TravelingRetninger

James Bond Island (Koh Tapu) - en af de klareste seværdigheder i Thailand

Thailand har en stor række smukke steder, seværdigheder og øer, der er beliggende på dens område. I nogle af dem skjule naturskønne søer mellem klipperne, og andre talrige grotte tilgroet krystaller stalaktitter. De er alle uden tvivl fortjener at blive besøgt. Uanset hvad det var, den første og den mest populære sted, hvor lokale guider inviteret til at besøge straks efter ankomsten af turister til Phuket - James Bond Island. Det handler om det mere detaljeret vil blive diskuteret senere i denne artikel.

udseende

Tiden - officielle - navnet på denne ø lyder som Ko Tapu, som bogstaveligt oversat fra det thailandske sprog betyder "ø-søm." I sig selv er det placeret i den nordøstlige del af Phuket og er et lille stykke jord, der hæver sig over niveauet for Andamanhavet i bugten Phang Gna cirka 20 meter. De mennesker, der besøger det for første gang, kan give det indtryk, at det er en almindelig rock. Uanset hvad det var, denne ø har en meget oprindelige form, fordi det er både høj og smal.

Et interessant træk er, at diameteren af den øverste del af otte meter, og bunden - fire meter. Desuden kan vi ikke fokusere på det faktum, at hvis vandstanden i havet på dette tidspunkt var omkring femten meter over, ville James Bond Island (placeret under foto) ikke adskiller sig fra de millioner af andre små øer. Det er muligt, at dette faktum og tiltrækker en masse turister hvert år.

Opsamling international berømmelse

Originalitet, smukke strande, krystalklart vand og et mildt og behageligt klima - det er ikke de vigtigste grunde til, at James Bond Island er blevet kendt i hele verden. Det faktum, at dens popularitet primært som følge af verden biograf. I 1974 var der filmede en af de scener af den verdensberømte malerier af James Bond - "Manden med den gyldne pistol" Hvis der er mere, så er det på baggrund tog den endelige duel mellem de to hovedpersoner i filmen.

Tilslutning med filmen

Før fremkomsten af widescreen film nævnt ovenfor er den vigtigste rolle, glimrende spillet af britiske skuespiller Rodzher Mur, selv thailændere ikke særlig skænket denne ø. Ved ankomsten her for titusinder af turister på det tidspunkt kunne ikke engang komme i betragtning. Efter 1974 har situationen ændret sig dramatisk siden den første flokkedes her glødende fans af den engelske hemmelige "007", og derefter andre feriegæster. Dette er ikke overraskende, fordi chancen for at se på første hånd det sted, hvor film blev filmet den sidste scene, er der ikke altid.

Udflugter

James Bond Island i Thailand er ved at blive mere populært hvert år. I denne henseende, landet har en bred vifte af virksomheder, der tilbyder alle former for muligheder for at turister, der besøger det. De fleste af disse ture starter fra Phuket. Faktisk for at komme til dette sted, det tager i gennemsnit seks timers tid. Med hensyn til prisen for denne fornøjelse, starter de anslåede omkostninger af turen som regel med et mærke af tyve dollars. Som regel turen inkluderer et besøg på de andre øer og på vejen.

Foranstaltninger til at bevare

James Bond Island ligger i en afstand af fyrre meter fra en anden, større stykke jord Phang GNA. Den sten, som han repræsenterer, betragtes som en af de mest berømte og fotograferede objekter i hele Thailand. I 1981 gjorde regeringen en beslutning om at overføre ham i regi af National Marine Park, som kaldes "Phang Gna". Sytten år senere, er yderligere foranstaltninger er taget sigte på bevarelse af lokale flora og fauna og forebyggelse af erosion af kalksten. Især da strengt forbudt at svømme på Long Island både og både. For at opnå bevarelsen af de mest populære attraktioner, er i øjeblikket at træffe foranstaltninger, og arbejder på at styrke grundlaget.

"Konkurrent"

Faktisk for retten til at bære den stolte navn "James Bond Island" kæmper en anden ø, som ligger i nærheden af Ko Tapu. Dens officielle navn - Khao Ping Kan. Den sidste scene af "Manden med den gyldne pistol" blev filmet her. På øen det er placeret et par ekstraordinært smukke huler og to maleriske strand. I sig selv er det består af to sten, der er i midten er forbundet med hinanden på grund af den sandede landtange. Det skal bemærkes, at stort set hele overfladen er dækket af skov. Ved højvande, kan vandstanden i bugten Phang Gna stige med flere meter, hvilket resulterer i en betydelig del af stranden er oversvømmet. Selv i nogle af hulerne adgang fra kun på forekomsten af tidevandet. I nord retning fra en af den berømte strand er en revne i klippen, som dukkede op i ovennævnte film episode legendarisk. Uanset hvad det var, autentisk ø af den britiske dronning middel betragtes Ko Tapu.

naboer

James Bond Island er ikke det eneste sted i bugten Phang Gna at turister bør besøge. mange andre, hvis ikke kendte, men ikke mindre interesse ligger ved siden af det. En af dem er øen Panaca, inden for hvilke der er en smuk sø. Det mest interessante er, at for at få her er meget problematisk, fordi for ham er der kun én vej - gennem en meget smal grotte, der er belyst af en lommelygte vejledning. Uanset hvad det var, i lang tid til at beundre denne natur vil ikke arbejde, fordi passage af vand helt fyldt ved højvande.

På det område af Golfen, er der andre interessante steder. For eksempel omfatter disse små øer, som er vinglas på tynde ben, hængende over vandet. Det mest slående blandt dem er øen søm. Dog skal det bemærkes, at næsten alle af dem er den eneste turist værdi, som kun kan se og fotografere, og slå sig ned på dem vil ikke fungere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.