Hjem og familieTilbehør

Hvordan man vælger en tepotte til te?

For mange af os, teselskab er en iboende del af hverdagen. Men for at drikke i deres fulde aroma og smag, er det nødvendigt at anvende de særlige retter til dens fremstilling. Lad os prøve at forstå, hvordan man vælger en god, praktisk tepotte til te.

volumen

At vælge en tepotte til te med eller uden tryk, skal der tages særligt hensyn til størrelsen af beholderen. Meget afhænger af et antal portioner bør udformes service. Bør gå fra det faktum, at væsken i gryden når bryggede drik skal fylde ca. 2/3 af dens volumen. Top må nødvendigvis være en fri plads på nogle få centimeter, som er nødvendig for at te "ånde".

Den optimale løsning - købe et par elementer i forskellige størrelser. I dette tilfælde, ikke har den ekstra tid forgæves at oversætte svejsning.

materiale

Den klassiske version - en porcelæn tepotte. te kop fyldt fra en beholder, være mere duftende, da materialet varmer hurtigt op, bevarer varme meget godt.

Kvalitet porcelæn te kedler indeholder ikke eksplicit deformation have en ensartet maling, glasur uden skarpe kanter og revner. Nederst skal der være en producent af udskrivning. Tjek kvalitet materiale kan, trykke på det med en blyant. Samtidig skal ringe, klokke-agtig lyd.

Porcelæn tekande te er også god til at fange varme. vælger denne mulighed, vil dog nødt til at ofre visuel appel og styrken af produktet til gavn for billigt. De vigtigste forskelle porcelæn tepotte fra Kina - uigennemsigtig, tykke mure, den samlede skrøbelighed af materialet. Fordelen ved disse produkter udfører nem vedligeholdelse og hurtigttørrende.

Keramik perfekt til brygning grøn, gul og hvid te. Og lave mad i sådanne beholdere er det ønskeligt altid en og samme drik. Da materialet absorberer lugt.

Valg af keramisk tepotte til te, er du nødt til at spørge, hvor godt produktet er brændt (for at opnå den ønskede styrke, at denne procedure er blevet udført mindst tre gange). En indikation af ansøgningen materiale rager naturlige forekomst af lille ler bundrand uden glasur.

Tekande te glas - en særdeles attraktiv mulighed for ethvert køkken indretning. Men en sådan dårlig fælde varmekapacitet. Foruden teglas Overtrækket dannes hurtigt, hvilket reducerer gennemsigtigheden af materialet. Stop stående på produkter med pålidelige metaldele, som ikke udstråler ubehagelige lugte.

Silikone Te kedler til te er egnet til drikke elskende, der ikke ønsker at bruge kedel og foretrækker at tilberede det rigtigt i koppen. De præsenteres i form af elastiske si, lavet af en sikker materiale til sundhed.

form

Den optimale form til tekanden - afrundet. Hætten skal indeholde små huller. Ellers under udarbejdelsen af drikken vil være "choker" og ikke afsløre smag. Dæk bunden bør indgå i en særlig slot, som forhindrer dets tab i processen med aftapning drikken i kopper.

Det er ønskeligt, at tepotte te havde nok lang næse, vinklet på omkring 30-35. Ellers når fuld væskebeholderen vil smitte under indflydelse tøven.

Brugervenlighed

Komfortabel betjening Tekande afhænger i høj grad på den resterende del af produktet. God te har et håndtag, der ligger godt i din hule hånd og aldrig forårsager "bryde ud" håndled med en drik spild. Afbalanceret kapacitet er praktisk selv med en betydelig mængde af flydende påfyldning.

Intern "arrangement"

Picking up tepotten, det er værd at den ekstra tid til at kigge indenfor. Det er ønskeligt, at produktet indeholdt en indbygget si eller filter, der ikke vil tillade teblade i bægeret fra beholderen ved en drikkevare udslippet.

I de senere år i vid udstrækning anvendes glasbeholdere med interne kegler i form af et kontinuerligt si, som faktisk er fyldt med svejsning. Desværre er de fleste sådanne filtre af metal, som fordrejer den smag og aroma af drikkevaren kvalitet.

design

Utvivlsomt, selektion baseret på tepotte fremstilling materiale, mængden og brugervenlighed, er den rigtige løsning. Imidlertid er en vigtig rolle her og æstetik.

Normalt i tilstedeværelse af en smuk retter kogte i hendes te synes at smage bedre. Ja, og se efter din favorit produkt sjovere. Derfor, hvis tepotten ofte efterlades uvaskede i husstanden status, er konstant udsat for påvirkninger, kan det være værd at være opmærksom på et andet design, som er mere af familiens medlemmer har hjerte.

resultat

Ægte gourmeter, der straks føler de mindste nuancer af drikke smag og foretrækker dyre sorter af te, anbefales det at få et helt sæt af porcelæn eller fajance tepotte af forskellige størrelser til alle lejligheder.

Folk bare ikke alt for bevandret i snørklede af te ceremoni eller ikke har tid til at bruge et stort antal af køkkenredskaber, skal begrænse køb af individuelle potter til sort og grøn te.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.