ComputereNotebooks

Hvad skal jeg gøre, hvis den bærbare computer overophedes og slukker under drift?

Ofte har notebookbrugere et sådant spørgsmål: "Hvad hvis den bærbare computer overophedes og slukker under drift?" Der er flere grunde til denne adfærd. Mest Fælles - dette er ophobning af støv, svigt af kølesystemet og tørring af termisk pasta. Under alle omstændigheder, hvis den bærbare computer begyndte at arbejde på denne måde, er det bedre at kontakte servicecenteret, hvor du og kroppen kan rydde op, og udskift køleren, hvis det er virkelig nødvendigt, og opdater den termiske pasta. Det er også muligt at foreslå visse forebyggende foranstaltninger, som hvis det ikke er til hinder for en sådan situation, vil dets udseende blive udskudt væsentligt.

forebyggelse

I det foregående afsnit var der mulige grunde til, at den bærbare computer er overophedet og slukker. Fra denne liste kan den gennemsnitlige bruger kun overvinde støv. De andre er ikke afhængige af ham, på nogen måde påvirker dem Midler er ikke mulige. Og for at bekæmpe støv kan du anbefale følgende:

  1. Prøv at arbejde på en hård overflade, hvis det er muligt, for eksempel på et bord.
  2. Undgå forskellige sengetepper og kuld. Hvis den bærbare computer sættes på et sådant dæksel, begynder det allerede at overophedes på grund af en dårlig varmeafledning.
  3. Det anbefales at bruge en række stande, der forbedrer luftcirkulationen.
  4. Når den mobile pc er slukket, er det bedre at dække det med et tæppe eller sætte det i et låg.

Alt dette i sidste ende vil hjælpe, hvis du ikke løser årsagen til, at den bærbare computer overophedes og slukker, så skub den i det mindste maksimalt tilbage.

Servicecenter

Hvis problemet opstod, og spørgsmålet "Hvad skal man gøre, hvis den bærbare computer overophedes og slukker" er relevant, så er der tre måder at løse dette problem på:

  • på egen hånd;
  • Hjælp fra en velkendt specialist;
  • Servicecenter.

Den første løsning er den mest økonomiske. Men det sværeste på samme tid. Da du bliver nødt til at afmontere din bærbare computer selv, skal du rense den fra støv, checke ind Arbejdskølesystem udskiftes om nødvendigt med termisk pasta. I nogle tilfælde er dette muligt, når der er let adgang til disse elementer. Men normalt er alt meget vanskeligt at kompilere og forstå, hvordan man kommer til disse komponenter er problematisk nok. Den anden mulighed er ikke mindre risikabelt. I stedet for dig skal denne operation udføres af din ven. Et hundrede procent garanterer at det vil rense ordentligt og ikke ødelægge din pc, nej. Kontakt et servicecenter er svaret på spørgsmålet "Hvad skal jeg gøre, hvis den bærbare computer overophedes og slukker?" De specialister, der arbejder der, har en bred erfaring med at udføre sådanne reparationer på ethvert niveau af kompleksitet. En anden vigtig faktor er, at de har alle de nødvendige reservedele og diagnostisk udstyr. Alt dette giver dig mulighed for hurtigt at genoprette din mobile vensters ydeevne med det højeste niveau af kvalitet.

konklusion

Dette materiale er afsat til spørgsmålet: "Hvad skal man gøre, hvis den bærbare computer overophedes og slukker?" Du kan anbefale følgende: Hvis det er muligt, advarsel. Hvis det gør det, er det bedst at kontakte servicecenteret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.