Kunst og underholdningKunst

"Kustodievskie kvinde": den sang af russisk skønhed

Boris Mihaylovich Kustodiev (1878-1927) arbejdede i en række forskellige genrer, men mest af alt hans navn er forbundet med en række portrætter. Kærlighed til livet, evnen til at formidle på lærred beundring af verden, som allerede har forladt, og den hyggelige verden af magt købmanden klassen. Han var noget idealiseret. Kvinderne portrætteret BM Kustodiev, altid smuk og ofte majestætisk og monumentale.

Nogle fakta fra biografi

Boris Mihaylovich Kustodiev blev født i familien af læreren seminarium i Astrakhan. Hans far døde tidligt, men dreng, efterbehandling high school, begyndte at lære maleri fra en lokal kunstner. Gen købmand by på Volga indgraveret evigt i hans hukommelse, og malerier Kustodiev, selv om de er vist til andre steder, såsom "fair" eller "Festligheder" vil minde deres hjem. Siden 1896, seks år Kustodiev studerede med Ilya Repin. Og siden 1906 er han leder efter sin vej i kunst og kommer til billedet af småborgerlige købmand livet i provinsen. Senere begynder at inspirere slavisk type kvinde, hvad der kaldes "blod og mælk": vrazlet sorte øjenbryn, store øjne, hvid hud med sarte røde kinder, røde læber. Senere denne type russisk Venus kaldes "kustodievskie kvinder." Gift kunstneren i 1900, yndefuld, skrøbelig pige, med hvem han mødte, efter at have forladt skitserne i Kostroma provinsen. Jeg må sige, at Julia Evstafevna stoisk udholdt sin mands sygdom. Og når læger diagnosticeret hende med et dilemma, hvad de skal holde i bevægelse efter operationen - en arm eller ben, så valgte hun hånden. For manden er fuld af kreative planer, ikke kunne eksistere uden maleriet. Siden 1909 Kustodiev bruge en kørestol, og for de samme år og de efterfølgende regnskab for toppen af sin skabende aktivitet.

muntre malerier

Sygdommen ikke bryde Boris Mikhailovich. Og sultne 20'erne førte til hans malerier, som typen af kvinder, der kaldes "kustodievskie kvinder." Vestlige damer og piger, magert, med smalle hofter og brede nok skuldre, meget forskellige fra den russiske. I Rusland har de mennesker (i modsætning til adelen) udviklet sin egen skønhedsideal: høj, statelig, solid, stærk, komplet med afrundede skuldre, brede hofter og en lille talje kvinde. Vi ser dette i maleriet "Merchant hustru" (1918). Det viser en høj barmfagre pige (en gift ville være på hovedet tørklæde) i lyse satin. Det er fuld af stille tillid til hendes skønhed. Du ser på hende og spekulerer - hvad stateliness! Ægte russisk kvinde. Indtager det første billede planen, det hæver sig over den omgivende virkelighed. Alt i forhold til hendes lille, let. Ja, "kustodievskie kvinde" bare sådan. Hertil kommer, at i slutningen af XIX - begyndelsen af XX århundrede på mode forkælet triste kvinder, som vi ser i de malerier af Borisov-Musatov, K. Somov. Og hvad værre "kustodievskie kvinde"? Ingenting. De er bare anderledes.

Folks idé om skønhed

Det var meget tæt på patienten malere, der nægtede ben. Og hvad er begrebet skønhed bestod af det russiske folk? Selvfølgelig, i sundhed, i fuld ben, hvid og rød ansigt, sable øjenbryn, men ulempen følte daske og slankhed. En anden værdsat tyk, i hånden, spytte. En gift kvinde har en særlig skønhed, der var forbundet med frugtbarhed. Er tynd uzkobedraya kvinde gør en stor levedygtig barn og hurtigt løst i fødsel? Hun er meget sværere at lave end en fysisk stærk kvinde. Her og der på lærredet Kustodiev "Merchant hustru foran et spejl." Zlatovolosaya, frodig skønhed beundrer en ny sjal og står ved siden af en ansat, der besidder en pels stjal. Montering vil fortsætte. Fra døråbningen ser en far, der ikke kan se nok på den smukke datter. Her er de - "kustodievskie skønhed".

festligheder

Ikke kun portrætter, men også fuld skala malerier skabt af kunstneren. Kustodiev maleri fuld af glæden ved livet. Her er nogle eksempler: "Fair" (1908), "Festligheder" (1909), "Output" (1920). I alle malerierne solrige sommerdage krigsstien maling, alt stille og roligt trådte udenfor - på de mennesker at se og blive set.

Tea Party

Hvad kan varme den kolde lille grå dag eller slukke tørsten på en varm dag? Selvfølgelig, te. Han er god, og på helligdage, og på hverdage. Lige så er det at bryde fra de traditionelle russiske tærter, kager, syltetøj af forskellige sorter. På bordet vil helt sikkert bellied poleret til et spejl finish samovar, som smelte grankogler. Tekande ligger på toppen, og når te hældes i kopper, så vil det helt sikkert fortyndes med kogende vand. Og at han ikke brænde, og du kan hælde det i en underkop. Det er et billede, vi ser på nettet, som er skrevet Kustodiev, "Merchant hustru på Tea." Og hvad denne kvinde er fuld af lækkerier! Hvid-konfronteret, med fuld skuldre og arme, med buttede fingre, som hun bed manierede og billedet holder en underkop. Der er i denne form for smarte. Nej, denne herre osmeet måde, men hvad det betyder noget for ham. Og hvis du går ned en uventet gæst, er damen ikke ramt foran ham ansigt i snavs. Med værdighed vil sæde kære gæst elegant værtinde, i ørerne, at Vrik øreringe pære og hvid krave kjole er fastgjort med en sløjfe broche dyrt. Hun sidder på den kølige terrasse i skyggen af egetræer. Til hendes fawn tricolor kat. Det er, hvor komfort og tilfredshed. Lad denne lille sjove, men så godt!

i dag

Stædig ønske om kvinder, i modsætning til deres natur, sætte sig ind i Vesten indførte parametre tvinger kvinder og piger til at dræne dig selv meget forskellige diæter. Samtidig ødelægger hudens sundhed, karakter. En anden ting, hvis du deltager i for sjov og fleksibilitet yoga. Så den gangart og kropsholdning, og kig på dig selv vil ændre sig. På en anden måde, vil mænd ser på livet tilfredshed med en buet pige, som ikke er bange for at spise et ekstra stykke og ikke zhemannichaet bordet. Her kommer du til denne konklusion, når man ser på skønheder, som er permanent præget på sine lærreder BM Kustodiev.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.