HobbyHåndarbejde

Hvordan laver hjemmelavet havfrue hale: tre modeller med tip

En af de mest populære sommerferie er en dag med Neptun. I sommerlejre, campingpladser og ferieboliger i denne fest bliver den mest virkelig fantastiske udsigt! Hvorfor er kun nogle tøj og vand forskrækkelser, djævle og havfruer, for ikke at nævne havet Kong Neptun! Men nogle gange problemet stammer fra det faktum, at ikke alle ved, hvordan man gør derhjemme havfrue hale.

Tip til dem, der ved, hvordan at hækle

Den oprindelige model hæklet hale kan fremstilles af garn af blå eller grøn. Tid gør dragten vil gå ikke så meget som at gøre derhjemme havfrue hale ved hjælp af en stor krog og en tyk garn er en snap til en person, der har de indledende færdigheder i denne sag. Fit hale cirkulære kolonner med to fm, kan du endda bruge gennembrudt teknik. Denne model er mere praktisk, fordi den strikkede stof har stræk egenskab, så flyt "Havfrue" vil være fri. Top tøj, kan du sy elastik eller snor vdet at tage ud hans flæse. I nærheden af bagsiden af anklen plade forankret under halen. Luksuriøst model vil se ud, relateret til tynde filamenter fint gennembrudt hækling søm. Men at begynde at forberede en sådan dragt er nødvendig på forhånd, som gør derhjemme havfrue hale sådan stil vil være vanskeligere.

Tip til dem, der ved, hvordan man syr

Så hvordan man kan gøre hjemme og kan være en havfrue hale lavet af stof, er det ikke meget værd at forstyrre dem, der ikke ved, hvordan man strikker. Jo mere, at denne model skåret ud ganske nemt. Det er nødvendigt at tegne et rektangel på stoffet, i hvilken højden svarer til længden af produktet, og bredden - omkredsen af hofterne fremtidens "Den lille Havfrue", multipliceres med 1,5. Et hjørne af bunden kan være afrundet. Modellen antager form lang skørt med en lugt uden knappe, så det er meget nemt at sy. Tilbage bund ved anklerne syet hale selv, lavet af bombefly ved fastsættelsen stykke nylon eller crepe de chine. I denne model, det spiller en afgørende rolle korrekt valgt stof: det skal være i bevægelse, er det bedst at skinnende eller iriserende. Fremragende til dette formål den type stretch.

Tip til dem, der ønsker at gøre en hale med skalaer

Men nogle spekulerer om hvordan man laver en havfrue hale derhjemme endnu mere naturlig, med skæl som en fisk. At simulere skalaer er perfekte stykker af polyethylen, ligner ovaler med en cut-off i den ene ende. De er placeret på rækkerne af stof-cut lige ved siden af hinanden snit opad. Først syet først nederste række. Samtidig en lille smule tilbage fra de afskårne ovaler. Så placere den anden række, så de frie kanter dækket ovale søm. Tilbage søm. Læg den næste række. Lav dine egne hænder havfrue hale beskrevne model er enkel, fordi det gentager algoritmen fremstille en konventionel cross-linked produkter, men lidt kompleksitet, syning skalaer. Af den måde, denne dragt er egnet ikke kun for Netpuna ferie, men også for andre arrangementer, såsom nytår eller en tema fødselsdagsfest, for at deltage i festspil, eller bare som en strand kjole.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.