Selv-dyrkningAfhængighed

Sådan beskytter børn mod narkotika? Sådan konstateres, om et barn er at bruge narkotika?

Det er svært at forestille sig noget mere forfærdeligt for enhver forælder end barnets afhængighed. Flere årtiers koordinerede arbejde af læger, psykologer, socialrådgivere og lærere har til formål at finde svar på spørgsmålet om, hvordan man kan beskytte børn mod narkotika, hvordan man undgår det værste, for at redde dem, der har snuble, og rullede ud af vejen. Dette problem er så mange facetter, at et klart svar forskerne ikke har indtil nu. I mellemtiden, virkningerne af stofmisbrug blandt børn er langt mere alvorlig end voksne.

Typisk, om, at den bedste kur er forebyggelse, det arbejder på 100%. Men hvordan man hente hovedmenuen essensen af en stædig teenager? Hvor man kan finde de rigtige ord? Og hvad man skal gøre, hvis det værste skete, hvor de skal gå, hvor man kan søge hjælp? Vores artikel vil hjælpe til at besvare disse spørgsmål.

statistik

I Rusland, i henhold til Ministeriet for Sundhed, mindst 15% af teenagere for første gang bekendtskab med forbudte stoffer, før de fylder 14 år. Brugen af narkotika af børn i denne alder fører til dannelse af fysiologisk afhængighed og bæredygtige vaner. Ifølge eksperter, jo før var uheldigt bekendtskab, jo stærkere bliver forbindelsen.

Den mest almindelige blandt teenagere urte lægemidler baseret på cannabis (hamp).

Den største risikogruppe

De primære kandidater til rollen som kroniske stofmisbrugere kommer fra urolige familier. Stofmisbrug blandt mindreårige, født og opvokset blandt narkomaner og alkoholikere, usædvanligt høje i hele verden. Barnet, et barn, der har set en vis socialt miljø, vokser i den tro, at det er normalt, og han bestræber sig på at blive en del af det.

Sådanne børn begynder ofte bekendtskab med stoffet tidligt. Blandt dem, en almindelig praksis indånde lim dampe, ryge hash samt plantedele gennemvædet i acetone og andre kemiske opløsningsmidler.

Bagsiden af rigdom

Utroligt, risikogruppe nummer 2 kommer fra en helt anden verden, som kan kaldes det modsatte. Børn af velhavende forældre er i fare for at blive afhængig på samme måde som gadebørn.

Her listen over narkotika mere udbredt. Den prisseddel på nogle stoffer bare plads, men det betyder ikke stoppe et barn, der ikke kender værdien af penge og ivrige efter nye oplevelser, i hænderne af dem er store summer.

Kendskab kan starte med det samme cannabis (selvfølgelig bedre), LSD, amfetamin, ecstasy. Fordelt blanding baseret på forskellige lægemidler, kaldet "blanding" og "salte".

arvelighed

Ligesom alkoholisme, narkomani er en arvelig sygdom. Forskere har længe etableret det, men kan stadig ikke bestemme den specifikke virkningsmekanisme af lægemidlet på generne.

I fare er ikke kun børn af narkomaner, men også folk fra at drikke familier. Børn af alkoholikere har også en større chance for "sidde på nålen."

Nylige undersøgelser har vist, at unge stofmisbrug er mere alvorlig form. Tilvænning sker meget hurtigere, konsekvenserne af at bringe store måltid, rehabilitering hårdere og længere. Og en fuldstændig genopretning i de fleste tilfælde, vi taler ikke.

andre faktorer

Forstår at beskytte deres børn mod narkotika, at hjælpe med at analysere risikofaktorer. Eksperter tilskriver ham følgende:

 • Kompliceret mors graviditet, en vanskelig fødsel;
 • hjernerystelse, hovedlæsion, især multiple;
 • Enkelt forældre;
 • alt for travle forældre, den manglende opmærksomhed fra deres side;
 • psykisk sygdom i familien;
 • tidligt uafhængighed (12-13 år);
 • undertrykkende forældrenes overbeskyttelse;
 • ukontrolleret adgang til pengene.

Data fra analysen af statistikker behandlingscentre. Listen viser kun en øget risiko, ikke der faldt fra udsving i den tidlige barndom, er en person, bundet til at blive en narkoman. Selv tynget arvelighed er ikke en sætning. Der er tilfælde, hvor børn af alkoholikere og narkomaner voksede overbevist teetotalers.

