SundhedStomatologi

Seler Dimon - en moderne konsolsystem

Perfekt afstemt tænder og et hvidt smil giver en følelse af selvtillid, øge selvværd og bidrage til succes i arbejde og privatliv. I sidste ende - det er moderne og stilfuld!

Få mennesker kan prale en perfekt lige tænder, men fortvivl ikke. Selv hvis et barn eller anden grund du ikke justeret tandsæt, moderne teknologier og teknikker i tandplejen hjælp. Korrekt behandling på specialtandlæge vil udføre korrektionen ved at vælge den mest velegnede værktøj.

Den mest populære i dag er de seler. Der er flere varianter af dem, men en reel revolution i dental korrektion seler lavet Dimon. De blev opkaldt til ære for sit ophav, en specialtandlæge fra Amerika, Dwight Damon. De tillader dig at blidt og behageligt at udføre korrektion af tandsæt uden truslen af remission (undertiden tænder en tendens til at vende tilbage til sin oprindelige tilstand).

Feature beslag systemer er, at de skal bære i lang tid og i konstant kontakt med din læge. For at gøre livet lettere for patienterne, reducere den tid iført seler og gøre dem så diskret som muligt og æstetisk, blev skabt seler Dimon. Innovative tilgang lov til at slippe af med sådanne konstruktionsdetaljer, som ligaturer (metal hæfteklammer) og elastikker. Intelligent bezligaturnye eller seler er udformet som clips eller klemmer.

Lineal seler Diamon konstant ekspanderende og omfatter flere systemer. Separat, er det værd at bemærke, seler Dimon 3. Gennem brug af ultra-lavt strømforbrug, dette system forenkler livet af patienten under behandlingen og er velegnet til folk med en høj følsomhed tærskel. Skønnes mest økonomiske keramiske parentes Daimon Daimon og Q 3 og mest æstetisk anerkendt Clear Daimon system.

Dimon seler kan installeres startende i en alder af tolv, altså kun, når ændringen af mælketænder. Hvor længe skal jeg bære seler? Behandlingens varighed er forskellige, i hvert tilfælde bestemmes af en læge, men statistisk Daimon seler er 14 til 18 måneder, og at 25-40 procent mindre end når der bærer en konventionel klassisk seler.

Dimon konsolsystem har en række andre fordele. Højst reduceret påvirkning af mundslimhinden, reducerer antallet af besøg på den behandlende specialtandlæge til en gang hver 2 til 2,5 måneder kan behandlingen udføres til teenagere, og folk modnes og ældre, i de fleste tilfælde ikke kræver fjernelse af sunde tænder .

Men selv med sådan en skånsom behandling af kurset, bliver nødt til at følge de anbefalinger om ernæring og tandpleje. Efter seler i mundhulen er en yderligere faktor til formering af skadelige bakterier og dannelsen af dental plak og sten. På grund af vanskeligheden med at rense risikoen for karies øges væsentligt. Det er nødvendigt at købe en særlig hygiejne: tandbørste og tandpasta. Udeluk fra kosten af faste genstande såsom frø, nødder, kiks, osv Maksimal grænse modtagelse af produkter klæber til tandemaljen.

Følg lægens ordrer, og du begynder at smile med glæde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.