Åndelig udviklingReligionen

Bønner af Kazans ikon for Guds Moder. Ortodokse bøn

Ortodoksi for hele dets dannelsesperiode gentagne gange oplevede øjeblikke, da en person tillod sig at tvivle på den kristne tros sandhed. Og så viste Herren mirakler til verden som bevis på hans barmhjertighed og en enkelt ortodokse tro. På denne mirakuløse måde blev fænomenet af ikonens verden, hædret blandt folket som Kazans ikon for Guds Moder , noteret . Bønnen betragtes som den stærkeste nær dette hellige ansigt, energi er det mest positive ved dette hellige billede.

Vidunderligt køb af helligdommen

I slutningen af det 16. århundrede ramte en forfærdelig katastrofe Kazan. Den voldsomme ild, der begyndte i kirken, spredte sig til huse og Kreml, blev mange bygninger og folks huse brændt. Der var ingen Kazan-familie, der var hjemløse, hvilket var grunden til troen af troen af de kristne ikke-troende: "Hvor var din Gud? Hvorfor lade husene brænde? "Og i virkeligheden tvivlede mange i den forfærdelige sommernat troen på den ortodokse og en Gud. Men mens sommersæsonen stod i gården, var det presserende at genopbygge de brændte huse. En aften i restaurationsarbejdet opdagede datteren af Archer Matron i sin drøm Guds Moders billede, som beordrede hende til at tage et ikon med et hellig ansigt fra jorden og viste hende i en drøm. Det mirakuløse ikon blev faktisk fundet på dette sted, det blev taget til lyset, dagen for dets opdagelse begyndte at blive æret blandt folket som en ferie på ikonet for den gudskasanske gud Kazan.

Mirakler fra det hellige billede

Den kendsgerning, at Vor Frues mirakuløse billede syntes uventet til verden, blev tydeligt lige efter ikonens udtræk. Det hellige ansigt blev højtideligt overført til templet med korsprocessen. Under overførslen af dette ikon så to blinde mænd blinde, som meget gerne ville se det mirakel, der blev afsløret for verden. Fra det øjeblik skyndte dem, der bespottede og mockede den sande tro, til ikonet med anmodninger om helbredelse og korrektion. Bønner fra Kazans ikon af Guds Moder fra den mindeværdige dag begyndte at skabe sande mirakler i overensstemmelse med troen på dem, der spørger. På det sted, hvor ikonet blev fundet, blev der opført et nunneri, hvor mange sande troende af ortodokse kvinder og kvinder blev tæmmet og tjent Herren og verden med bønner og ofre.

Den russiske pilgrims vejledning

Ansigten til Guds Kazan Moder tilhører kategorien af ikoner-guidebøger, der angiver den rigtige vej til de tabte sjæle, såvel som for alle trængende. Særligt berømt var det berømte ikon i tider med urolige tider. Som regel det russiske lands forsvarere angav denne helligdom den rigtige vej til sejr og derved støttede den russiske krigs ånd. Ikke en kamp blev vundet med den bøn og den hellige støtte, som Kazans ikon for Guds Moder havde. Den stærkeste bøn i dette ikon lød før vigtige kampe og krige, og det blev altid hørt af den himmelske patronesse Russisk ortodoksi Ikke alene til soldater og soldater påpegede den rigtige måde på dette ikon, folkene har længe gået til at velsigne de unge under kronen på denne hellige måde.

Gamle lister over det hellige billede

I begyndelsen af det 20. århundrede blev det mirakuløse ikon fundet i Kazan bortført af røvere, den dyrebare løn blev plyndret, helligdommen selv forsvandt uden spor. I hele perioden for tilbedelse af det hellige ansigt blev der lavet mange lister fra ham, som også blev kendt som mirakuløs. Efter den frygtelige revolutionære uro i 1917 spredte disse lister over hele verden, og hele verden har allerede troet på mirakler, som udføres før ikonet for den guderske gud Kazan. I dag gør den russisk-ortodokse kirke alles vedkommende for at vende tilbage til relikernes land, den ældste liste fra Kazan-ikonet kan ses i Tretyakov-galleriet. Særligt berømt var listerne med et mirakuløst ikon for helbredelse fra blindhed og øjenlidelser. En uerstattelig hjælper, dette ikon er også overvejet under hårde og militære tider.

Efterårsfejring af ikonet

Den anden dag på ikonet for den gudskasanske gud den ortodokse verden fejrer i efteråret den 4. november. I begyndelsen af 1700-tallet blev Moskva befriet fra polakkerne på denne dag, og forbuddet mod den guddommelige Guds Kazas ansigt blev betragtet som en betydelig præstation i denne sejr. Den taknemmelige ortodokse verden ved den tid talte mere end en himmelsk hjælp fra dette forherlige hellige ikon, derfor blev en anden festdag etableret. Det er også vigtigt, at den genoprettede Kazan-katedral blev åbnet under genoplivningen af ortodoksi og spiritualitet i samfundet i begyndelsen af 1900-tallet i Moskva den 4. november. Hidtil er dette billede fortsat betragtes som en af de russiske ortodokse kirkes mest ærbødige, mens mirakler gennem troendes bøn fortsætter med at forekomme. I den urolige tid af militære begivenheder i den ukrainske Donbass, de troende, der udførte Processionen til forsvar for ortodokse og ortodokse kristne, bærede et af de vigtigste ikoner et ikon af Guds Kazan-mor.

Bønner arbejder vidundere ...

