FormationUngdomsuddannelse og skoler

"Redskaber" - hvad er det? Hvor det er relevant, og hvorfor?

Ordet kom ind i vores sprog fra italiensk. Redskaber - hvad er det? Falske objekter til teater repræsentationer, modeller, der bruges i den scene i stedet for den nuværende.

anvendelse af

Rekvisitter har en bred vifte af anvendelser. I teatret, er der flere former for crappy job.

  1. Dekoration.
  2. Møbler.
  3. Rekvisitter.
  4. Kostumer.
  5. Dekorationer.

Dekoration - en kunstig verden for handling: vægge, søjler, trapper til scenen. Alt dette dekoreret og stiliseret under en vis æra og sted. For eksempel, vægge og loftet under slottets sale eller sten middelalderlige borge, rækværk "gyldne" eller krøllede "smedet" mønstre.

Møbler: isgotavlivayutsya borde, stole, lænestole, sofaer under tidsperioden og behovet for at spille. For eksempel trone kongen eller de venetianske stole. Kostumer har crappy fundament i hovedbeklædninger, slut (usædvanlige knapper, spænder), sko. For eksempel, horn Silver Hoof, konge krone, malede støvler Santa Claus.

Den mest udbredte anvendelse i teatret har de nødvendige rekvisitter. Hvad er det - alle små husholdningsartikler, der bruges under præsentationen. Køkkenudstyr, mad (kager, frugt, ristet vildsvin), våben. Alle pynt på skuespillerne - det er en falsk.

Materialer og produktion

Alle materialer er angivet umuligt for rekvisitter. Arbejdet er næsten alt, hvad der er i stand til kunstnerens fantasi. Men det kan betragtes som den vigtigste papir, klud, skum og gips. Med hjælp af lim og maling skabe nogen gipsafstøbning. Sådanne elementer er lettere i vægt, hurtigt repareret, selvfølgelig, billigere end den ægte vare, men på samme tid er udtryksfulde genkendelige former. Små detaljer, usynlig tilskuer og ikke arbejder på tidspunktet for indgivelsen kan ikke afspilles.

Den grundlæggende metode til fremstilling anses rekvisitter fra papmache rekvisitter. Hvad er det? Dummy af flere lag af papir, imprægneret med lim eller pasta. For at foretage sådanne rekvisitter er normalt tages for grundlaget for dette emne. For eksempel vasen først limet dusin lag af papir, tørret, skåret i to halvdele, tegne det vigtigste, limet eller syet op, dokleivayut papir eller klud og maling.

Opret en falsk element kan være et enkelt materiale eller en kompleks kombination. Limet over skum produkter fremstillet af stof; gips og plast - den perfekte kombination for statuer og søjler. Træ finer eller rækværk er normalt dekoreret støbninger af blødgjort pap.

historie

Redskaber dukkede op i de dage i de første teaterforestillinger i det antikke Grækenland. Skuespillere portrætteret guder og helte med crappy sværd, skjolde og buer. De italienske komedie produktioner vundet udbredt der og fik sit navn, som kom til os.

Til dato, brug af falske store. De anvendes i reklame og design festivaler. Der er rekvisitter til fotooptagelser og derhjemme. Videokamera efterligninger ofte sat på steder, hvor der kan forekomme lovovertrædelse eller tyveri. Denne teknik afskrækker kriminelle og besparelser for organisationen. Under Anden skabt verdenskrig en falsk lagre af våben og udstyr til at bedrage fjenden.

Beskæftigelse - ejendom mester

Under den sovjetiske æra i teater gymnasier det blev undervist var en særskilt disciplin og profession. I dag teatralske rekvisitter - det er en del af pensum af kunstnere. De store teatre alle sutter frembringer en særskilt workshop, provins, kombineret han med kunstnerisk og mellemstation del eller snedkerværksted.

De mest succesfulde eksempler på naturskønne falske kunst udstillet på museer, der gør det muligt for seeren at se i nærheden af "store bedrag", og backstage. Redskaber: Hvad er det? En fuldt udbygget partner af de skuespillere og instruktører. Ikke alle på scenen rekvisitter, virkelige objekter er også til stede på scenen. Men de er normalt behandles til fuldstændigheden af det kunstneriske billede, fremhæve lysstyrke og nærhed til meddelelsen af temaet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.