Sport og FitnessOpbygge muskler

Vægtløftning: motion og træning

Inden vi går videre til en diskussion af, hvilken slags øvelser er vægtløftning, er det nødvendigt at bestemme rækkefølgen, hvem der skal gøre det. Sport er helt sikkert på forkant med alles liv. Hvis du ønsker at være sund, skal du spille sport. Det vigtigste er at vælge sin retning korrekt. Og husk på, hvad du har brug for at hjælpe dig selv, og gør ingen skade.

Sportens betydning i menneskets liv

Desværre, menneskers sundhed - en skrøbelig og ustabil koncept. Vores kroppe er udsat for en lang række sygdomme og problemer. Men der er nogle regler, der vil hjælpe nogen til at bevare styrke og vitalitet så længe som muligt. For at bevare sundhed, vi har brug for et sundt hjerte, ordentlig stofskifte og god blodcirkulation. Fra barnsben vi kører på gaden, spille udendørs spil, indånde frisk luft. Desuden udvikler vores muskler og fyld med kraft vokse hjertet driver blod beriget med ilt. Efter de spil, børnene ønsker at spise sund mad og bidrage til vækst og udvikling af organismen. Alt fungerer korrekt.

Men bliver ældre, vi ofte begynder at føre mindre stillesiddende liv, især hos midaldrende. Stillesiddende arbejde, mangel på ilt og bevægelse gør os svage. Det stivner kroppen, blodet bringer ikke gavnlige sporstoffer til alle organer, især hjernen. Som et resultat - svaghed, dårligt humør og sygdom. Derfor er det ekstremt vigtigt at engagere sig i sport. Enhver egnet for dig at se.

Hvad er vægtløftning

Vægtløftning - sport, baseret på vægten løft, såsom bar eller vægt. Vægtløftere undertiden kaldes bodybuildere. Professionel sport begyndte at udvikle sig i det XX århundrede. I 1920 blev den internationale sammenslutning af vægtløftning oprettet. Sport er populær indtil nu, både blandt mænd og blandt kvinder.

Der er kategorier, der afhænger primært på vægt og køn deltageren. For mænd:

 • 105 kg;
 • til 56 kg;
 • 56-62 kg;
 • 62-69 kg;
 • 69-77 kg;
 • 77-85 kg;
 • 85-94 kg;
 • 94-105 kg.

For kvinder:

 • over 75 kg;
 • til 48 kg;
 • 48-53 kg;
 • 53-58 kg;
 • 58-63 kg;
 • 63-69 kg;
 • 69-75 kg.

Rusland er en af verdens førende inden for sporten. I hjertet af vægtløftning er kun to øvelser: jerk stangen og skubbe det. Under levetid af de sportsgrene regler har ændret sig. Fra 1920 til 1928, vægtløftning lignede en femkamp. Komplekset af øvelser inkluderet: slæbebåd og skub med den ene hånd, tryk, snuppe og ryk med begge hænder. I årene var 1928-1972 triathlon: bænkpres, skubbe med begge hænder, ryk. Næste sæt forenklet snuppe op: ryk og skubbe begge hænder. Under konkurrencen atleten er givet tre sæt af hver øvelse. Vægtløftning i de fleste tilfælde indgår i programmet for de olympiske lege.

atletik

Sport, på trods af navnet, ikke mindre tung. I modsætning til vægtløftning øvelser, der er et stort udvalg. Atleter vælge mellem løb, gang, spring og kast. Dette kræver ikke kun fysisk styrke, men hastighed og præcision. Denne sport er også inkluderet i programmet for de olympiske lege. I modsætning til de teknikker til vægtløftning øvelser, der er næsten intet har ændret sig.

Fordele og skadelige virkninger af vægtløftning

Som enhver sport, vægtløftning hjælper med at holde vores kroppe i god form, hvilket er et nyttigt faktor. Klassiske vægtløftere er hårdføre og sundt, hvis motion og spise rigtigt. Men i tillæg til ydelser, der er betydelig skade. Når vægtløftning kan begynde at udvikle gigt og gigt i leddene. Der er fare for at tjene intervertebral brok, "rippe" din ryg. Mulige skader på hjertet, fordi ved høje belastninger, det virker ikke i normal tilstand, hvilket øger slid. Det skal bemærkes, at disse faktorer er individuel og afhænger af helbredstilstand hos den enkelte og deres overholdelse af sikkerhedsreglerne.

