SundhedSyn

Kløende øjenlåg: årsager og behandling. Kløe og skræl låg

Øvre låg tilvejebringer en beskyttende funktion øje. Hvis det klør, er det et tegn på at kroppen af en allergisk reaktion eller går til enhver inflammatorisk proces. Mest inflammatoriske processer forårsage irritation af nerveender, så huden begynder at klø. Der er flere sygdomme, fordi der låget ridset. Disse omfatter:

  1. Forskellige blepharitis.
  2. Stye (årsagerne til og behandling - disse emner vil blive diskuteret nedenfor) kan have forskellige former. For eksempel den indre byg.
  3. Absces.

Lad os tage et nærmere kig på hver af disse sygdomme.

blefaritis

Denne bredt begreb, herunder en lang række sygdomme, der forårsager betændelse i århundrede. Sådanne sygdomme indbefatter allergier, svamp, mavesygdomme, svækkede immunsystem, og andre. Blefaritis har forskellige former lækage. De afhænger af årsagen til inflammation: allergisk, infektiøs (denne type ledsaget af Staphylococcus aureus), arp. Det vigtige punkt er at give rettidig lægehjælp, hvis kløende øjenlåg. I tilfældet, hvor behandlingen ikke er tilvejebragt, låget begynder at blive tykkere, så den er rød. Endvidere er der en delaminering af øvre lag af epidermis omkring vipper. Fra forseglingen begynder at separere den flydende, som har en gul nuance. Der er en følelse af tyngde og intolerance over for lyse dagslys. Da det ramte øjenlåg og huden skrælning, den mindre skader infektionen kan få. Typisk, det sker, når kæmning århundrede. Efter kontakt blepharitis infektion begynder at blive ledsaget af sår, abscesdannelse forekomme, huden begynder at falde bort med øjenvipperne.

allergi

Hvis kløende øjenlåg, så kan det være en indikator for miljøpåvirkningen. Læder århundrede er meget blid og er kendetegnet ved, at det ikke har nok fugt. Derfor, ændringer i temperatur kan tør luft, kulde, varme blive årsager til kløe.

Hvis kløe og skræl låg, så måske de ikke har nok fugt. Også, tynd hud kan nemt blive beskadiget på grund af konstant blinken. Små ridser begynder at kradse. En særlig farlig brod. Et lignende fænomen fører også til det faktum, at kløe og skræl låg. Kæmning kan føre til toppen af den inflammatoriske proces. Faktorer som insektbid, brug makeup, oftalmologiske præparater, kan forårsage allergi. En sådan reaktion er normalt ledsaget af kløe hud, alder, såvel som rødme og hævelse. Når kæmning tumoren kan gå videre til andre områder af ansigtet. Desuden kan allergier påvirke slimhinden i øjet, hvilket fører til conjunctivitis. Med denne røde øjensygdom. Løbende næse og hoste er symptomer på allergi. Du skal vide, at årsagen kan være en kontaktlinse. Hvis du opdager, at kløe og rødme forårsaget disse bestemmelser, skal fjernes og ikke bruge dem så længe ikke vil tillade øjenlæge. Normalt allergi forårsage bløde linser. Deres udtryk er iført to eller tre uger. Også forårsage allergi kan være øjendråber. I dette tilfælde er det nødvendigt at opgive deres anvendelse. Der er flere årsager til allergi hos mennesker. Disse omfatter:

  • arvelighed;
  • kontakt med allergenet;
  • Forår blomstring eller pollen;
  • uld eller andre kæledyr deres isolation, for eksempel spyt;
  • parfumer, deodoranter (de kan være en kilde til allergi);
  • medicin;
  • støv.

Tear person er i stand til at beskytte øjnene mod infektion datakilder. Men når antallet er for stor, kan den ikke klare.

Stye. Årsagerne til og behandlinger

Byg - er pus dannelse i dette århundrede. Det er dannet ved staphylococcus eller på grund af andre bakterier. Typisk, byg forekommer, når svækket immunitet. Desuden kan årsagen til dens opståen være en inflammatorisk proces, som er til stede på andre menneskelige organer. Før du vil byg, kløende øjenlåg. Normalt kløe vises på den øverste udvendige side. forseglingen kan dannes også i hjørnet af øjet. Det er også et tegn på, at der snart vil byg. Yderligere stigninger rød seal, inden i hvilken der er en leder af byg. Hvis dens åbning, vil det flyde pus. Det anbefales ikke at gøre det selv. Skal du kontakte en medicinsk facilitet til at udføre alle de nødvendige procedurer for fjernelse af byg. Med åbningen af tumoren i hjemmet post kan forekomme i øjnene af eventuelle bakterier, der fører til fremkomsten af endnu flere sundhedsproblemer.

Sådan behandler allergi?

