SundhedStomatologi

Boston Institut for Æstetiske Dentistry (Moskva, Michurinsk prospekt). Omfattende tandbehandling

Boston Institut for Æstetiske Tandpleje er i toppen af de bedste tandklinikker i Moskva. Hvad han tjente sådan popularitet blandt patienterne?

Lidt historie

Stifter og formand for Boston Institute Konstantin Ronkin fik sin første tand uddannelse i St. Petersborg i 1980, og derefter fortsatte sin aktivitet i USA, fortsatte med at studere, og derefter åbnede sin egen klinik og institut, der kom til den russiske tandlægeuddannelse. Senere kom den idé at åbne institutionen i Rusland, som ikke kun forbedret deres kvalifikationer tandlæger, men også rådgive patienten. Snart blev de så meget, at grundlæggerne af instituttet besluttet at åbne en klinik ligner sin amerikanske DreamSmileDental, som indtager en førende position i Boston.

Klinikken er unik i sin tilgang til patientpleje, ikke kun om hans tænder, men også generelle sundhed. Indstillingen er så afslappende, at en patient kommer her, glemmer om kommende medicinske procedurer med tænderne. Men den største stolthed klinikken - højt uddannede specialister, som er klar til at udføre på højeste niveau, selv de mest komplekse arbejde. Instituttet tilbyder en omfattende tandbehandling, som omfatter alle mulige metoder til i dag.

protese

Listen over basale tandlægeydelser, som Boston Institut for Æstetiske Dentistry prale, omfatter dental proteser med moderne metoder. Det tandproteser:

 • Akryl - den mest almindelige type af protese hos ældre befolkningsgrupper, såvel som den mest overkommelige.
 • Nylon - dyrere, men lavet af mere avanceret materiale, fleksibel, men stærk udseende naturligt.
 • Lås - tandproteser med metal base, i klinikken er kun lavet af avancerede materialer og solid konstruktion.

Og, selvfølgelig, faste restaureringer :

 • Keramiske kroner - giver et æstetisk udseende.
 • Kroner af zirconia påvirke dens naturlighed grundet fine materialer.
 • Cermets - kombinerer holdbarhed og skønhed.
 • Broer - én til at erstatte de fire manglende tænder i træk.
 • Implantation - en pålidelig måde at erstatte manglende tænder.
 • Tabs - en værdig alternativ til fyldninger.

hygiejne

Boston Institute (Michurinsk prospekt i Moskva), og eksperter mener, at enhver respekt klinik bør levere tjenester til mundhygiejne. Hvad er betydningen af tandplejer? Efter alt, hver dag manden selv overvåger rengøringen af dine tænder med en pensel og pasta. Det er bevist, at dette ikke er tilstrækkeligt til fuldstændig oprensning, 40% af bakterier og plak forblive i mundhulen og provokere udviklingen af caries, plak og andre beslægtede sygdomme. I dag, derfor mange patienter gennemgå tandklinikker hygiejnisk udrensning procedure, som er billigere end at behandle caries. Desuden giver det en stor æstetisk effekt, tænderne ser hvidere og meget velholdt, og den naturlige deres udseende selv forårsager mange til at opgive kridtning.

Pædiatrisk tandpleje

Boston Institut for Æstetiske tandpleje ikke forsømme, og børn. Den vigtigste opgave i at arbejde med unge patienter - bid korrektion. Hvis der er et sådant behov, bør forældre bringe deres barn til klinikken, før de fylder fem, indtil han brød ud blivende tænder. Hvorfor børn har malocclusion? Dette kan skyldes en genetisk disposition, samt en større rolle ved valget af brystvorten og sutteflasker (det er bedre at vælge tandregulering) og varigheden af deres ansøgning spilles (bedre at give dem op til et år).

Til behandling i klinikken bruge forskellige flytbare plader anvendes strengt for individuelle indikationer (med flappen for sprogløsninger logopedicheskikh problemer ekspansion tandsæt og andre). Brugt funktionelle ortodontiske apparater til at justere driften af kæbemusklerne og eliminere presset fra kinder, tunge, læber på udviklingslandene tænder. Måske brugen af moderne bløde mønstre træner og LM-aktivatorer. For ældre børn (10-12 år), indstilling af beslagene.

tandimplantater

Implantationen udføres med fuld fravær af tanden ved indføring i gummiet og kæbeknogle og implantat metal fastgørelse det kunstige krone. Implantatet yderligere rod i knogler, tænder blevet ligesom familie. Denne metode anvendes, og når fuldstændigt tab af det samlede sæt af tænder. I modsætning til proteser, har disse ikke forårsage nogen ubehag at bære ikke kræver særlig pleje og kan vare hele en persons liv. Det eneste skræmmende faktor af patienten - en lang og smertefuld operation indførelsen af implantater i hver tand godt.

