KarriereKarriere ledelse

Koreograf - hvad er dette erhverv? Koreograf: historie erhverv, fordele og ulemper

Det er ligegyldigt, hvem der gør arbejdet i en vis dans, skal bevægelser i dansen udføres glat. Koreografer arbejder med dansere til at male dans, give det en logisk konklusion. I denne artikel forsøger vi at besvare spørgsmålene: hvem er koreografen? Koreograf - beskrivelse af erhvervet, dens fordele og ulemper?

Historien om forekomst af erhvervet

Dans refererer til manifestation af kreative mennesker. Det kan være forskelle i bevægelserne temporitme, kostume. I gamle dage også danser afveg fra godser. Almindelige mennesker efter en hård dag på ferie, danse med danse-danse. Repræsentanter for ædle godser, til at lyse op din fritid, inviterede dansere.

Historie koreograf erhverv, at hun dukkede op i det tolvte århundrede. I denne periode blev det fashionable høviske danse, som blev overværet af et stort antal par dans. Den offentlige mening kan påvirke det faktum, hvor smukt og gnidningsløst hvirvlende dans af hans kunstnere.

Den vigtigste opgave for de koreografer på den tid var at uddanne repræsentanter til at kende de grundlæggende dans bevægelser og manerer i løbet af dansen.

hovedansvarsområder

Koreografi - kunsten at danse. Hvis vi tager hensyn til oversættelse af ordet fra græsk (dans, beskrive), kan det tydes som en registrering af dans bevægelser ved hjælp af særlige allegorier. Udvikling af data bevægelse og skabelse på deres grundlag af hele værket er den primære faglige ansvar koreograf.

Beskæftigelse koreograf (fordele og ulemper ved det arbejdende folk, der stoppede ved hendes valg, vil blive dækket senere i denne artikel) indebærer fastsættelse ikke kun dans, men også koncert værelser, balletforestillinger. Hovedformålet er at skabe en koreograf fuld af skønhed og entydighed af dans sammensætning.

Repræsentanten for erhvervet fordeler mellem dansere konkrete billeder, til formål at gennemføre i dansen, under hensyntagen til de evner og karakter af hvert medlem af dansehold. Han er på udkig efter baggrundsmusik og kostumer.

Også den koreograf ansvarlig for den tekniske gennemførelse af dans bevægelser. Han må have evnen til at skabe en dans baseret på ikke kun deres ideer, men også baseret på den bedste praksis i deres jævnaldrende.

Beskæftigelse koreograf kombinerer i én person: danserne, faglige viden om kunsten at danse, guruen af alle former for kunst, samt anerkendte intellektuelle.

Typer og omfang

Skelne de vigtigste former for arbejde koreografer:

 1. Forberedelse dans script, deltog i forud for godkendelse diskussionen.
 2. Gennemførelse støbning dansere.
 3. Valg af musik, kostumer, kulisser.
 4. At koordinere sit arbejde med de mennesker, der er direkte involveret i processen med at oversætte dansen scenarie i livet.
 5. Deltagelse i revision dansere grupper og én.
 6. Besøg på prøver, opførelser af dansegrupper til publikum.
 7. Holding danseundervisning

Omfanget af aktiviteter af repræsentanter for erhvervet er ganske omfattende. De kan ifølge dansekompagnier, musikteater, opera og ballet, på tv, på det sæt af film og tv-udsendelser på skibe, der transporterer turister, og selv på catwalken.

Koreograf erhverv har visse detaljerne. I alle genrer, uanset antallet af dansere, hver enkelt hold ledes af en koreograf. Med denne konkurrence, for at opnå succes og berømmelse inden for koreografi og originale kreative fagfolk nødt til at have en tilgang til realisering af deres ideer.

Personlige egenskaber

Koreograf, der skal afholdes i det valgte erhverv bør have et sæt af bestemte personlige egenskaber:

 • Han har brug for et indgående kendskab til teorien om dans kunst, at være en professionel danser.
 • Det er vigtigt, at medlemmer af erhvervet blev udstyret med fremragende organisatoriske evner.
 • Denne person skal være omgængelig, i stand til at skabe og vedligeholde kontakter ikke kun dansere, men også med et stort antal mennesker, med hvem han forbinder på grund af de særlige forhold i deres arbejde.
 • Koreograf skal kunne analysere og bruge i sine arbejdskolleger erfaring, dekorere sin egen fortolkning.
 • Koreograf erhverv kræver oplever verden af kunst, føler rytmen og forstå musik.

Fordelene ved dette erhverv

Fordele koreograf erhverv omfatter visse aspekter:

 • Omfanget af aktiviteter koreografen giver ham en mulighed for at stifte bekendtskab med de kreative personer af interesse. det højeste niveau af danser kan arbejde i noget land i verden, selv uden at kende sproget.
 • Kontinuerlig motivation og realisering af nye ideer. Koreograf erhverv blottet for kedsomhed og rutine.
 • Opholder sig i god fysisk form. Specificitet af arbejdet tillader ikke professionelle dansere til at få ekstra vægt.
 • Mulighed for at se nye lande.
 • åbner udsigten til deres egen skole.

ulemper erhverv

Om koreografen erhverv, kan du fortælle, at hun, sammen med de fordele, har også nogle ulemper.

 • Repræsentanter for erhvervet er ikke immune over for en lang række skader.
 • Daglige forestillinger og prøver kan dræne udholdenhed og energi af koreograf.
 • Det er svært at være i efterspørgslen i erhvervet efter 35 år. Nogle gange, dette fører til følelser og depression.
 • Ofte koreografer dedikere al fritiden, og det er fyldt med problemer i deres personlige liv.

Tips til dem, der har besluttet at forbinde sit liv med koreografi

For at blive en koreograf, skal du udfylde ni eller elleve klasser af en omfattende skole, få et diplom skole for kunst klasse koreografi. Ansøgere, der var medlemmer af en dansende cirkel eller simpelthen ikke forestille sig deres liv uden dans, koreograf erhverv, også kan afgive.

Det er nødvendigt at omhyggeligt forberede posten. Særlig opmærksomhed skal rettes mod klassisk dans, for at vise optagelsesudvalg besiddelse af hans teknik og hans musikalitet.

At være i stand til at frigøre deres kreative sortiment, er du nødt til at skærpe din beherskelse af folkemusik, historisk, husholdnings- og andre danse, som den eksamenskommission kan tilbyde at skildre bevægelse, skitser og en kombination af forskellige stilarter.

I visse skoler er også forpligtet til at bestå en samtale. For at kunne give det, er det nødvendigt at have god information om kunst, litteratur og historie koreografi.

Forbløffende og interessant erhverv koreograf åbner op for mange muligheder for dem, der har styr på sine snørklede perfekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.