Mad og drikkevarerOpskrifter

Lækker tærte med kød: en opskrift på pust og surdej

Pie med kød, opskriften på, som vil blive diskuteret yderligere, viser det sig lækker og som opfylder et af de grundlæggende funktioner. I dag har vi besluttet at præsentere dig to forskellige varianter af fremstilling af bagværk, ved hjælp af self-made gærdej og købte et lag kage mix.

1. Pies bagt med kød: en opskrift med gær basis

Nødvendige ingredienser for dejen og fyldet:

 • skummetmælk - 550 ml;
 • fløde margarine - 150 g;
 • stor kylling æg - 1 stk;.
 • sukker - en stor ske;
 • salt - halv dessertskeer;
 • Hvidt mel - føje til tæthed;
 • Oksekød - 500 g af pulpen;
 • løg pære stor - 2 stk;.
 • krydderier til udstopning - tilføje smag;
 • Rundkornet ris - 1/3 kop.

dej

Tærte med kød, opskriften er som baseret på en gærdej, forberedelse til en lang tid. Men alle dine gerninger være sikker på at gå i opfyldelse, som et resultat, får du en meget velsmagende og frodige wienerbrød.

For at ælte gærdej, er det nødvendigt at opvarme mælken, tilføje til det sukker, gær, salt og vente for dem at opløse. Dette er efterfulgt af brystkirtler masse tilsæt smeltet margarine, æg og hvidt mel. Efter blanding en tyk baser hende at blive placeret i et varmt sted ved 1,3 timer.

madlavning udstopning

Patty af kød, opskriften er som baseret på fyldning af oksekød bør dannes først efter en duftende udstopning foretages. For at gøre dette, male oksekød i en kødhakkemaskine sammen med løg, tilsæt derefter til dem krydderier og let steger i en gryde. Ved siden af fyldet er forpligtet til at hælde kogt rundkornet ris og omhyggeligt blandes.

Udformning og bagning retter

Når vil være klar og påfyldning, og fundamentet skal begynde sculpting kager. Til dette er det nødvendigt at rul dejen netolstym cirkel (diameter på op til 7 cm) og derefter anbragt i sin midtvejs og hakket knivspids region. Alle færdige halvfabrikata forpligtet til at sætte på en smurt plade og bages i ovnen i 40-50 minutter.

2. Delicious butterdej med kød: opskriften i ovnen

Nødvendige ingredienser:

 • fyldning af hakket kød - 700 g (fremstilling princip er beskrevet i det foregående opskrift);
 • butterdej uden gær - 600 g

Processen med at danne og bagning

Pie med kød, opskriften som indebærer anvendelse af en lagdelt rammer er meget hurtigere end den tidligere version. Efter alt, for udarbejdelsen af sådanne produkter i lang tid er der ingen grund til at blande dejen og derefter vente, indtil det stiger. Således for de præsenterede retter skal tage dannelsen af det færdige semi-pust, rul den sammen, skæres i firkanter og derefter anbragt i midten af et fyld af hakket kød og et godt knivspids kant. En skællet bagt fad på nøjagtig samme måde som i den tidligere opskrift. Imidlertid bør tilberedningstiden i ovnen reduceres til 10-16 minutter.

Hvordan at bringe til bordet

Kød tærter fra gær eller butterdej skal leveres til bordet sammen med varm og sød te.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.