Kunst og underholdningMusik

Amerikansk sanger - indehavere af den "gyldne stemme"

Alle har deres egen musiksmag. Genrer i kunsten en masse, og i hver af dem er der et utal af kunstnere. De helbrede vore sjæle, påvirker en nerve, bringe glæde til folket. Det giver os en mulighed for at få glæde af overløb af musikinstrumenter og stemmer af de optrædende. Kreativiteten af amerikansk sanger sneg selv gennem det fjerne. Det er stadig i hukommelsen i mange år og årtier.

liv Musik

Mange sangere ikke bare synge, men de selv er engageret i skabelsen af sange. Komponere musik og poesi, og nogle gange deres værker er på niveau med værker af store digtere og komponister. Mange mennesker anser sig selv for at være fans af talent. Valg af en genre af musik, ental og unik (til din smag) kunstner, at bringe kærlighed til ham gennem hele sit liv.

Ekstravagant Lady Gaga

Den nuværende musikpavillon er unge amerikanske sanger og mange af dem præsenterede deres talent original måde. Ikke alle kan tilstrækkelig vurdering aktuelle talent. Men de har en masse fans. For eksempel er udtryk for talent Lady Gaga kommer meget ekstravagant og til tider chokerende måde. Ikke desto mindre er antallet af fans i de millioner.

I øjeblikket sangerens navn - Stephanie. Hun blev født i 1986, og gennem hele sin barndom og ungdom næret drøm om at blive en berømt person. Aktiv kreativ udvikling og deltagelse i forskellige musik konkurrencer, har bragt længe ventede frugter. Takket være opfordringen til at transmittere have stor popularitet, Stefani vandt den første berømmelse. At være bevidst om verden af musikarrangementer og besøge steder, hvor gå til den berømte amerikanske sanger, absorberes hun oplevelsen holdt entertainere.

Først musikalsk præstation Lady Gaga var debut frigivelse af optegnelser The Fame. Det skete i 2008. Det følgende år albummet med inddragelse af de nye sange blev genoptrykt og blev kendt som The Fame Monster. Den berømte amerikanske magasin i 2009 erklærede sangeren Lady Gaga er blandt de nytilkomne den bedste performer. Da det var den herlighed? I 2010 modtog hun titlen på de bedste resultater af året.

Paris Hilton - den berømte blondine

På listen over "Popular amerikanske sangerinde" er blond og Paris Hilton. Det er ikke kun en berømt sanger, men også en repræsentant for de rigeste Hiltons dynasti, som tilhører et stort netværk af Hilton hoteller. Datoen for hans fødsel hun kalder 1981:e, faktisk - det er 1978. Ungdomsuddannelse på skolen vendte hun sig på en gang. På grund af den hyppige fravær og dårlige resultater pige blev udvist. Men så alligevel jeg forsøgte at få et certifikat.

I 2000 har Paris indgået en kontrakt med en modelbureau. Så var der et par andre virksomheder, der arbejder inden for dette område. I 2002 medvirkede hun i "Nine Lives" film. Paris og hendes ven Nicole tog aktiv del i den realistiske show (2002). Samtidig er det udgivet en selvbiografi det blev anerkendt som en bestseller. All American sanger ivrige efter at blive set, derfor, Paris fortsætter med at handle i film. Hvad kom ud af det? For at deltage i optagelserne af filmen "House of Wax" modtog hun prisen for "Best Scream".

I 2007 Paris i 23 dage, mens i fængsel på grund af gentagne overtrædelser af færdselsreglerne. To år efter, at den har modtaget en præmie for de tvivlsomme resultater i biografen.

Pink - en elsker af kaos

I vores liste over "amerikansk sanger" er en anden meget målbevidst pige. Rigtige navn - Alicia Moore, født i 1979. Glad for musik siden barndommen. At gå i skole var ikke en del af klassen for hende, fordi på grund af forkert karakter af de spørgsmål, som hun spurgte lærerne, det bortvist fra skole.

På grund af den store kærlighed til dans, hun meget tidlig start at besøge underholdning klubber. Samtidig var Alicia glad for musik. Hun skrev teksterne til den vokale præstationer. Hun sang i en gruppe af sin kæreste, der var en amatør.

Grupper arbejdede Pink, meget snart faldt fra hinanden. Det var svært, indtil hun underskrev en betydelig kontrakt i hendes liv. Hendes solokarriere var en succes. Stor sanger tillid skridt bevæger sig op ad karrierestigen. Produceret album ene efter den anden.

Britni SPIRS, Christina Aguilera og andre amerikanske sanger af denne størrelsesorden - det er de optrædende med hvem Pink konkurrerer på lige vilkår, på grund af sin hurtige og særdeles vellykket solokarriere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.