SundhedSyn

Funklende øjne

Der er ikke sådan person, der mindst én gang i sit liv ikke syntes flimmer i hans øjne. Hvis dette sker sjældent grund til at se en læge der. Hvis du er bekymret for flimmer tit skal slå alarm i hendes øjne. Dette kan være den første klokke forestående sygdom. Hvorfor er der "myg" i øjnene? Dette kan være en indikation af højt eller lavt blodtryk, vitaminmangel, cerebrovaskulære uheld og andre strømafbrydelser og "flyvende myg." - dette kan ske efter lider en øjenskade eller traumatisk hjerneskade.

Fra tid til anden et glimt i øjet kan forekomme, når neuro-psykologiske, følelsesmæssige og fysiske overbelastning, skarpe fagter, stress på organer vision. De samme symptomer kan forekomme hos rygere og alkoholmisbrugere mennesker. Hvis blænding sjældent er forstyrret i deres øjne, og når en hurtig aflevering, intet galt med det.

Hyppig forekomst af fluer for øjnene kan indikere en forestående blødning eller brud på nethinden. Og hvis pludselig alt før du spredt ud, se og forebygge pludselige udbrud faste pletter, har hårdt henvises til en specialist, da dette er de første tegn på nethindeløsning. Denne nethindeløsning kan føre til blindhed mand. Symptomerne ligner sygdommen kan også indsnævre gennemgang af "sorte flager" eller "sværm af midges" foran hans øjne.

Glimt i øjnene kan være forårsaget af osteochondrose af det cervikale område af rygsøjlen. Hvis spinal arterier forstyrres naturlig cirkulation, og søger gennem den normale forsyning af ilt til hjernen, hvilket fører til fremkomsten af blænding og synshandicap.

Myg i øjnene kan være under stærk forgiftning når toksiner ondt og skader på nervesystemet af synsnerven.

Flimrende for øjnene vises i dekompenseret diabetes, hvilket signalerer en forværrede situation, hvor ikke kun påvirker karrene i hjernen, men også nethinden.

Akut intern blødning kan også resultere i fluer for øjnene, mens dette kan være den eneste indikation af en sådan blødning.

Hvis en person har anæmi, det dramatisk reducerer niveauet af røde blodlegemer og hæmoglobin. På grund af sådan et kraftigt fald i iltmangel dannes i vævet er afbrudt og metabolisme blodmængde. I anæmi, den person i øjnene flimmer er næsten konstant og fører til forringelse af synet.

Yderligere sygdomme, som kan være et symptom på flimmer i øjnene er uveitis, inflammatorisk proces, der involverer hvide blodlegemer isoleret fra choroid ciliære legeme, iris, eller øjenvæv. Også det forårsager blænding i øjnene af øget intrakranielt tryk, klemme Kar halshvirvelsøjlen, og endda migræne.

Med en stor overspænding fartøjer i mennesker er en overtrædelse af udvekslingen blod mellem kapillærer og væv. Som et resultat, en person falder hypertensiv krise. En af dens symptomer er flimrende og myg foran dine øjne, fordi nethinden er meget følsom over for højt blodtryk i karrene.

Hvis en person hypotension, kan det også føre til flimrende prikker for øjnene. Skibe og sent nok til at fyldes med blod, fra at blodtrykket falder til et kritisk niveau, hvilket igen fører til en bred vifte af synshandicap: blackouts, blænding, forsnævring gennemgang, svømning plet i øjnene, etc.

I graviditeten, kan forekomsten af flimmer i øjnene tegn på udvikling af eklampsi - en tilstand er ekstremt farligt for både den gravide kvinde og hendes barn.

Når alle de ovennævnte egenskaber skal henvises til øjenlæge for at foretage en grundig undersøgelse og passende behandling.

Hvis hyppigheden af forekomsten af mitter i øjnene er sjælden (staten efter søvn, en flash af lys, etc.), så fortvivl ikke. Du er sundt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.