Kunst og underholdningFilm

Anatoly Papanov: biografi og filmografi af skuespilleren (billedet)

Biografi Anatoly Papanova - er historien om en simpel russisk mand og en vidunderlig kunstner. Han ærligt opfyldt sin pligt til landet, først foran, så på scenen. Og jeg var i stand til at leve mit liv, så erindringen om det stadig er vores stolthed i landsmænd. Filmografi Anatoly Papanova hans bedste roller vil blive dækket i denne artikel.

barndom

Papanov Anatoliy Dmitrievich blev født i 1922, den 31. oktober i Vyazma, på en enkel arbejderfamilie. Mor fremtidig skuespiller, født Rakovskaya, var polsk, hendes familie boede på grænsen mellem Polen og Hviderusland. Efter afslutningen af den Brest Fred i 1918 forlod Elena Boleslavovna alene. Lands blev delt, hendes slægtninge var på det område af Polen, og hun - Hviderusland. Daddy Anatoly, Dmitry Filippovich, var ældre end min mor i 10 år, havde familien kaldte ham til "dig". I Papanova opdraget et andet barn, den yngre søster til skuespilleren Nina. I slutningen af 20-erne flyttede Anatoly forældre til Moskva. De bosatte sig i nærheden af bageri, i området kaldet "Små bump." Han studerede drengen medium. I ottende klasse begyndte at deltage drama klub. Kreativ biografi Anatoliya Papanova startede med små roller i skole produktioner.

Efter gymnasiet, den unge mand gik på arbejde på kugleleje fabrik, et støberi. Deres kreative ambitioner Papanov implementeret i teatralsk cirkel med "Gummi" klub, hvor han spillede i vaudeville "Broken Cup" i 1939. Den fremtidige skuespiller var i stand til stjerne på "Mosfilm" i mængden af maleriet "Lenin i oktober".

kamperfaring

I begyndelsen af krigen Papanova indkaldt til den sovjetiske hær. Han gik til Syd-Vestfronten, som begyndte en storstilet offensiv. På området for Kharkov flere divisioner var omgivet, tyskerne lanceret en modoffensiv og tvang tilbagetrækning af den røde hær til Stalingrad. Anatoly var en aktiv deltager i disse arrangementer. Den fremtidige skuespiller havde set med egne øjne død kammerater under kraftig beskydning af de tyske batterier, lærte den bitre smag af nederlag og tilbagetrækning. Meget af den tid skulle igennem Anatolien, afspejles i sine roller. Generelt Serpilin billede i filmen baseret på en roman af Konstantin Simonov "The levende og de døde" blev spillet autentisk og overbevisende gennem den personlige oplevelse af front-line skuespiller. I nærheden af Kharkov fremtidig skuespiller blev såret i benet, blev behandlet på hospitalet i seks måneder og i sidste ende var den reserve af handicap. Han måtte amputere to tæer.

studentship

I 1942, hælder på en pind, Papanov dukkede op i en skyggefuld gårdhave GITIS. På trods af, at de eksamener var overstået, Anatoly taget direkte til det andet år. mandlige studerende manglede. Derfor er den kommende skuespiller var let på et kursus for at handle under ledelse af Maria Nikolaevna Orlova og Vasili Alexandrovich Orlov. Ud over grunduddannelsen Papanov arbejdet aktivt på konsekvenserne af sine sår. For at genvinde udløsning, Anatoly begyndte choreographing og to måneder senere smidt ud af kedelige stang. Tidligere deaktiveret endda lært at danse godt. Men der var et andet problem, hvis løsning er givet Papanova meget tungere. Skuespiller udtale lod meget tilbage at ønske. På grund af malocclusion Papanov ikke kunne slippe af med den forfærdelige sydende. Vedvarende klasser med læreren om taleteknologi og gav ikke resultater. I november 1946 tog han staten eksamen, hvor skuespilleren spillede den gamle mand dybt i komedien "Don Gil-grønne bukser" Tirso de Molina og en ung dreng i en produktion af "Børn Vanyushina". Hallen var fuld, de første rækker af et team af kendte mestre i den sovjetiske teater, tager eksamen, de studerende sad på de andre steder. Anatoly var en succes, blev han mødt med stort bifald og byger af latter. Kreativ biografi af den udestående russiske skuespiller var lige begyndt.