Vi ser på årsagerne

Eksperter studere spørgsmålet om, hvordan man kan beskytte børn mod narkotika, primært forsøger at analysere årsagerne. Hvorfor de samme femten teenagere fra hundredvis af første blev interesseret i en usædvanlig cigaret eller tablet? Hvad motiverede dem, hvorfor de ikke har gået forbi forføreren?

Påvirker romantiseret billede af misbrugeren, modsætter sig for offentligheden, er på jagt efter nye fornemmelser, grænserne for bevidsthedens ekspansion.

Moderne modetrends ændrer sig til det bedre. Tendensen smuk hud, sundt hår, tonet krop. Men hvis selskabet omkring teenager, antages det, at narkotika er ikke skadeligt, men kun med til at have det sjovt og slappe af, stor risiko for at falde i dem samme 15%.

Distortion af oplysninger fører til dannelsen af ukorrekte principper. Derfor er opgaven med forældre og lærere er at formidle til barnet sandheden så hurtigt som muligt, og mere overbevisende som muligt.

At barnet bør vide om stoffer?

Eksperter anbefaler ikke at gå til yderligheder. Som den manglende viden, og deres overskud til noget godt vil ikke. Ingen grund til at give dit barn en komplet liste af narkotika med en detaljeret beskrivelse af effekten af hver af dem. Teenagere behøver ikke at fortælle, at fra LSD er hallucinationer, og du kan se, hvad det hvad i virkeligheden er det ikke, og fra græsset, jeg vil have det sjovt og grine. Men af behovet for at stifte bekendtskab med den liste af narkotika og psykotrope stoffer, er underlagt kontrol i det område af staten (dekret af RF regering 1998/06/30, nummer 681).

Leder du efter andre metoder. Overvej følgende eksempel. Taler om farerne ved narkotika, så prøv at tale i et letforståeligt sprog. På grund af den manglende erfaring og viden inden for fysiologi, at teenageren simpelthen ude af stand til at give de døende hjerneceller. Men pletter og frygtelige sår på injektionsstedet kan det være godt at imponere.

Den vigtigste opgave for stoffet foredrag kan koges ned til at overtale barnet i fare, irreversibilitet, sværhedsgraden af problemet. Det er svært at gøre, men det er ægte.

Modtagelig for loven

Til denne faktor, mange unge mennesker er på vagt. Frygt for arrestation og strafferetligt ansvar er en stærk afskrækkende. Forklar dit barn, hvordan et brand kan være inddragelse af artiklen til opbevaring og distribution af lægemidler. I fremtiden vil dette forhindre at gå til en god skole, få en eftertragtet job.

Money Talks

Ofte forhandlere podsazhivayut nye kunder til narkotika, behandle dem gratis. Men det vil ikke vare længe. Formålet med distributøren - for at få en ny indtægtskilde. Og jo længere væk, jo flere penge, du bliver nødt til afhængighed.

Det er værd at bemærke, at barnet ikke er at tjene penge, er ganske vag, som vil finansiere afhængighed. Det kan ikke siges, at hvis han skulle til at engagere sig i afpresning eller tyveri, vil dette blive afsløret meget hurtigt. Og for sådanne handlinger også for juridisk ansvar.

immunologisk fare

Taler om farerne ved narkotika, nævner relaterede faktorer. Ifølge Sundhedsministeriet, at langt størstedelen af stiknarkomaner har hepatitis C eller B. Det største antal hiv-smitte sker via nålen. Mens kan blive helbredt nogle former for hepatitis, anti-HIV moderne medicin er magtesløs. Skriv oplysninger i en tilgængelig form, fortælle os om disse sygdomme og understregede, at de altid ledsage afhængighed.

Virkning på intelligens

Det faktum, at en kronisk narkoman ude af stand til intellektuelt arbejde, der er kendt for børnene. Problemet er, at mange unge mennesker er imod heroin og kokain "bløde stoffer". Eksperter har fastslået, at marihuana er sjældent forårsager fysiologiske afhængighed, men dens regelmæssig brug af "afslapning" ødelægger hukommelsen, reducerer reaktionshastigheden, nedsætter evnen til at tænke analytisk.