Kontraindikationer til vægtløftning

Vægt løft er strengt forbudt i alle synsforstyrrelser, såsom nærsynethed eller nethindeløsning, krænkelser af indre blodtryk, hjertesygdomme, problemer med den fysiske udvikling af mennesket. Det er også umuligt at engagere sig i sporten af kroniske sygdomme, hjerneskader og eventuelle psykiske sygdomme i nervesystemet, epilepsi. Alt, hvad der vedrører udøvelsen af vægtløftning, involverer løfte store vægte, så en alder af 7 år som en kontraindikation.

Sikkerhed i vægtløftning

Enhver sport er farligt for manglende overholdelse af sikkerhedsreglerne. Træning med en erfaren instruktør, der udfører sine krav og regler, du minimere mulige skader. Til forebyggelse af problemer med leddene jævnligt drikker vitaminer og spise godt. Nyttigt for muskel og sener strækøvelser efter hver effektbelastningen. Det vil også beskytte og dine led. Det anbefales ikke at blive involveret i brugen af proteinkemi og relaterede sportsgrene. Igen vil en erfaren træner fortælle den rigtige måde at bruge sports ernæring, uden at forårsage skade på leveren og mave. Daglig massage efter træning vægtløftning sparer dig fra unødvendig smerte. Det vil også bidrage til en hurtig genopretning af muskler.

øvelser i vægtløftning udstyr

Kombineret program til OL omfatter to øvelser. Men for at udføre vægtløftning øvelse programmer skal huske de tre simple elementer:

 • Jerk - løfte vægtstang over hovedet i en bevægelse, hænderne er lige, mens på samme tid, du har brug for at udføre raznozhku Popov eller lav frø. Næste du nødt til fuldt ud at rette dine ben, mens du holder vægtstangen over hovedet.
 • Den næste øvelse - tryk, består af to dele. Først skal du tage stangen til brystet, overskæring fra platformen, samtidig kommer i ETS eller lav raznozhku Popov stige. Derefter foretage en Crouch og brat hæve overliggeren op på de lige hænder. Ben, mens i en positur shvung (fødderne lidt til siden) eller "sakse" (ben frem og tilbage). Dernæst skal du lave i baren over hovedet og rette dine ben. Poterne skal være parallelle, hovedet over til baren.
 • Den tredje øvelse - bænkpres - nu fjernet fra det olympiske program på grund af den traumatiske og kompleksitet dom. Nu er det anvendes til uddannelse atleter. Essensen af øvelsen i at hæve bommen fra platformen på brystet, og derefter klemme over hovedet på en kraft kun armmuskler. Det var dette øjeblik er det svært at kontrollere dommerne, som nogle uærlige konkurrenter hjulpet sig selv til at hæve hele kroppen.

Forskellen mellem vægtløftning, styrkeløft og bodybuilding

Et meget vigtigt punkt ligger i essensen af disse få begreber. Ordet "bodybuilding" stammer fra det engelske kroppen - "kroppen", og bygge - "bygge", dvs "telostroitelstvo" til de samme bekymringer og bodybuilding. Essensen af disse sportsgrene i pumpe og arbejdsvilkår gennem de nødvendige muskler i kroppen og deres demonstration ved arrangementet. Atleter bodybuildere har stærkt struktureret, relief krop og ikke er i stand til at løfte tunge byrder.

Vægtløftning er beregnet til at arbejde på er kraften i kroppen og atletens evne til hurtigt at løfte en stor vægt. Ofte vægtløftere har meget brede rygmuskler og ikke prale om perfekt kuber presse. Stærke muskler ryg og mave beskytte dem mod skader.

Styrkeløft er tættere i betydning til tunge løft, men har forskelle. For at forstå dem, du har brug for at vide, hvilke øvelser i vægtløftning, og som finder sted i vægtløftere. I Styrkeløft program omfatter at øge mængden af motion end i snatch vægtløftning. Denne squat, dødløft og bænkpres. Ordet "vægtløftning" stammer fra det engelske magt - "magt", og løft - "hæve". Denne sport er ikke inkluderet i det olympiske program.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.