Kunst og underholdningMusik

Hvad er den sang, og hvad er dens værdi?

Det faktum, at en sang skrevet mange ord, men hvordan det påvirker vores krop, hvorfor folk ofte udtrykke deres følelser og følelser gennem det? Hvert land har sin egen kultur, og sangen er det en af de første steder. Det har længe været højt beundrede fortællere og musikere. Deres sange og de kunne tilkalde til slaget, og at danse.

Effekten af musik er manifesteret under prøvelser. Søndag stege i juni 1941 har nazistiske støvler trampet jorden Ukraine og Hviderusland, haste deres tanke til vores hovedstad, fejer væk alt på sin vej i live. Men for at møde dem flyvende sang skrevet V.I.Lebedevym-Calico. Det er et enormt land det begyndte at stige, for at frastøde de tyske angribere. Så hvad er den sang? Det er ikke let at finde et rim og musik af ord. Hver lyd, er hvert ord god sang skjult en reel kraft i stand til at støtte i svære tider og give mere magt til at nå målet. Sangen hjalp soldaterne ved fronten, forestillinger opløftende. Med hende, de gik i kamp og til grunde. Lyrisk sang støttet aftenen ved lejrbålet eller komfur.

Tiden flyver ubønhørligt, skiftende politikker, forsvinder og er født i landet. I hver periode, hvert øjeblik har sin egen sang. Det er umuligt at synge en arie, mens rundt om bålet med en guitar, og også vil se ud af sted folk summende polka ved begravelsen. Det vigtigste element i den moderne verden - stigningen i produktionen. Sangen er også sat i drift, begyndte de at blive vist en masse mere. Internettet har gjort det muligt at fylde det bibliotek, der er virkelig gerne. Det er nok til at bruge søgefunktionen om teksten til den sang eller melodi, som du bare kan synge ind i mikrofonen.

Desværre er folk begyndt at glemme, hvad sang adlyde spabad masse. Nogle gange bare forfærdelige covers, som du ser på skærmen næste stemmeløse "brøleabe" forsøger at udføre noget på scenen. Sangene skal afspejle det aktuelle kultur for folket. Men hvis du lytter til, hvad der bliver hældes på os på tv eller radio-højttalere, selv skræmmende at leve. Moderne popmusik minder om klubbens piger og udsvævende mænd. Har folk virkelig tvunget ud af deres hoveder viden om, hvad der er den sang? Det skal holdes arv af alle mennesker. Så vil vores efterkommere vil kun perler som "chokolade bunny" eller historier om "Red mug"?

Men den kultur af mennesker kan ikke blive ødelagt forbrugsgoder, der sender de fleste medier. Der er klubber og hele organisationen, hvis formål er at bevare den nationale kulturarv. Disse grupper af mennesker bliver undervist og optrådt nationale sange og danse. Lys og livlig eksempel på dette er udførelsen af det nationale forbund "Buranovskiye bedstemødre" i konkurrencen "Eurovision-2012". Og fordi de var i stand til at komme rundt en masse berømte og velkendte konkurrenter. Alt dette tyder på, at styrken af en sang er ikke i tal, men i energi, at det indarbejdet. Gamle folk vidste om det. Deres sange og danse bliver opkrævet en kraftfuld strøm af energi. Forsøg ikke at glemme dit arbejde, som folk ikke er klar over dens historie og kultur, vil være fattig og elendig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.