Indgyde et barn, som narkotika indvirkning på børns udvikling har uoprettelige konsekvenser. Enhver form for narkotika blokerer den normale funktion af hjernen, som så blot lukke vejen til et normalt liv.

indirekte tegn

Hold øje med en søn eller datter, lægge mærke til de mindste ændringer i adfærd. Dette går ikke for langt, så husk de normale hormonelle overspænding, selv-tvivl, stress, der ledsager puberteten. Det bør dog være særligt årvågne, hvis du jævnligt bemærke følgende:

 • humørsvingninger;
 • hensynsløse risibility eller tearfulness;
 • øget interesse for penge i fraværet af væsentlige indkøb;
 • mistænkelige poster, herunder børnetøj (tomme blærer, flasker af medicin, små poser med lynlås, sprøjter);
 • en atypisk talehastighed;
 • desorientering, manglende koordinering med ingen lugt af alkohol;
 • mærkelige ord i samtaler med venner på telefonen, ligesom kryptering;
 • regelmæssig urimelig forsinkelse på gaden.

Prøv at være opmærksom på, hvem der skal være venner og kommunikere teenager. Mistænkelige miljø - en lejlighed vagt. Narkotiske stoffer af vegetabilsk oprindelse, har som regel en udtalt lugt. Mange lægemidler skiftende reaktion af eleven til lys.

Sådan konstateres, om et barn er at bruge narkotika? Gør det nemt. Hvis du har mistanke om, at et barn er i en tilstand af narkotisk rus, nødt til at gøre noget simpelt, men kræver koncentration: læse lille tekst, skrive en indkøbsliste, at genfortælle handlingen i filmen serien, til at beskrive billedet af helten i bogen. Stoned er ikke let at gøre.

Sådanne test er ikke nok. Bestemt bekræfte eller afkræfte tilstedeværelsen af lægemidlet i blodet kan kun være en særlig analyse af urin eller blod.

Hvad skal man gøre, hvis det værste blev bekræftet?

Må ikke bebrejde. Lad ikke dit barn til at trække væk. Skælde og straffe dig senere. En primær opgave er at hjælpe. Barnet skal føle, at du er i nærheden, du kan stole på, og din støtte er ubetinget.

Det er vigtigt at trække drengen fra de skadelige selskaber. Hvis din sag kan komme i kontakt med andre forældre til børn, der udsættes for den samme indflydelse, så prøv at justere den. Arbejd sammen lettere.

Forsøg ikke at håndtere en katastrofe på egen hånd. lægekonsultation, og i nogle tilfælde er nødvendigt selv hospitalsindlæggelse.

Kan du tro reklame?

Ofte kan du finde farverige brochurer af et rehabiliteringscenter for narkomaner, lovede at hjælpe med at slippe af problemet for en uge eller to. Professionelle narkotika eksperter insistere på, at dette er umuligt. Ifølge WHO, kun 10-15% af stofmisbrugere har en chance til fuldt ud at helbrede.

Russiske narkotika eksperter er udstyret med moderne faciliteter, evnen til at forhøje denne procentsats til det halve, men processen vil tage meget længere tid end 2 uger i øvrigt kræve betydelige finansielle investeringer. lægehjælp er bare ikke nok, behøver langsigtet psykologisk rehabilitering.

Hvis de værste anelser blev bekræftet, bør vi ikke tilsløre det problem for at redde familiens ry. Du bør straks kigge efter en god rehabiliteringscenter for narkomaner og er villige til at gå den hårde måde at healing med barnet.

alternativer

Som du kan se, afhængighed er ikke en dødsdom, men statistikken er chokerende. at redde en lille chance, men det er.

Derfor er det afgørende at forebygge, tilstrækkelig opmærksomhed og oprigtige relationer i familien og åben kommunikation med en voksende person.

Tilskynde hobbyer. Må ikke nægte barnet i sin ret til fritidsaktiviteter. Lad drengen gå til din foretrukne sektion. Selv hvis en træner udgifter til ydelser du synes temmelig stor, tro mig, det er intet i forhold til udgifterne til revalidering, hvilket kommer til udtryk ikke blot i penge, men i det brugte nerver, ødelagt helbred, mistede ungdom. Lad ikke pigen til at lære at klare sig selv, at mestre det grundlæggende i make-up; opmuntre din interesse for syning og håndarbejde. er den vigtigste motivationsfaktor til gavn for ikke-bekendtskab med narkotika for mange unge damer er frygten for tab af skønhed.

Eksperter rette sige, at forebyggelse er den afgørende faktor i søgningen efter et svar på spørgsmålet om, hvordan man kan beskytte børn mod narkotika. Prøv at være en ven af hendes datter eller søn, for at fremme udviklingen, fængsle og motivere med et godt eksempel. Dette vil i høj grad øge chancerne for denne frygtelige katastrofe overhale din familie fest.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.