Bønnen på ikonet for den guderske gud Kazan er den mirakel-arbejdende kraft. Teksten til bønnens tale, udtalt i sommerens fest af den guderske Kazan-mor, er identisk med den, der læses i Kazan-efteråret. Den eneste forskel er det på sommerferien, bortset fra troparion, kontakten og lovprisningen af Guds Moders bøn før ikonet for Kazan. Ægte troende, der beder til det hellige billede, bemærkede gentagne gange, at "ifølge vores bønner blev det givet os ...". Det hellige billede foretrækkes at have mange ortodokse i huset, da det antages, at Kazan Guidebook styrer den sande og sikre vej for enhver troende i hendes magt og visdom af den kristne.

Oplysning af blinden ved bønnen før billedet

Mange mirakler blev overrasket af den hellige Kazan, men de fleste af dem er nøjagtigt, når de helbreder fra blindhed. Rygerier fyldte det russiske land om at finde et vidunderligt billede, om det mystiske billede af Kazans ikon for Guds Moder. Hvad der hjælper bøn på denne måde blev det klart efter de første to blinde mænds indsigt under det hellige procession. Snart bragte den blinde spædbarns desperate mor bønnen til templet til dette ikon, begyndte at bede fervent til den hellige gud af Kazan. Kirkens og præstens parishionere tilbød bønner sammen med det. Efter et stykke tid efter bønens begyndelse begyndte barnet at røre ved moderens ansigt med håndtag.

Alle dem, der var til stede i templet, kunne sikre sig, at barnet blev helbredt af blindhed gennem troendes bønner. Jeg så det mirakuløse ikon og den blinde munk. Efter en varm bøn blev billedet af Guds Kazan-mor ikke lettet, en frustreret munk gik til hans kloster. Snart i en drøm viste Guds Moder sig for ham og befalede at fortsætte bønnenes bortrykkelse og derefter tørre med et lak. Efter at have eksekveret nøjagtigt kommandoen, modtog munken synet.

Healing af den afslappede krop og sind

Den unge drengs mirakuløse helbredelse fra afslapning blev registreret i byen Kazan. Den unge mand stod ikke på hans fødder i cirka to år, hans forældre ophørte ikke med at tro på Herrens barmhjertighed, de bad flittigt. Bønnen i Kazans ikon for Guds Moder om hjælp blev samtidig hævet af den unge og den unge mænds moder. Hans mor bad i templet før billedet, fyren selv tårer spurgte, liggende i sin seng. På et tidspunkt følte den unge mand så lettet, at han kunne komme til fods og kom til templet og lænede sig på to stabe. Moderne og unge menneskers varme bønner udførte et mirakel, menes det, fordi de begge troede oprigtigt på det hellige images magt og kraft. Dementens sygdom helbreder også bønnerne af Kazans ikon for Guds Moder. Sagen om den psykisk svage person i Kazan-katedralen fra billedet af jomfruen er kendt. Den unge mand ønskede oprigtigt at modtage hjælp og blive helbredt, bad flittigt, tjente en moleben og gik hjem helt sund.

Healing Sick

Der er et velkendt tilfælde af bønhærdning fra ikonet til den gudskasiske gud Kazan fra en alvorlig knoglesygdom. En ung kvinde, der ikke længere kunne gå, da hun hørte om det mirakuløse ansigt, bad om at tage sig til ham. I templet tilbød hun flittigt og med tårer bønner til Kazans ikon for Guds Moder, og bad den himmelske elskerinde om barmhjertighed. Kvinden blev helbredt på stedet, straks under bønnetjenesten gik hun hjem med sine fødder, takket være Herren og Guds Moder for deres barmhjertighed og allmægtighed.

Mange patienter noterede sig et signifikant fald i symptomerne på knoglesygdom efter at have taget denne himmelske hellige i brug, og mange tilfælde af fuldstændig helbredelse registreres også. Mange helbredelser fra kræft registreres af bønner til dette billede af Guds Moder. Da dette ikon betragtes som en assistent i krige og kampe, i kampen mod en forfærdelig sygdom, vil det også være en uvurderlig hjælper. Onkologiske tumorer er en frygtelig fjende for menneskeheden, der ødelægger mennesker ikke mindre end krige og kampe. Derfor har appellen til helbredelse fra en alvorlig sygdom til Vor Frue af Kazan en særlig betydning.

Bistand til at finde en familie

Det er ikke uheldigt, at mødre af unge piger, der gifte sig med velsigne døtre med ikonet for Our Lady of Kazan. Det menes, at bønnen på Guds Kazas-mødres ikon om ægteskab er en af de mest magtfulde ortodokse bøn appeller. De, der oprigtigt tror på det hellige image og ønsker at indgå i et ortodokse ægteskab, hjælper dette billede med at erhverve en familie. Piger, der er blevet velsignet af mødre til kronen af det gudens mor Kazas billede, bør altid holde dette ikon i deres hus. Denne helligdom betragtes som en slags amulet af familien, bønnerne af Kazan-ikonet for Guds Moder vil holde familien ild og børn født i dette ægteskab. En hellig guide vil pege på den rigtige vej til en ung pige, der vil gifte sig. Det hellige ikon vil ikke nægte støtte og dem, der oplever vanskeligheder i familielivet og ønsker at bevare fred og ro i familien. Vejen ud af familiekrisen kan også angive Kazan Hodegetria ved bønhøjlig appel til hende om hjælp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.