Selv-dyrkningAfhængighed

Narkotikaforebyggelse

Hvordan skal man behandle med stofmisbrug? Dette spørgsmål er interesseret i det moderne samfund, som distribution og brug af narkotika - et globalt problem, som påvirker snesevis af store, økonomisk udviklede lande. Desværre er hvert år af narkomaner bliver mere og mere. I dag er der mere end 20 typer af narkotika, hvoraf de fleste er forbudt i Rusland og andre lande i verden.

Hvordan at slippe af stofmisbrug, er det meget svært at sige. Trods udbredelsen af narkotika forbud mod strafansvar for handel med disse stoffer, er antallet af narkomaner stigende i aritmetisk progression. Omkring 30 millioner mennesker verden over bruger narkotika, hvoraf de fleste - mennesker i alderen 15-20 år. Der er behov for Bekæmpelsen af dette fænomen, og forebyggelse af narkotikamisbrug bør begynde i barndommen.

Skole - et sted, hvor de skal finde sted: forebyggende arbejde til bekæmpelse af narkotikamisbrug, propaganda af sund livsstil, skabelse af normale psykologiske forhold. At arbejde med vanskelige teenagere, som er i risiko bør inddrages psykologer, socialrådgivere.

Forebyggelse af stofmisbrug i skolen skal have en individuel orientering, som hver teenager har de personlige egenskaber, erfaringer, problemer, interesser og holdninger. Lærere med stor erfaring i at arbejde med børn, bør præcisere årsagerne til stofmisbrug, tale om symptomerne på sygdommen, om de mulige konsekvenser, der opstår efter indtagelse af stimulerende stoffer. Du kan ikke omgå partiet og typer narkotika , der er mest udbredt i den underjordiske forretning. Det er bedre, hvis barnet lærer om det fra mundingen af en professionel lærer eller psykolog end straks forsøge at "smag" Ecstasy eller LSD.

Forebyggelse af narkotikamisbrug skal have et klart pædagogisk koncept. For det første skal du få primære oplysninger om holdningen hos teenagere til narkotika. Dette vil gøre det muligt for koncernen at differentiere i undergrupper tilbøjelige og ikke tilbøjelige til brug af psykofarmaka. Få de oplysninger, du kan, efter at have testet med eleverne. Hvis du får svar som "Jeg ville have prøvet stoffer, så for ikke at skille sig ud blandt deres jævnaldrende," det er nødvendigt at "slå alarm", og at træffe sådanne studerende under særlig kontrol.

For det andet bør klasselæreren lære deres børn at sikre, at de kan forsvare deres meninger i samfundet, de har deres egne synspunkter om livet og ikke bange for at ligne hvide krager blandt venner og kammerater. Dette mål vil hjælpe børnene til at overvinde vanskelighederne i livet, konflikter med deres kære, uden at gå til yderligheder, det vil sige, ikke bruger narkotika.

For det tredje bør hver erfaren underviser udforske forholdet mellem børn og forældre, omfanget af familiens indkomst, bopæl af barnet, og, selvfølgelig, de relationer i klassen, da problemerne i disse områder, i de fleste tilfælde, presser teenagere til at drikke første lys psykotrope stoffer, og derefter hårdere stoffer.

I identificere de problemer, læreren er forpligtet til at indberette dem til den socialrådgiver og en psykolog, der vil vælge individuelle måder at arbejde med et barn, hans forældre føre en samtale i klassen i tilfælde af konflikt, kan hjælpe med at løfte et nervøst sammenbrud.

Forebyggelse af narkotikamisbrug - den eneste måde at bekæmpe denne sygdom, som er blevet en verdensomspændende farve. For at undgå tab af den yngre generation, for hvem fremtiden for vores land, er det nødvendigt at bekæmpe årsagerne til stofmisbrug, og ikke med dens konsekvenser. Efter alt, for at gøre en person opgive narkotika er ikke muligt, så længe han ikke er klar over, at han var syg. Men i de fleste tilfælde, er denne erkendelse ikke forekomme på grund af det faktum, at mange misbrugere ikke lever op til dette, på grund af overdoser eller erhvervede dødelige sygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.