FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvad er identitet: definitionen af de sociale roller gennem sociale

Vi alle stræber efter at blive individer. Men hvad mening at investere i dette koncept? Social videnskab som en af de videnskaber chelovekovedcheskih dette problem i lang tid overvejer. Og det kom til nogle fornuftige konklusioner. Vi er også interesseret.

Så i denne artikel vil vi forsøge at forstå, hvad den person: definitionen af de sociale studier af dette begreb, samt dens komponent. Måske det er det, vi mangler, at blive et fuldgyldigt personlighed - bevidsthed om sig selv som sådan.

vi definere begrebet

På det sociale videnskaben om menneskets personlighed ses gennem den sociale struktur, den menneskelige forbindelse med det kulturelle og sociale liv i samfundet.

Ordet "person" er afledt af det latinske ord "persona" - den maskerede mand, der handler i teatret som skuespiller. De gamle rødder ord giver os mulighed for at forstå, at en person ikke er født mennesker, og blive. I øjeblikket er baseret på den viden, som psykologi og samfundsfag, kan vi sige, at en person bliver, indsamling socialt betydningsfulde relationer med andre mennesker, deres egne funktioner i denne pakke.

Personlighed bliver gennem socialisering - en proces, hvor en person efter fødslen er en del af samfundet. Det varer et helt liv, ændre, tilpasse sig omstændighederne i en dynamisk verden.

Efter denne indledning kan vi sige til den opfattelse, at en sådan person. Definition af samfundsfag fortæller os følgende: Personen er bærer af socialt betydningsfulde egenskaber, funktioner og kvaliteter, emnet for social aktivitet. Hver af os er født en mand, men personen bliver kun gennem socialisering.

Tilgange til de individuelle egenskaber af

Som en af de mest omtalte i mange årtier et problem, spørgsmålet om fastsættelsen den person set i videnskaben gennem to tilgange:

  1. Som et sæt roller: det enkelte menneske manifesterer sig i forskellige situationer i forskellige roller.
  2. Efter væsentlige karakteristika: sådan er menneskelige egenskaber, som danner forventningerne og selvværd. Individuelle personlige egenskaber er vigtige for mennesker. Sidstnævnte bliver en aktiv deltager i den viden og ændre verden.

personlighed egenskaber

Den moderne videnskab om mennesket ikke ophører med at strukturere viden om en persons identitet. Vi har allerede set, at en sådan person (definitionen af samfundsfag) kortvarigt. Og hvad er de særlige kendetegn ved den person genvundet i dag?

  • Will - muligheden for en person til at ønske noget, og at gøre det, og fuldt ud klar over at tage ansvar.
  • Frihed - ideologien bag de handlinger, der er begået.
  • Årsag - analysere begå menneskelige handlinger og deres konsekvenser.
  • Emotion - specifikke følelsesmæssige processer, der finder sted på tidspunktet for bevidste handlinger.

Kombinationen af disse træk i mennesker og deres skærme er grundlaget for personalisering - af personlighed.

Dette emne vil være vigtigt at tage fat på begrebet om den menneskelige natur. Ved karakteren af samfundsvidenskab i: de lyse menneskelige kvaliteter, der manifesterer sig i forskellige situationer.

Karakter ses som en individuel egenskab, men ikke er identificeret med den. Han er den ene drevet af en kraft, der gør at udføre bestemte handlinger.

Definition af personlighed - selve diskussionen

I filosofi og psykologi definition af personlighed - en af de vigtigste og mest komplekse problemer. Social videnskab giver os en idé om identiteten af en kort og ganske klart afgrænset, baseret på det faktum, at mennesket - et socialt væsen.

Forskellige videnskabelige synspunkter den repræsentation af identitet. Det er fortsat et presserende emne danne ideer om sin egen personlighed og som et abstrakt begreb. Skolen samfundsfag lærere i klasseværelset bør gives at have tid nok til at komme fra en afspejling af elever - en manifestation af bevidsthed om emnet.

Erfaringer om dette emne kan udføres som "Personlighed: definitionen af" (samfundsfag, Grade 6). Baser forståelse, at en sådan identitet, fortrinsvis til stede i form af materiale behandles tidligere. Da de modne diskussion om den person med de studerende i skolen skal lægge større semantisk belastning. For eksempel i en lektion "Personlighed: definitionen af" (samfundsfag, klasse 8) er allerede nu muligt at gøre data om de forskellige begreber om personlighed.

konklusion

Problemet med personlighed forbliver gyldig i dag. er taget sin definition at give en masse videnskab, studiet af hvilken er folk-centreret.

I denne artikel, betragtes vi, at den pågældende person (definitionen af samfundsfag): genstand for sociokulturelle aktiviteter, med specifikke egenskaber og kvaliteter. Hvad der er vigtigt er, at personen bliver er gennem kommunikation med samfundet. Born, vi alle mennesker er villige til at vokse og gøre nye opdagelser hver dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.