TravelingRetninger

Hytte "Lukomorye" Voronezh: anmeldelser, fotos, adresse

Jeg vil have en god hvile, ikke kun på ferie, men også i weekender og ferier. Ja, og ikke hver lejer revet syd. Mange flere i hjertet af dejlige, intakte hjørner af moder natur, hvor kronerne på træerne mystisk vind blæse, spredt ud tæpper under fødderne græsser, hele dagen lykkeligt pippe skov Pichugov. Alt dette tilbydes af det lokale fritidshjem. "Buet kysten" (Voronezh) - en af de bedste. Det skal bemærkes, at med sådan et navn i Rusland er der flere seværdigheder. I denne artikel vil vi tale om "Buet kysten" i Voronezh.

Beliggenhed, hvordan man kan nå

På Jorden er en forunderlig land, hvor langsomt løber ud i floden Voronezh rolig flod Usmanka. Dens kyster er dekoreret med blomsterenge, dækket med smaragd grønne enge og majestætiske urskov. I 2013 viste der sig en fabelagtigt attraktivt "Curved kysten" (Voronezh) - campingpladsen, hvis adresse er meget enkel: regionen Voronezh, Novousmansky bydel, landsby Novaja Usman, objekt Novousmansky skovbrug, bygning nummer 1. Det er virkelig enestående sted, der bidrager til udviklingen af turistbranchen. "Sunny Meadow", "Usmanka", "Egorkin dias", "Pearl af skoven" - her er der rekreation. "Buet kysten" (Voronezh), som ligger blot 20 km fra byens centrum, skiller sig ud blandt alle sine professionelle service og infrastruktur. For at komme til basen kan være med bus. De sendes fra Voronezh, og følg landsbyen Novaja Usman. Der er omkring 30 flyvninger i denne retning. rejsetid - 15 til 30 minutter. Men det er bekvemt at komme til basen i bil. Kørselsvejledning har to retninger.

1. På ruten Moskva M4 flytte til tur til New Usman. Stop i landsbyen, forbi centret og følg Lenin Street til krydset med gaden 20-årsdagen for Ungkommunisterne, hvor drej til højre og flytte til deres endelige destination.

2. På ruten Tambov R 193. at flytte til landsbyen Babyakovo, efterfulgt af et højresving til New Usmani. Endvidere er der i ovennævnte skema.

Territory og Infrastruktur

Hytte "Buet kysten" (Voronezh) er harmonisk blandet ind i skoven. På den solrige lysninger i skyggen, "eg heks" som tillæg til skabelsen af naturen, placeret træhytter, et hotel, et sommerhus. Næsten i centrum af basen har en swimmingpool omgivet af en græsplæne. Lidt længere, er der en stor fodboldbane, og lidt til den ene side - et smukt område, dekoreret med blomsterbede med blomster. Der er flere hyggelige pavilloner til par eller en gruppe. I en anden fløj af området er en restaurant, udendørs cafeer, hotellets gårdhave. Meget behagelig for øjet design har en hostel "Curved kysten" (Novaja Usman, Voronezh). Foto af en af dens hjørner er fuldt bekræftet. På det område af en masse grønne, installerede bænke og træ gynger for voksne, der er udstyret med et springvand. I nærheden af skoven ligger et sommerhus. Vacationers det vågen af ringende fuglesang. VIP-hytte er central for basen, nær swimmingpoolen, resten huse linet op langs den centrale gyden. basen er udstyret med moderne bekvemmeligheder og asfalt fliser gangbroer. Rigelig parkering er asfalteret.

Økonomisk overnatningsmuligheder

Hytte "Curved kysten" (Voronezh) er åben hele året rundt. I løbet af sommeren tilbyder hotellet en økonomisk mulighed for overnatning - 14 værelser i sommerhuset. De har firedobbelt (med en lille stue og to soveværelser) og dobbelt (med en stue og et soveværelse). Faciliteter for gæster hus - i et område meget tæt (20 meter fra bygningen). Bruseren varmt og koldt vand er til rådighed døgnet rundt. I stuen med træbænke og borde, der er en lille køleskab. Hvert værelse har 2 senge, natborde, spejl, garderobe. For året rundt indkvartering hostel "Buet kysten" (Voronezh) tilbyder hyggelige værelser kategorien "standard" (8 enheder) i hotellet. De har faciliteter (toilet, bruser, håndvask), sæt stilfulde møbler af høj kvalitet, sofa, klimaanlæg, køleskab, tv. Rengøring og skift af sengetøj i alle værelser regelmæssigt, til tiden.

Overnatning i fritliggende huse

Med endnu mere komfort hostel "Buet kysten" (Novaja Usman, Voronezh) tilbyder overnatning i et stilfuldt, moderne hytter. De er fire-, seks- og otte. Design af huse omkring det samme, forskellen er kun i antallet af senge. I virkeligheden er de separate komfortabelt hus med en rummelig veranda. Hver hytte har en entré, køkken, stue, to eller flere soveværelser, badeværelse hygiejne. køkkenudstyr - møbler, apparater til køkkenredskaber. Soveværelset har en stor eller to / tre enkeltsenge, sengebord, klædeskab, air-condition. Udstyr af stuen - blødt møbler, tv, køleskab, aircondition. I badeværelset finder man en håndvask, toilet, bruser. Otte-parcelhuse - to-etagers. I stueetagen stue, køkken, soveværelse, badeværelse. På den anden - to soveværelser.

