HobbyHåndarbejde

Originale artikler i slik

Fødselsdage, jubilæer, March 8, 23 February, nytår osv -. Ferien på kalenderen utal. "Hvad skal man give til venner og familie, end at overraske dem denne gang?" - Dette spørgsmål spørger sig selv hver eneste af os. Originale artikler i slik kan være en vidunderlig overraskelse for dine kære.

kirsebær

Til fremstilling af genstande af slik, skal du wire, "oase" (solgt i blomsterbutikker), grøn og rød plisseret indpakningspapir, smal bånd, blodrød organza. Også brug tandstikkere, dekorative guldsmed eller sommerfugl, almindelig lim og glitter. Og, selvfølgelig, det vigtigste element i sammensætningen - lille i størrelse runde slik.

Processen udførelse. Ved hjælp af en kniv, skar de "Oasis" kanter for således at opnå en kugle diameter på 8 cm. Wraps sit papir. Derefter piercing tråd gennem kuglen og bøjer 90 grader til sin nedre ende. Dette vil være kirsebær hale, som skal pakkes med et tyndt lag af grønt papir. Grundlaget for de varer af slik klar. Skær røde papir kvadrater af en sådan størrelse, at de kunne wrap op sødme. Tail slikpapir fedt lim (bedst at bruge "Moment"), skal du indsætte en tandstikker obvorachivaem slik rødt lille firkantet papir og løse stof tape. Med denne type håndværk element bør ligne slik "Chupa Chups". Det er nødvendigt at foretage en række emner til at være i stand til helt at dække hele overfladen af "oase". Starter ved bunden, holde den "Chupa - chupsy" grundlaget for kirsebær fyldning af hele området op til grenene. I dette tilfælde bør tandstikkere ikke være synlige, de skal være helt nedsænket i "oase". Det mellemrum mellem slik kan lukkes ved dekorative elementer af organza. Skær små cirkler af stof, gennembore dem med en tandstikker i midten, sikkert med lim og wrap i form af en blomst. Når bær indretning er færdig, skal du fortsætte til design af kviste. Fra bladet skære bølgepap, brug af lim Glitter trække på det og vedhæfte venerne i haler af kirsebær. Der kan du placere og guldsmed. Decor artikler fremstillet af slik afsluttet.

Ikke mindre en original gave kan foretages med udgangspunkt i en plastflaske. På grund af den aflange form af det vil vise sig vidunderlige "flok" - ananas.

ananas

For at udføre håndværk af chokolade med dine egne hænder, skal du bruge en plastflaske på 1,5 liter. Også brug grøn crepe papir, tape og lim. Og glem ikke slik rund form med en gylden indpakning.

Produktionsprocessen. At gøre grundlaget for ananas mindre langstrakt, skæres flasken vandret i to halvdele. Placer bunden af den øverste, fix design bånd. Efter at der i sirlige rækker obkleyte hendes slik. Bølgepapir cut blade aflange og indsætte dem i halsen, således at opnå ananas hale. "Bouquet" er klar.

Indlejrer af slik i hvert fald ikke smide væk på grund af dem kan lave smukke kunsthåndværk af pakkemaskiner fra chokolade.

sommerfugl

For sin produktion brug for indpakning af en chokolade bar, saks, lineal, lim. Skær to identiske firkant 12 * 9 og * 21 striber 1,5 cm. Rektangler foldning "harmonika" diagonalt. Strip langs svinget at opnå en smal "bånd", og derefter i midten. Snurre rundt enderne ind mod midten - det vil være antennerne af sommerfuglen. Vi begynder at samle håndværk. Tråd fastgørelse af emner i midten. Sommerfuglen er klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.