Af teknologiLink

Og du ved, som i "MegaFon" for at kontrollere de tilsluttede tjenester?

Mobiltelefon er blevet en integreret del af livet. Da det er så let at løse problemer med ydeevnen på ethvert tidspunkt og på ethvert sted. Du kan altid være sikker på at lukke alle ret. Men bekymrer ham for kort. Du er nødt til konstant at overvåge balancen og vide, for eksempel som "MegaFon" for at kontrollere de tilsluttede tjenester. Dette vil hjælpe med at spare penge. Fordel at gøre det nemt, enkelt og hurtigt.

Det kan tilsluttes?

Men før at finde ud af, hvordan man "MegaFon" for at kontrollere de tilsluttede tjenester, er det nødvendigt at forstå selv, hvad de er. For det første, selv om den, der ringer ikke gjorde noget på egen hånd, der er såkaldte grundpakken. Det omfatter allerede muligheden for at sende og modtage opkald og sms, bruger internettet til at bestemme antallet af indgående opkald, fjernopkald og internationale opkald og roamingtjenester. Alle af dem er gratis, men brugeren kan altid deaktivere nogen af dem, og derefter igen aktiveres, hvis det ønskes.

Ganske ofte kunder i selskabet "MegaFon" tilslutte flere muligheder. De bidrager til at optimere eksisterende basisrente under de personlige behov hos kunden. Disse kan være rabat på forskellige retninger af opkald, SMS-pakker og minutter, ubegrænset internetadgang og rabatter for roaming. En masse af dem, og kunderne i selskabet "MegaFon" at vælge imellem.

Derudover kan en række ekstra tjenester aktiveres, såsom "Black List", "Anti-opkalds-id" eller "Skift din ringetone". De, selvfølgelig, kræver betaling, men for at hjælpe kunderne med at løse en række andre spørgsmål. Men måske den mest ofte ønsker abonnenter på "Megafon" for at kontrollere de forbundne tjenester i tilstedeværelse af mobilabonnementer. De er ofte de dyreste og uigennemsigtig for den gennemsnitlige person.

Spørg eksperten

Den enkleste løsning på problemet - det er at bede den nuværende situation med specialisten contact center og servicekontor. Og for nylig, at stille spørgsmål og på selskabets hjemmeside. For at få den information du behøver, skal du give pasoplysninger eller ring kodeordet medarbejder kontaktcenter. En specialist på kontoret og i det hele vil kun tale med ejeren af rummet i person, og selv da kun med et pas.

Men for at kommunikere med en specialist callcenter, bliver nødt til at vente på linjen for svaret. I myldretiden Vent kan tage op til 10 minutter. Og kontorerne er åbne for et maksimum på 09:00, hvilket ikke altid er praktisk. Sitet er den virksomhed, du kan indsende en anmodning og modtage svar på ethvert tidspunkt, t. Til. Han arbejder i døgndrift. Men det betyder ikke, at du vil få oplysninger med det samme. Hertil kommer, at det er nødvendigt at genfremsætte anmodningen, hvis du ønsker at være nogle af de tjenester for at deaktivere. Men det er muligt at uafhængigt verificere, hvilke tjenester er tilsluttet. "MegaFon" har givet mere end én mulighed for sine kunder.

"Tjenesten Guide"

mere praktisk kommunikerer ikke med en specialist selskab for aktive internetbrugere, og "Min konto" eller "Tjenesten Guide". Den kan tilsluttes på én gang, og kan være senere. Med hans hjælp, kan du fjernstyre deres nummer, og derfor er spørgsmålet om, hvordan man "MegaFon" for at kontrollere de tilsluttede tjenester, simpelthen ikke opstår. Bare gå til "Service Guide" og i afsnittet "Optioner, tjenester og takst" for at se alle de nødvendige oplysninger. Hertil kommer, for den bekvemmelighed af kunder oplysninger om allerede aktiveret de tjenester, der er fastlagt i "Personal Account" hjemmeside.

Også værd at se i afsnittet "Viderestilling og kalde begrænsninger" og "Yderligere tjenester". I det første sæt, kan du tjekke omdirigeringer og forbud samt at håndtere den "sorte liste". Sådanne oplysninger kan være nyttige, når opkrævede opkald. Men i det andet afsnit, kan du tjekke tilgængeligheden af mobilabonnementer, tilslutte og frakoble "Navigator" og "Video Portal".

Gode gamle USSD, og ikke kun

Dog kan det endda være tilfældet i dag, hvornår, og til at konsultere en specialist ikke virker, og at den "kontor" ikke har adgang. Og så hvordan man kan kontrollere, hvilke tjenester er forbundet til "MegaFon"? Du kan gøre dette direkte fra enheden, uden adgang til internettet ved hjælp af USSD-anmodning (* 105 #). Med det kan du se oplysninger om alle tilgængelige tjenester og indstillinger, samt få indstillingerne og tjekke bonus balance. I virkeligheden er det en mini-udgave af "Personal Account".

Den samme version er, og for stemmen menuen ved nummer 0505. Ved tilstedeværelse af den håndfri funktion, denne portal er i stand til helt at erstatte selv en specialist kontaktcenter. Alle nødvendige oplysninger er tilgængelige, selvom i en kondenseret form, men det er klart og tilgængeligt. Derudover kan du lytte til det så mange gange som nødvendigt. Ja, og er tilgængelig en "Min konto" 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Dette er også vigtigt.

Men hvad med den mobilabonnement?

Så vi regnet ud, hvordan man "MegaFon" for at kontrollere tilsluttede betalte ydelser. Det er ikke klart hvordan man skal håndtere mobilabonnementer. Ofte deres tilstedeværelse er en fuldstændig overraskelse for abonnenter (national annoncering, aktiveret og glemte). Mange ved ikke engang for lang tid til at afskrive pengene til alle disse "glæde". Selvfølgelig kan alle de nødvendige oplysninger ses i en særlig sektion af selskabets officielle hjemmeside. Men du kan blot sende en SMS med teksten "Info" til antallet 5051. Anmodningen er gratis, og i et svar på det spørgsmål, du er interesseret et par minutter på telefonen vises. Derudover vil der også være oplysninger om, hvordan du deaktiverer dine eksisterende abonnementer. Praktisk, er det ikke?

Som konklusion

Som enhver anden virksomhed, "MegaFon" bestræber sig på at gøre kunderne være behagelig at bruge sine tjenester. Og vigtigst af alt, at alle oplysninger om dem tilgængelig og forståelig. Og fordi instruktion om, hvordan man "MegaFon" for at kontrollere de tilsluttede tjenester, der er til stede selv i bilaget til traktaten. Du skal blot læse den grundigt og gemme den.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.