikke alle nuancerne i profilindstillinger og oplysninger om dem, så dagens materiale vil ikke være overflødig. Det handler om to, måske den største massemedierne i vor tid - Internet ressource for kommunikation 'VKontakte '(herefter - den' EF ') og et netværk til deling af fotos og video' Instagram". Mere specifikt vil vi diskutere, hvordan man binder "Instagram" en "VC". Lad os betragte de enkleste måder at opnå den ønskede, at efterfølgende lagt ud stillingen på samme internetside ses af andre brugere med sociale netværk.

Vejledning til brugere af smartphones og tablets

For at finde svaret på spørgsmålet om, hvordan man binder "Instagram" a "VC", må vi forstå, at alt afhænger af den enhed, som brugeren foretrækker at arbejde. Til at begynde, overveje muligheden, når din smartphone eller tablet er valgt som gadget. Der vil være vigtigt øjeblik, hvad mærke af udstyr, fordi princippet om at bruge det samme. Lad os komme i gang:

  1. Åbn programmet og en side på netværket "Instagram", nemlig personlig profil. For at gøre dette, skal du klikke på det tal på manden i nederste højre hjørne af vinduet, der åbnes. Hvis det gøres korrekt, vil du finde dig selv på siden, som indeholder alle dine personlige billeder, men i sin "loft" vil blive opført individuel kaldenavn, som sandsynligvis, du gør for dig selv og komme op med.
  2. Det næste skridt på vejen til at sikre, at slips "Instagram" en "VC" højre klikke på ikonet vil være øverst igen, på højre, som ligner en lodret ellipse. Hvis du formår at gøre ovenstående ordentligt, så du åbne kontekstmenuen foran dig.
  3. Nu skal du vælge fanen "Vis Friends" VKontakte. "Du er velkommen til at klikke på det.
  4. Nå, det sidste skridt i spørgsmålet om, hvordan man binder "Instagram" en "VC", vil fylde personoplysninger i den åbnede fane.


Tillykke, er målet nået.

Binding siden "VKontakte" til "Instagramu": Filoverførsel

Og nu ser på en måde at binde siden "VC" til "Instagramu", der kommer til at gøre præcis det samme som beskrevet i afsnittet ovenfor, men denne gang vil vi gøre folketællingen automatiske foto og video af de to tjenester på samme tid. Med andre ord, hvis du lægger noget i "Instagram", er det straks se dine venner i "VC". Lad os gå:

  1. At være "Instagrama" personlige profil, skal du finde den kontekst menu med indstillingerne. Igen, skal du klikke på de tre prikker er placeret på toppen af din konto og komme ind i menuen med indstillinger.
  2. Flipping åbne siderne til fanen "Links konti" og sætte et flueben på det.
  3. Det næste skridt er at udfylde personlige oplysninger i et åbent vindue.

Nu kan alle udsatte indlæg vil ikke gå ubemærket hen.

Kombination Profil "Instagram" med "VC"

Det sidste punkt, som vi betragter i dag for at være spørgsmålet om, hvordan man binder "Instagram" en "VC" gruppe. Desværre er udviklerne af begge programmer ikke taget sig af funktioner, som øjeblikkeligt ville gøre denne operation. Men der er tredjepartsprogrammer, hvoraf der er mange, der vil hjælpe binde siden "Instagrama" til en gruppe af brugere på det sociale netværk "VKontakte". I dag ser vi på en variant af foreningen konti ved hjælp Onemorepost.ru tjeneste.

Tilmeld og opsætning

Gør det enkelt, men bliver nødt til at bruge mere tid end i de to første tilfælde overvejes. Så først skal du gå til den app udviklerens hjemmeside og gå hurtigt og ganske let registrering. I fremtiden vil du sprede i kabinettet for den nyoprettede profil, hvilket er et stort antal personlige indstillinger. Med en brugervenlig grænseflade program selv en novice vil være i stand let at forstå, hvordan man binder "Instagram" en "VC" gruppe. Det er i stand til at sætte de nødvendige prioriteringer og parametre på egen hånd.

Forhåbentlig spørgsmålet om, hvordan man binder "Instagram" a "VC", er nu klar og lukket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.