For dem der kan lide at hvile med maksimal komfort og hvile flere virksomheder campingplads "Buet kysten" (Voronezh) tilbyder indkvartering i VIP-kabine. Den er designet til at acceptere 30 gæster ad gangen. Denne to-etagers hus. Den første sal er repræsenteret ved en rummelig stue med sofaer, et tv og et køleskab, et køkken med et sæt møbler, husholdningsartikler og elektrisk udstyr, et badeværelse med bruser og en håndvask. På den anden stue, fire soveværelser og badeværelse hygiejne med bruser, håndvask og toilet. Højdepunktet af huset - en opvarmet swimmingpool med boblebad og sauna.

mad

De værelse pris måltider ikke inkluderet. Hytte "Curved kysten" (Novaja Usman, Voronezh) i sin infrastruktur har en udendørs café, en restaurant med en luksuriøs festsal og bar. På disse punkter, kan catering gæsterne bestille en parabol mest behageligt. komplet ernæring (tre gange dagligt), kan bestilles om ønsket restaurant. Pris - fra 800 rubler per person. Jeg nyder fritid kaffe bar nær poolen. Der maden er meget velsmagende, dele er store, menuen hver dag er forskellig.

Fritid for børn

Hans yngste besøgende hostel "Buet kysten" (Voronezh) byder på sjov på den store legeplads. Forlystelsespark, selvom hendes lille (rutschebane, et par gynger og en sandkasse), men for forældre ved siden af etablerede butikker. Du kan sidde, slappe af og nyde naturen og samtidig holde styr på dine børn. Lidt væk fra legepladsen er sat tilstrækkeligt stort hoppeborg med rutsjebane og en trampolin, der ikke kan undgå at behage børnene. En anden sjov for unge turister -. Stor børnepool med en dybde på 0,7 m Vandet varmes op godt og altid rene. På vandrehjemmet en masse opmærksomhed er betalt til cykling. Der er cykler til store og små, med børn første time ride uden at betale. Værelser til børn er særlige barnesenge, en café, der serverer mad egnet til børn.

Aktiviteter for voksne

Til ferierende ikke kede sig, er de mange interessante tilbud "Buet kysten" - Vandrerhjem (Voronezh). Foto viser en voksen og børnebassin. For sportsentusiaster der er også baseret på en fodboldbane, volleyball og basketball domstole, en hal med billard (gebyr) og bordtennis, et sted for badminton, skydebane (mod gebyr), cykeludlejning (timen 100 rubler). Rest på en campingplads, kan være i en af de luksuriøse pavilloner. De er designet til 10, 16 og 18 gæster. Betaling - fra 2500 rubler per time. Og selvfølgelig, hvad ferie uden russisk badehus! På vandrehjemmet dette sted kapital, to-etagers, eksteriør passer perfekt ind i det overordnede design. Den første sal er udstyret med et dampbad, en rummelig swimmingpool, sundhed suite og en komfortabel stue med et køkken. Den anden hal og et soveværelse. Det er værd fornøjelsen af 800 rubler per time.

yderligere oplysninger

Hytte "Buet kysten" (Voronezh) er et glimrende sted, hvor man kan slappe af i weekenden alene, med familien eller med en stor venlige team. Dette er ideelt udgangspunkt for romantiske par. Særligt godt her for at fejre en fødselsdag, da fødselsdag af de tjenester, er en rabat på op til 20%. Smukke festsal, havemøbler, udendørs terrasse og en professionel service er bedst egnet til bryllupper. Også i "Curved kysten" store møde vil finde sted nytår, jul og andre ferie favoritter. Fra Voronezh vi beskriver motivet er meget tæt, kan du nå på få minutter. Dette er meget praktisk her til firmafester og andre fornøjelige produktionsaktiviteter.

Værelsespriserne baseret på skiftende efter årstiden. De adskiller sig også på hverdage og weekender. Mindste pris for et værelse "standard" hotel og "økonomi" i sommerhuset - fra 3000 rubler / dag .. Den maksimale mængde VIP-hytte - fra 25 000 rubler / dag ..

anmeldelser

Temmelig høj rating har hostel "Buet kysten" (Novaja Usman, Voronezh). Svar om det overvejende positive. Fejret plusser:

- skønhed af området;

- renlighed og ryddelighed territorium;

- lækker mad, især i poolen cafe;

- den venlighed og venlighed af personalet;

- Rengøring;

- en masse sjov;

- perfekt service bryllupper og andre begivenheder.

Individuelle gæster fundet på et turistområde ulemper:

- i nærheden af poolen håndklæder ikke er fastsat;

- i små portioner af restauranten;

- Room "standard" der er nogle mangler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.