SkønhedHudpleje

Henna tatovering på håndleddet for kvinder og mænd. tatovering idéer

For dem, der ønsker at pryde sig med dåbs mønster, ville selve ideen være at anvende henna tatovering på hendes håndled. En sådan billede, hvis det er nødvendigt, let skjult under tøj og tilbehør. Desuden vil på grund af den lave naturlige farve hurtig tal ikke vare længere end en måned på kroppen, så du kan eksperimentere med mønstre, for at gennemføre eventuelle kreative ideer. Nedenfor vi tage et nærmere kig på, hvad er denne form for ansøgning undertøj billede, hvad er dens fordele, og dele interessant ideer tatovering.

Lidt historie

Nyttige egenskaber henna har været kendt siden oldtiden. Pulveret af denne plante blev anvendt som en antiseptisk, analgetisk og som en modgift mod slangebid. Første bærbare henna tegninger dukkede op i form af overføringsbilleder krigere. Gradvist dekorere kroppen, der repræsenterer de forskellige mønstre baseret på henna sammensætning blev repræsentanter for de øverste klasser. Gennem anvendelse af en sådan navigatører tradition undertøj mønster migreret til landene i øst og senere i Europa. I vor tid, en naturlig tatovering er populær i Iran, Irak, Pakistan, Indien. I disse lande bærbare figur er den kulturelle og historiske tradition og en religiøs karakter.

I de europæiske lande er denne type program kaldet undertøj billede "biotatu". Du kan stadig se navnet "mehendi". Denne metode til krop smykker er blevet mere og mere populært, da det har en række fordele i forhold til permanente tatoveringer.

Fordele biotatu

Hvad er fordelene biotatu? Først og fremmest bemærker vi, at henna - en naturlig urtemedicin. Det handler ikke kun ikke forårsage nogen skade på huden, men også hjælper til at klare mikrorevner tørhed. Ikke desto mindre er præparatet anvendes ofte henna på samme hudlap anbefales ikke, da det kan forårsage allergiske reaktioner i form af udslæt og rødme. Det bør også altid kontrolleres før proceduren biotatu kroppens reaktion på et stof, der forårsager pre sammensætning skurk af albuen. Hvis der inden 10-15 minutter vises ikke hævelse, rødme, udslæt på det behandlede område, kan du roligt fortsætte med anvendelsen af mønstret.

Biotatu - absolut smertefri og sikker proces, som malingen påføres hudoverfladen uden at trænge ind i det subkutane område og blodbanen. Henna tatovering malet på hendes arm, selv børn.

påføringsmetoder

Biotatu påføres som ved hjælp af stencils og børste. Det afhænger af kompleksiteten og størrelsen af billedet, såvel som den professionelle dygtighed af kunstneren. Henna tatovering på håndleddet er mere bekvemt at tegne en stencil, som ofte i det angivne område af kroppen er placeret et lille billede, kompliceres af pensel.

Orientalske kvinder foretrækker at anvende maling med en kegleformet pakke med spidsen skåret af (oftest det er så pakkes og sælges en del af mehendi).

Europæiske saloner tilbyder en bred palet af farver baseret på henna til biotatu, mens indiske naturlig sammensætning har kun en brun farve, og når du tilføjer sod - sort. Desuden er henna tatovering på håndleddet for piger ofte dekoreret med rhinestones og pailletter, som giver figuren volumen og raffinement.

typer af billeder

Med nok henna kunstnerens dygtighed niveau, kan du tegne både simple former (hjerte, fjer, blomst), inskriptioner og indviklede orientalske mønstre. Afhængigt af det valgte mønster bestemmes og en fremgangsmåde til påføring af sammensætningen. Således ved udarbejdelsen hennatatoveringer håndled inskriptioner anbefalede maling under stencilen, og, f.eks tegninger eller geometriske mønstre orientalske bekvemt at anvende med pensel.

orientalske ornamenter

Klassisk mønster for en henna tatovering på hånden betragtes orientalske mønstre: etniske smykker, billeder af blomster og dyr. Der er fire kendte østlige stil anvender mehendi - er arabisk, marokkansk, indisk og asiatisk. For de første karakteristiske designs er blomster, som vises tilfældigt. Den marokkansk stil er domineret af geometriske former, linjer nøjagtighed. Ofte afrikanske beboere simpelthen dyppe dine hænder eller fødder i farve sammensætning. Indisk stil kaldes også "en strik" som indviklede fine linjer ligne blonder. Tallene oftest anvendes på et stort område, for eksempel fra albuen til spidsen af fingrene. Asiatisk stil er en blanding af arabisk og indiske og forskellige farvede prikker i mønstre eller helt ved massive fingerspidserne.

europæiske tal

På trods af den skønhed af orientalske mønstre i de europæiske lande, sådanne designs er ikke altid hensigtsmæssigt. Derfor specialiserede saloner begyndte at tilbyde sine kunder en sådan tjeneste, som anvendelsen af sammensætningen af henna mønstre typiske for den sædvanlige tatovering. Populære er hjertet af billedet, stjernetegn tegn, stjerner, blomster, symboler. I princippet kan den henna tegne et ønsket mønster på betingelse af høje kvalifikationer og erfaring af master.

Henna tatovering for mænd

Henna Tatovering efterspørgsel, ikke kun blandt kvinder, mænd er også ofte vælge præcis denne form for undertøj design. Populære billeder er for drenge og symboler. For eksempel figur "Dreamcatcher" repræsenterer en ring inde baner og hængende nibs. Dette symbol beskytter mod onde ånder og beskytter mod onde drømme.

En anden populær mønster for henna tatovering på håndleddet for mænd - billede af solen, som symboliserer udødelighed positiv. Efterspørgslen og sådanne billeder som stjernerne, kompas, drager.

Omkostninger henna tatovering

Hvor meget er en henna tatovering på håndleddet? Prisen for dette tal er fra 300 til 4000 rubler. Prisen afhænger af forskellige faktorer såsom størrelsen og kompleksiteten af figuren, kvaliteten af blæksammensætningen, brug af yderligere materialer (pastaer, glitter, farve maling, stencils) og professionelle niveau master.

Biotatu derhjemme

Henna tatovering på håndleddet er let at udføre hjemme med de nødvendige materialer og kunstneriske evner. Hvad skal der til? Først og fremmest skal du købe henna for mehendi. Det er meget lettere at arbejde med en sammensætning, som er pakket i en pap kegle. Du kan få brug stencil, men du kan undvære det. Hvordan man laver en henna tatovering dig selv? Vi tilbyder trin for trin instruktioner:

  1. Vælg billedet.
  2. Tør hud med en antiseptisk på håndleddet.
  3. Fjern låget fra keglen.
  4. Hvis det er nødvendigt, fastgøre stencil på håndleddet.
  5. Skubbe kegle med henna, anvende et tykt lag af maling på stencil eller tegne dit eget mønster.
  6. Vente på fuldstændig tørring af malingen (30-40 minutter).
  7. Fjern stencilen og vaske væk resterne af maling under rindende vand.

Henna tatovering på dit håndled klar!

En sådan wearable Figur hold fra to uger til en måned, og derefter forsvinder, uden at efterlade spor på huden. Således er den oprindelige tatovering, understreger individualitet sin ejer, er det muligt at gøre uden at forårsage skader på helbredet og ikke oplever ubehagelige symptomer. Desuden er denne type undertøj mønster tillader uendeligt eksperiment.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.