SundhedSyn

Orme i øjnene: Årsager og Diagnose

Parasit læsioner - en ret almindelig problem. Patologiske orme og andre organismer ofte trænge humant væv og dyr. I de fleste tilfælde er de parasitiske i tarmen, men ofte sprede sig til andre organsystemer. Og nogle gange, når de ses i patienter fundet orme i øjnene.

Selvfølgelig er det nødvendigt at sætte sig ind i årsagerne til og symptomerne på forskellige parasitsygdomme, fordi jo før de er diagnosticeret, vil behandlingen foregå nemt og hurtigt. Så i hvilke tilfælde kan resultere i vævet og kan vi se orme i øjnene på manden med det blotte øje? Som parasitterne ind i kroppen, og om det er muligt at beskytte sig mod sådanne infektioner? Svarene på disse spørgsmål er vigtige for mange patienter står et lignende problem.

Orme i øjnene: fotos og kort information

Som du ved, der er så mange sorter af parasitter. De fleste af dem efter indtastning den menneskelige krop at bosætte sig i tarmen. Men disse organismer formere sig meget hurtigt, hvilket betyder, at æg og larver ofte migrere til andre organer, såsom lever, lunge, epitelvæv huden. Nogle gange, når undersøgelse af patienten afslørede orme under øjnene - de bor i huden lag, da der er mange små kapillærer, hvorigennem parasitter får nok næringsstoffer.

Umiddelbart er det at sige, at for at se en orm (en parasit eller andet) med det blotte øje kan ikke være - som regel kan de betragtes efter kirurgisk fjernelse.

Klinik sygdom og nogle yderligere oplysninger

Mange patienter er interesseret i spørgsmålet om, hvilken slags orm i øjnene af mennesket kan leve, fordi der er hundredvis af arter af disse parasitter. Der er mange arter, der kan spredes uden for fordøjelseskanalen, men det er muligt at afsætte nogle. Især i medicinsk praksis er det ofte optaget invasion af væv omkring øjnene kæde, ekinokoksygdommen, Opisthorchis, spolorm.

Det siges, at huden i det område af visuelle organer - ikke den "foretrukne" sted for bolig parasitter. Ikke desto mindre, er der nok af blodkarrene og dermed et vigtigt næringsstof. Ormeæg kan falde direkte ind i øjet væv fra miljøet (dette observeres, f.eks fiskere, eftersom den fisk er mellemprodukter eller værter parasitter). På den anden side, kan larverne spredes langs blodbanen. Det skal også siges, at smittekilden kunne være kæledyr - ja, orme i øjnene på hunden er også nogle gange diagnosticeret. Ifølge undersøgelser, de fleste af larverne er ikke i stand til at fuldføre en fuld kursus af udvikling i de periokulære væv og dø. De, der formår at overleve, at fremprovokere en lang kronisk sygdom.

Orme i øjet: symptomer og tegn

Selvfølgelig må vi først beskæftige sig med symptomerne. Tegn på sygdommen er direkte afhængig af graden af angrebets og larver stadier af udvikling. Som regel et par dage efter invasionen kløe og brændende fornemmelse i øjnene. Men disse symptomer forsvinder hurtigt uden at forårsage nogen mistanke og patienten.

Efter et par uger vil du mærke en ændring i hele organismen. Patienter ofte klager over feber, og generel svaghed, og kan påvises, når den ses fra hævede lymfeknuder.

Når i kontrolområdet, ormen begynder at avle og foder, hvilket påvirker slimhinden. Forekomme, og små blødninger - anses for at være et af symptomerne på røde øjne. Orme i væv medføre en allergisk reaktion, som er ledsaget af hævelse, rezyu, smerte, overfølsomhed over for lys.

Ifølge kanten af øjenlåget danner ofte små flager, som, hvis ubehandlet byld - i deres sted er dannet sår, som kan blive en gateway for bakterie- og svampeinfektioner. Patienter med disse parasitangreb lider vedvarende conjunctivitis. Huden omkring øjnene er også ofte dønninger og reddens. Hvis du har disse symptomer, du har brug for at henvende sig til en specialist så hurtigt som muligt.

Cysticercose og dens funktioner

Sygdommen udvikler sig i indtrængningen af kroppen Svinetintebændelormen. Denne lille flade orme, kroppen længde er sjældent mere end 2-3 mm. Den larve af parasitten kommer ind normalt kroppen på grund af uvaskede hænder eller bruge snavsede frugt og grøntsager. Under indflydelse af mavens kappe juice larver ødelagt, frigiver tusinder af æg, som sammen med blod fordelt på hele kroppen.

Trods det faktum, at de fleste af de æg, der er knyttet til nervesystemet, nogle af dem trænge ind i muskler og øjne. Disse orme lever i glasagtig øje væv. Symptomer, ved den måde, er meget karakteristisk. Patienter, der lider conjunctivitis, uveitis og retinitis. Hvis ubehandlet, alvorlige komplikationer er mulig op til atrofi af øjeæblet.

øjensygdom på baggrund af opisthorchiasis

Opistorhozom kaldte sygdomme der er associeret med indtagelse af leverikter. Denne lille rundorm, hoved og underliv, som er udstyret med specielle sugekopper. De mellemliggende værter parasitten er bløddyr og fisk, hvorefter larverne kan ind i menneskekroppen og store dyr.

Ikter hit årehinden, som er ledsaget af uveitis, chorioretinitis, keratitis. Ofte på baggrund af angreb udvikler betændelse i synsnerven, hvilket er meget farligt.

Oftalmomiaz: sygdomskarakteristika

Sygdommen er forbundet med invasion af væv i øjet fluelarver. Det siges, at larverne sjældent udvikle netop i humane væv, derfor har tendens til at dø temmelig hurtigt. Ikke desto mindre kan udviklingen af insektlarver forårsage alvorlige konsekvenser og påvirke synet.