Heldigvis er en ny metode til installation af denne slags proteser - alt-på-4. Det kræver kun installation af fire implantater, hvorpå der er monteret hele strukturen med kunstige tænder. Typisk er dental implantation kirurgi udføres under anvendelse af lokalbedøvelse. Boston Institut for Æstetiske tandpleje tilbyder brug af generel anæstesi til særlige lejligheder. Dette gælder for folk med allergi over for anæstesi, stærk brækmiddel refleks, nervesystem uorden og psykisk sygdom, og om nødvendigt en større kirurgisk indgreb (knogle transplantation enhed). Plastikoperationer gennemføres med en mangel på knoglevæv og behovet for at bygge. For at gendanne den til siderne af lift procedure brug sinus.

malocclusion

For voksne patienter, Boston Institut (Michurinsk prospekt), som ønsker at rette bid, den hurtigste og mest effektive måde - orthognathic kirurgi. Det giver dig mulighed for at foretage de nødvendige manipulationer - korrektion længde kæbe, sætte den til den ønskede position, ændringen i størrelsen af hagen. Resultatet er en korrektion af malocclusion og ansigts symmetri, og dermed forbedrer patientens udseende.

Modstandere af et sådant radikal metode kan bruge parenteser, der tilbydes her i et stort område afhængigt af de enkelte aflæsninger:

 • bezligaturnye,
 • keramik,
 • flersprogede,
 • metal,
 • plast,
 • safir.

Hvis det er nødvendigt at anvende hætter og aligners.

forskning

Korrekt diagnosticering af sygdommen - nøglen til en vellykket behandling. I tandplejen, kan ikke undvære moderne hardware forskning, som giver dig mulighed for at se det fulde billede af sygdommen. Boston Institut for Æstetiske Dentistry (Moskva) benytter sådanne forskningsmetoder:

 • X-ray. Det giver et indblik i det område, utilgængelige for øjet. Uden det, ingen betjening. I modsætning til hvad mange tror, en X-ray er ufarlig for mennesker, er andelen af strålingen er ubetydelig, og har ingen effekt på kroppen.
 • Panorama skud. Det giver os mulighed for at estimere det fulde omfang af sygdommen, i nogle tilfælde er den eneste måde at sætte den korrekte diagnose.
 • tand billede i 3D. Den mest moderne metode - computertomografi, giver et fuldstændigt billede af tilstanden af kæberne.
 • Telerentgenogramma.

tyggegummi behandling

Boston Institut for Æstetiske tandpleje tyggegummi kirurgi bærer dem med stor professionalisme. Disse omfatter:

 • Vestibuloplastika. Delaminering mundslimhinden del og fastgøre den på en ny placering. Det anvendes til behandling af tandkød repression (reduktion blødt væv på grund af overdreven spænding mellem deres tænder og den indre overflade af kinderne). Denne patologi kan føre til tab af tænder.
 • Gingivectomy. Anvendes i patologisk Pumping gingival papilla dannelsen af gummier, deres deformation, for at forbedre mundhygiejne, æstetisk udseende, behandling af fremskreden paradentose, tandkødsbetændelse. Excision udført gingival væg af periodontale lomme.
 • Fiksering. En forbindelse med tænderne via bussen for at eliminere deres mobilitet (på grund af periodontale sygdomme eller andet) og til sikring af ortodontiske operationer.

tandpleje

Ved behandling af caries, parodontose, pulpitis hjælpe Boston Institut for Æstetiske Dentistry, der gennemgår taler for sig selv. Klinik tilbyder tjenester til remineralisering af tænder - styrkelse af emalje mineralske bestanddele, hvilket øger styrken og sygdomsresistens. Det fungerer som en forebyggende foranstaltning. Før behandling udføres en grundig diagnose af sygdommen, analyser undersøgelsen vælges individuelt. Om nødvendigt behandlingen udføres under generel anæstesi eller under sedation (halvsøvne tilstand, bevare patientens evne til at besvare lægens spørgsmål, anvendes sammen med en lokalbedøvelse).

kirurgi

På trods af brugen af moderne teknologi i tandplejen og smertefri procedure, mange mennesker er bange for at gå til hospitalet, ignorerer udviklingen af sygdommen. Som et resultat bliver tanden ødelagt i en sådan grad, at den eneste mulige bliver dens fjernelse. En anden indikation for kirurgi - cyste. Moderne metoder giver mulighed for dets fjernelse, samtidig med at tanden. Kirurgi på Boston Instituttet udfører højt kvalificerede kirurger, samt med deltagelse og under tilsyn af fagfolk såsom en tandlæge, læge, specialtandlæge, så resultatet er fejlfri.

Kosmetisk tandpleje

Det vigtigste stolthed Boston Clinic - dental æstetisk transformation. Dette er fremtiden for tandpleje, baseret på de nyeste tendenser og forskning. Populære finér dag er repræsenteret ved flere arter:

 • Hollywood finér. Det er en meget tynd porcelæn skaller, der kræver minimal forberedelse af tanden. De er knyttet til forsiden af tanden med en speciel lim.
 • Keramisk. Plader af keramisk halv millimeter tyk hjælp korrigere uregelmæssigheder i tænderne, farve og andre grimme pletter.
 • Composite. De anvendes i simple tilfælde, såsom chipping. Når du bruger hele overfladen af tanden ikke giver en naturlig effekt.

Desuden har klinikken succes anvendt længe kendte laser kridtning, kemiske og moderne endootbelivanie (i-boring).

Boston Institut for æstetisk tandpleje pris er hensigtsmæssigt at deres status (præmie), udgifter til ydelser beregnes individuelt for hver patient, under hensyntagen til de komplekse procedurer, der er nødvendige en bestemt person. Høring af den amerikanske tandlæge i klinikken koster fra 10000 rubler, idet russisk specialist - fra 4500 rubler. Efter en undersøgelse lægen afgør behovet for patientens tjenester.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.