Hvis det øverste øjenlåg kløe, først bør se en læge. Da kun den korrekte diagnose, kan ordinere den rigtige behandling, der vil føre til en hurtig genopretning af kroppen. Bemærk, at ubehagelige fornemmelser forekomme i ansigtet. Derfor kan enhver forsinkelse være dårlig udseende. Hvis kløende øjenlåg og formodet allergisk reaktion over for eksterne faktorer, er det nødvendigt at vaske det med vand og ændre det rum, hvor der er en person. Måske, i dette rum er der en stimulus, hvilket er grunden til, at øjenlåget kløe. Det kan være alt, såsom et kæledyr eller stueplante.

Insektbid. Hvad skal man gøre i denne situation?

Med nederlaget af århundredet ved bid af et insekt brug for at drikke antihistamin tabletter. For eksempel, "Suprastin" eller "Tavegil". Til bidstedet bør lægge is. Det er muligt, at en person vil opstå anafylaktisk chok. I dette tilfælde skal du ringe efter en ambulance.

I det tilfælde, hvor der er kløe på grund af tør hud, kan du fugte lågene særlige kosmetik.

Et tegn på allergi er længden af øjenlåget kløe tilstedeværelse. Det er vanskeligt at identificere årsagen og deres egen og til at udelukke det fra brug. Det anbefales derfor at gælde for den behandlende institution, passerer den nødvendige undersøgelse og følge lægens anvisninger og anbefalinger.

Den bedste måde at slippe af allergi er at fjerne kilden til dens opståen. кремы, которые убирают симптомы. Typisk lægen ordinerer en særlig antihistamin cremer, der tager væk symptomerne. Disse værktøjer kan nævnes "Tavegil" "Zyrtec". Også til lindring af symptomer på allergiske reaktioner ordinere øjendråber.

Når tallet er der tegn på sygdom på ethvert trin, er det nødvendigt at udføre sanitære og hygiejniske behandling af de berørte steder. Til dette formål tumoren blev behandlet med antiseptiske.

behandling byg

Byg brænde gennem medicinsk alkohol. I et tilfælde hvor en øjenlåg hit infektion, er det nødvendigt at anvende antibakterielle midler. Disse omfatter særlige dråber og salver. Også bruge begrave øjne "Albucidum".

behandling af blepharitis

Til behandling af blepharitis anvende salver indeholdende kortikosteroider. Desuden kan yderligere behandling skal tildeles. Det bør erindres, at et vigtigt aspekt i behandlingen af kløe i århundrede er det præcis diagnose af årsagen til denne sygdom. Hvorvidt det nedre øjenlåg kløe, eller øvre, vigtigste -Sæt hvorfor dette sker.

Ved undersøgelse, patientens læge vil sandsynligvis straks fastslå årsagen til dette fænomen. Men det er nødvendigt at gå tildelte test for at være sikker på nøjagtigheden af diagnosen. Det er nødvendigt at fjerne de sygdomme, der ikke forårsager kløe. Det bør erindres, at forstyrrelse af andre systemer eller organer kan forårsage rødme og kløe på øjenlåget. For eksempel kan øjenlågene blive betændt pancreatitis.

anbefalinger

For at udelukke alle disse sygdomme bør være opmærksomme på det arbejde af organismen. Først og fremmest, at observere hygiejne. Den første optræden af øjenlåget kløe tørre det af med antiseptiske. Denne handling vil hjælpe med at lindre kløe. Følges nøje for at se, om der er rødme eller segl. Hvis der observeres forseglingen, så det er nødvendigt at foretage en læge for han har udpeget den nødvendige undersøgelse.

Mennesker, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner til at blomstre, er det nødvendigt på nuværende tidspunkt at begrænse dig selv til at gå ud, og i tilfælde af øjet rødme og kløe at tage stoffer, at de udpegede en læge.

traditionelle metoder

Ud over traditionel medicin kan bruges folkemusik retsmidler. Forskellige urter hjælpe med kartet århundrede. Det er velkendt, at kamille og calendula godt reducere inflammation. Det anbefales derfor at brygge data afgifter og gned sine øjne.

Denne procedure bør ske flere gange ved hjælp af en vatrondel. Eye Tør følger udefra hjørne til indersiden. Den positive effekt i bekæmpelsen af inflammation afgifter vil vejbred og kornblomst. De mest overkommelige midler til at reducere inflammation og kløe i øjet er med te. Du kan brygge te poser det og gøre lotion til øjet. I disse behandlinger ikke har nogen kontraindikationer. Derfor kan de anvendes sikkert for børn.

Endelig en lille

Nu forstår jeg hvorfor kløende øjenlåg, de grunde, vi har listet. Artiklen er blevet navngivet sygdom, der kan manifestere sig på en lignende måde. Det er muligt, kløe i øjenlåget kan forårsage allergi. Artiklen anbefalinger til behandling af en sygdom, blev givet. Men stadig værd at vise problemet med lægen, at han havde den nødvendige forskning og præcist at diagnosticere og ordinere passende behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.