Personlige liv

Anatoly Papanov mødte sin kommende kone i teatret institut. Nadezhda Karataeva besøgte også krigen arbejdede som sygeplejerske og et halvt år. Fælles erindringer bragte unge sammen mennesker. Efter sejren, Anatoly og Nadezhda gift. Ved brylluppet blev behandlet kun vinaigrette og vodka og andre produkter, der ikke findes i efterkrigstidens Moskva. Ægtefæller havde klumper sig tæt i ét rum med moderen. Papanova ærligt ramt familie. Men de elskende var altid sammen og støttede hinanden. På trods af at skuespilleren blev tilbudt en plads i to teatre i hovedstaden, gik Anatoly med sin kone til Klaipeda, hvor Hope blev fordelt efter endt uddannelse. Børn parret var ikke længe, fordi de ikke havde noget at holde. I 1954, familien havde en datter Helen Papanova. Papanov var enestående one-woman mand. Hans liv var et teater og en dejlig kvinde, med hvem han levede til sin død.

Udøvende kunst

Anatoly Papanov med sin kone spillede en masse Klaipeda Drama Teater. Efter hjemkomsten til Moskva, skuespilleren sluttede Theatre of Satire. Men her voldsramte han små roller i forskellige episoder. Papanov lidt af sin manglende efterspørgsel, han følte, at han kunne spille. Kun i 1954, Anatoliyu Dmitrievichu held. Han landede en rolle i produktionen af "Fairys Kiss".

Omkring samme tid skuespilleren havde en baby. Dette sammenfald er ikke tilfældig Papanov overvejet. Anatoly altid sagt, at held og lykke bragte ham datter Lena. Papanov blev uforlignelige komisk skuespiller. Landet havde brug for en pause efter det faldt til andelen af forsøg. Position ushlogo og søde redneck gjort genkendelig skuespiller. Hans karakterer - en smålig embedsmænd, taxachauffører, drikker. Man mente, at hans spil skuespiller kritiserer de negative elementer i sovjetisk virkelighed. Filmografi Anatoly Papanova kunne begynde i 1955, da instruktøren Ryazanov inviteret skuespilleren til rollen som officiel Ogurtsova i "Karneval Night". Men en anden aktør prøver var mislykket, og den rolle, denne lille slyngel er blevet godkendt. Efter at Anatolien måtte spille på Theatre of Satire i produktionen af "damoklessværd." Forestillingen var en succes, skuespilleren seriøst interesseret i biograf arbejdere, og Ryazanov igen foreslået Papanova arbejde. Maleri "Nowhere Man", hvor Eldar Aleksandrovich tog den berømte skuespiller, havde han ligget i mange år på hylden. Seerne så hende først efter 28 år.

Filmen "The levende og de døde"

I 1963 blev direktør Aleksandrom Stolperom besluttet at lave en film baseret på en roman af Konstantin Simonov, "The Living og Det Døde." Forfatter af det arbejde, selv tilbudt rollen som General Papanova Serpilin. Succesen af filmen har overgået alle forventninger. Tape modtaget priser ved filmfestivaler i Acapulco og Karlovy Vary. På box office i 1964 en roman af Simon vandt første omgang. Kunstner tvivlede hans evner, da han indvilligede i at medvirke i den krigsfilm. Han betragtede sig selv en komiker. Men Papanova godkendt efter den første retssag. Senere blev skuespilleren tilfreds med hans arbejde. "Den levende og de døde" - en ærlig film om, hvad der skete i de tidlige dage af Anden Verdenskrig. Papanov vidste, hvad der foregik på forsiden i 1941. Anatoly glimrende formået at skildre den virkelige krig. Han pegede på skærmen, smerten af nederlag, en desperat tro på sejren, hvilket gør bevæge sig fremad uden at mærke nogen forhindringer. Anatoly Papanov var involveret i endnu et andet billede Stolper - "Nemesis". En anden direktør, Andrey Smirnov, tog sig rollen som skuespilleren i hans film "The hviderussiske Togstation".

kreativ blomstring

Skuespiller Anatoly Papanov var på sit højeste ved årsskiftet 1960-70'erne-erne. Han blev holdt som en strålende skuespiller. Filmer med Anatoliem Papanovym husket publikum med det samme. Hans optræden i episoden kostede en stor rolle. Et nærbillede af skuespilleren - og det sovjetiske folk vidste alt om hans karakter. I "Diamond Hand" Anatoly knurren om kaffe og te sikker som lyder, og alle stod det klart, at denne useriøse nylig opholdt sig og snart igen vil være i fængsel. I "Pas på bil" kunstner vedholdende rejst skurke-in-law, gravet i deres seks tønder land, og publikum er anerkendt i sin karakter af en nær slægtning eller en nabo. Anatoly Papanov og Andrei Mironov, den kreative duo, der har vundet mange hengivne fans var store.