Ved indførelse æggene i vævet (sædvanligvis øjenlågene) er dannet af en bule, der ligner bylder. Huden i denne placering svulmer og bliver rød, og med udviklingen af sygdommen inden for det dannede fast knude. Symptomer omfatter allergiske reaktioner og conjunctivitis. Hvis personen passerer den fulde udvikling af væv, kan patienter føler bevægelsen af larver under huden, og nogle gange endda se ham i spejlet.

Hydatid sygdom: hvordan sygdommen opstår

Echinococcus - lille parasit, der lever i den menneskelige tarm. Ikke desto mindre, i nogle tilfælde, dens æg med blod spredt over hele kroppen, ofte til det punkt, og for øjet væv. Her Echinococcus former omkring sig selv en slags cyste, inden for hvilken og er de vigtigste stadier i udviklingen af organismen.

Symptomerne afhænger af, hvilken bestemt område afregnes parasit. Undertiden vævene i århundrede kan ses fremkomsten af en tumor - patienter klager over ubehag under blinke og den manglende evne til fuldstændigt at lukke sine øjenlåg. Resultatet er tørre slim- membraner af øjnene, som fører ikke blot til udseendet af ubehag, men også for inflammation og sekundær infektion. Sommetider cyster vokse og lægger pres på øjeæblet.

Eye engagement med filariasis

Dinofilyarioz - ganske sjældent, at vores kanter sygdom. Han udsatte indbyggerne i tropiske områder. Det menes, at filaria larve får under huden på tidspunktet for bid af en myg. Yderligere, begynder at migrere - mikroorganisme per dag under huden overvinder fra 10 til 15 cm.

symptomer er ikke meget udtalt i de tidlige stadier. Nogle mennesker siger, ikke stærk kløe, mens andre notere fremkomsten af små "bums", og fornemmelse af fremmedlegeme. Undertiden parasitten stopper i øjenvæv. Symptomer på infektion forekommer, sædvanligvis hvis larve die - i det subkutane væv eller øjet begynder suppuration og inflammation. Hvis parasitten haft tid til at trænge dybt ind i øjeæblet, er der risiko for totalt tab af øjet.

Diagnosticering af sygdommen: hvad du behøver at foretage en undersøgelse?

Selvfølgelig, i dette tilfælde kræver en grundig diagnose. På baggrund af klager over patientens læge kan foreslå tilstedeværelsen af helminthiske invasion, men komplet undersøgelse er nødvendig for at sætte den endelige diagnose og til at bestemme arten af parasitten.

Efter en fysisk undersøgelse og anamnese det anbefales at patienten læge til at passere på en analyse af afføringsprøver og blodprøver (hvis der er orme i det menneskelige øje, er sandsynligheden er høj, at de lever i andre organsystemer, især fordøjelsessystemet). Udført dermatologisk hud eksamen i de områder, hvor parasitterne angiveligt bebor. Sommetider mikroskopisk undersøgelse af huden vævsprøver hjælper med at opdage larver.

Moderne behandlingsmetoder

Efter omhyggeligt udført diagnostik læge kan gøre en effektiv behandling, da alt afhænger af typen af midlet, tilstanden af patienten, tilstedeværelse af komplikationer og andre sygdomme.

Hvis der blev fundet orme i en persons øjne, den har brug for modtagelse af helminthicide narkotika. Sådanne lægemidler giver næsten øjeblikkelige resultater - parasitter begynder at dø. På den anden side er disse agenter ofte dårligt tolereres af kroppen, så med mulighed for bivirkninger bør acceptere.

Ganske ofte, at patienten har allergi, hvis udseende er forbundet både til aktiviteten af parasitter, og modtagelse af kraftige stoffer. Derfor et regime lægen skal omfatte antihistamin lægemidler. Med intense allergiske reaktioner kan være egnede og hormonelle midler.

Regime komplement antibakterielle midler, som indvirker negativt vitale funktioner orme samtidigt ødelægge patogene bakterier (ofte deres aktivitet forøges ved parasitangreb baggrund).

I de mest alvorlige tilfælde, er kirurgi angivet. Formålet med operationen - fjernelse parasitter, renseservietter fra purulente masserne og genoprette normal strøm lymfe. Proceduren udføres normalt under lokalbedøvelse.

Forebyggende foranstaltninger: hvordan man undgår angreb?

Orme i øjnene, samt i andre dele af kroppen - ubehagelige fænomen. Selvfølgelig, når korrekt udført behandlingsresultatet gunstig sygdom. Ikke desto mindre er meget lettere at undgå infektion end derefter holdt en lang og hård behandling. Eksperter anbefaler at følge enkle regler:

  • Selvfølgelig er det vigtigste middel til forebyggelse er personlig hygiejne. Især det drejer sig om børn, som ikke altid vaske deres hænder før spisning, gnide øjnene med beskidte hænder, i kontakt med legetøj og så videre. D. Worms foran børnene, ifølge statistikken, er diagnosticeret ganske ofte.
  • Som parasitterne ind i kroppen gennem mad, bør du ikke glemme, at før brug frugter og grøntsager bør vaskes grundigt, og kød og fisk - produkter, der kræver passende varmebehandling.
  • Kæledyr er ofte bærere eller mellemliggende værter parasitiske organismer inficerer mennesker og undertiden kan opstå på grund af kontakt, fx en kat eller en hund. Derfor er det vigtigt at overvåge renholdelse af kæledyr og periodisk at give dem forebyggende anthelmintika.
  • Hvis en patient er diagnosticeret parasitisk sygdom, skal helminthicide lægemidler tages ikke kun til ham, men til alle de mennesker, der lever med ham i huset (til forebyggelse).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.