HobbyHåndarbejde

Hvad kan du gøre håndværk med deres hænder ud slikpapir? Tips til voksne og børn

Hvert sommerhus er en masse pakkemaskiner fra slik. Den enkleste - tage det og smide dem i skraldespanden. Men du behøver ikke gøre det. Vi tilbyder dig at huske min barndom, når indpakning ud af slik bliver en stor materiale til kreativitet. Programmer, bogmærker til bøger, origami - det er, hvad vi hver især gjorde en af wraps. I denne artikel vil vi tale om, hvad artikler fra slikpapir kan laves med dine egne hænder. Inddrag den kreative proces med deres børn. De vil helt sikkert nyde "omdanne" almindelige candy wrapper i de oprindelige artikler. Men, faktisk, og ideer. Undersøgelse dem, inspirere og håndarbejde med glæde!

Nøglering slik papirer - hurtigt og nemt! Den forberedende fase

Artikler lavet af slikpapir i form af en suspension kunne være en ægte perle af en mobiltelefon, nøglering, håndtaske eller skoletaske. Det ser mærkeligt, men meget elegant og originalt.

Til arbejde blev fremstillet som følger:

  • slikpapir;
  • Smelter eller lim;
  • linje;
  • træspyd;
  • Papirvarer kniv;
  • blyant eller pen.

Sceneoptræden af genstande af slikpapir i form af en nøglering: instruktion

Udvid og tilpasse alle indpakning. Planlægge dem båndbredde på 1-1,5 cm. Skær indpakningsmaterialet på linjerne. Fold hver strimmel i halve på langs. På et træ spyd wrap papir præforme, anvende lim på det. Ingen grund til at smøre dem hele overfladen af indpakningen. Er det tilstrækkeligt at dryppe lim fra tid til anden. Således lægger de andre bands, mens cirklen ikke vil være den ønskede størrelse. Dernæst fjerner spyddene med god stick tip til mindste detalje. Dette produkt er allerede i sig selv kan være en suspension. Du skal bare til tråd gennem det centrale hul i det dekorative blonder eller særlige beslag. Men meget mere interessant at ligne artefakter fra slikpapir, der består af flere sådanne ringe i forskellige størrelser. For eksempel tre cirkler, indbyrdes forbundne i serie, kan suspensionen være i form af en snemand. Og hvis flere sådanne segl elementer omkring det viser brelochek-blomstrede. Pofantaziruet sig selv og bede børnene at gøre, er du sikker på at komme op med en masse interessante figurer af ringene.

Pynt lavet af slikpapir - næsten en designer ting!

Vi fortsætter med at lære at udføre håndværk fra indpakning. Med deres hænder, kan du gøre originale armbånd og halskæder lavet af dette materiale. Denne idé vil elske din datter-flagdug. En sådan smykker hun kan bære mig selv, at give sine venner og, selvfølgelig, dekorere det deres foretrukne dukker. At imødekomme dette behov produktfraktionerne pakkemaskiner fra slik (folie eller papir) og tøjklemme. Armbånd produktionsteknologi, se den følgende beskrivelse.

Armbånd - smukke håndværk fra indpakninger. Master klasse om at gøre

Hver indpakning og fold i fire align sammen. Bredden af den resulterende strimmel bør være ca. 1 centimeter. Det er vigtigt at have den samme størrelse alle elementer. Nu fold strimlen i halve. Sådanne emner er lavet af alle pakkemaskiner. Endvidere ét stykke indsætte den anden, således at den resulterende figur ligner bogstavet "T". Kanten af det øvre element vinkelret bøje sig ned og sidelæns. bøjninger rum bør falde sammen med den nedre bar del. Sluk for produktet, og vedlægge en tøjklemme. I den dannede løkke indsætte et andet omslag og piskning det med den samme måde som den første. Som et resultat, vil du har fået en krøllet strimmel. Når produktet når den ønskede størrelse, idet enderne af tråden i den første del af den sidste sløjfe og bøje dem udad. For at være sikker, kan du holde dem sammen ved hjælp af en hæftemaskine eller lim.

Sådanne genstande lavet af slikpapir kan være et helt sæt: armbånd, halskæde og øreringe. Før i tiden bliver nødt til at indsætte de rigtige beslag.

Sommerfugle og blomster af pakkemaskiner - lyse indretning børneværelse

Blot et par minutter fra indpakningsmaterialet kan gøres fremragende interiør boligindretning i form af figurer af sommerfugle. For sin produktion, men lyse pakkemaskiner fra under slik, skal du bruge et lille stykke tyndt bånd eller tape og snor.

Blankt papir fold "harmonika". At gøre dette vil starte fra hjørnet af slikpapir. Bredden af et skridt må ikke være mere end fire millimeter. For at udføre en sommerfugl lave to sådanne emner. Forbind disse dele med hinanden i midten, deres bonding tape. "Wings" blidt flade. De tips ikke skære tapen, de ligner antenner af sommerfuglen. Træk tråden under båndet og finde hænge fra loftet eller lysekrone.

Af samme grund, kan du udfylde produktet i form af blomster, sammenkoblet med tre eller fire dele.

Vi håber, at de oplysninger og fotos bestemt i denne artikel vil inspirere dig til noget at gøre interessante håndværk fra slikpapir med hænderne. Opret skønhed af de mest almindelige materialer, føle en rigtig tryllekunstner!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.