Cartoon "Nå, vent!"

I 1967, for første gang givet udtryk Papanov berømte Wolf af "Bare du venter!" Efter at kunstneren blev utroligt populær blandt børn. Denne rolle har optrådt på Papanova ulykke. Alexander Kotenochkin mange år, der lejede den legendariske tegneserie drømte, at Wolf siger stemmen Vladimira Vysotskogo. Denne idé kunne ikke lide ledelse. Laureate af statens Prize af Anatoly Papanov klaret opgaven lige så god. Hans hvæsende, knurren, og andre kendetegn græder Wolf gjorde alles favorit. Selv bosserne blev dæmpet. Wolf kæmper tilgive, afvigende knurre, cigaretter og alkohol. Skuespilleren kom breve fra børn, som Papanov svarede, at forsvare hans karakter. De siger, at hvis før haren virkelig i fare fra ulven, nu i adfærd bølle behårede der er tegn på en vis adel.

Sidstnævnte rolle

I de 80 år Anatoly næsten ingen skud. Arbejde i teatret tog al sin tid. I 1986 skuespilleren modtaget en invitation til at spille i filmen "Cold Summer 53." i en af de vigtigste roller. Billede Kopalycha var den sidste arbejde for den berømte kunstner. Filmen havde premiere et år efter dødsfaldet Anatoliya Papanova. Hans helt var døende for at redde landsbyen fra de kriminelle. Selvmord sætning Kopalycha opfattet af publikum som en hyldest til den afdøde skuespiller. "På en beklagelse. År. Så du ønsker at leve som mennesker. Og at arbejde med. " Denne rolle Anatoly havde ingen stemme. Hans karakter i filmen siger, stemme en anden bemærkelsesværdig kunstner, Igorya Efimova.

Død af

Anatoly Papanov vendte tilbage til Moskva fra Petrozavodsk umiddelbart efter optagelserne "Cold Summer ...". Skuespilleren begyndte at undervise i GITIS og ønskede at se, hvordan afregnes i sovesalen af hans elever. På vejen, besluttede han at tage et brusebad. Men huset blev slukket det varme vand, så skuespilleren besluttet at bade i kulden. Et par dage bekymrede slægtninge Papanova fundet i badeværelset. Læger konstateret hjertesvigt. Således døde en stor kunstner og en meget lys mand, skuespilleren Anatoly Papanov. Hans krop er i hvile på Novodevitjekirkegården.

personlighed

Kunstner var utrolig ydmyg mand. Han kunne ikke lide neurotiske fans. Han forårsagede irritation evige råb af forbipasserende: "Ulven kommer!" Papanov vidste ikke, hvordan at klæde sig ud. Når på et møde med den sovjetiske ambassadør i Tyskland kom i en vindjakke og jeans. Men hørte han en uventet kompliment til hans adresse. Ambassadøren sagde, at han først ser derfor normalt klædt sovjetiske kunstner. Nadezhda Karataeva huske, at Anatoly var meget alvorlig. Selv han spøgte uden et smil på hans ansigt, som om i forbifarten. I sin ungdom havde engang Papanova at lære. det udfylder et hul i viden hele sit liv. Jeg læste en masse selv-uddannelse. Skuespilleren var en fremmed til intriger. I Theatre of Satire, han forsøgte at beskytte sig mod de besvær og unødvendige snak. Jeg har aldrig prøvet at banke sig selv rollen som en lidt mere, finde sted på bekostning af andre. Anatoly holdt meget af teatret, respekteret handler håndværk. Hans datter, også blev en skuespiller, anbefales det at sætte pris på sit formål flere mennesker ser, og derefter bruge denne erfaring i deres arbejde.

Hukommelse skuespiller

Film med deltagelse af Anatoly Papanova stadig elsket af publikum. Sætninger ytrede sine karakterer til det store lærred, begyndte at cruise. Merit for Fædrelandet skuespiller meget værdsat. Han var modtager af adskillige statslige Awards. Kunstneren havde to af bekendtgørelse af Den Store Fædrelandskrig, første og anden grad. Den Volga-floden gåture skib "Anatoly Papanov". Navnet på den bemærkelsesværdige skuespiller kaldet himmellegeme, asteroiden nummer 2480. Hjemme Papanova, i Vyazma, i 2012, etablerede sit monument.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.